English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

miercuri, 26 octombrie 2011

Un nou beauty case

Sau sa spun mai corect noua mea trusa de scule? Pentru ca va vine sa credeti sau nu, am cumparat beauty case-ul din Bricostore la pretul fabulos de 69,9 lei, iar acolo se numea bine-nteles "trusa de scule".
Stiu ca mai citisem pe un blog (din pacate nu mai retin exact unde) de un dulapior foarte dragut pentru cosmetice cumparat din Praktiker sau Bricostore, asa ca am plecat si eu in cautarea unui beauty case.
Si l-am gasit pe acesta sub forma de valiza. Ceea ce mi-a placut cel mai mult la el a fost suportul pentru pensule. Si atunci cand am cautat beauty case-ul initial doream asa ceva, insa nu am gasit si mi s-a spus ca nici nu exista. Bine-nteles, nu exista acolo.
Asa ca acum pensulele care nu erau in seturi stau perfect in suportul detasabil si sunt foarte usor accesibile.
Partea de jos a beauty case-ului este compartimentata si poate fi ajustata in functie de necesitati prin mutarea despartitoarelor.
Singurul dezavantaj pe care i-l gasesc beauty case-ului este acela ca nu poate fi transportat fara ca produsele asezate in el sa nu cada in alt compartiment sau sa se amestece. Dar cum eu l-am cumparat doar pentru depozitare mi se pare perfect.
Acum mi-am asezat chiar toate cosmeticele in mod organizat in cele doua beauty case-uri si nu mai am nimic dezordonat sau imprastiat prin alte parti. Bine-nteles ca este putin mai greu sa imi iau cele 2 beauty case-uri dimineata de la locul lor si sa le aranjez pentru a putea umbla in ele, dar recunosc ca imi place mult mai mult asa.

Iar pana acum beauty case-ul s-a comportat foarte bine! Pot sa va spun ca este facut dintr-un material putin mai subtire decat celalalt (si de aici probabil si pretul mai accesibil), este usor si foarte incapator. Ca dimensiuni el are 46x34x15 cm.

In Bricostore am vazut si unul asemanator cu cel vechi al meu (despre care v-am spus aici), dar n-am vrut sa ma uit la pret tinand cont de cat m-a costat atunci. Probabil ca este mult mai accesibil.
Si de cand mi l-am cumparat nu am rezistat sa ma abtin sa imi mai cumpar cate ceva, asa ca am reusit sa il mai umplu si inca face fata. Dar sunt determinata sa mai limitez cumpararea cosmeticelor, pentru ca un al treilea beauty case nu imi mai cumpar! Si aici ma refer la unul pentru cosmetice.

Pentru ca la o saptamana dupa ce l-am achizitionat pe acesta m-am intors in Bricostore pentru a imi mai cumpara unul pentu oje (o sa vi-l arat in curand) deoarece pretul mi s-a parut mult prea tentant pentru a nu-mi organiza si ojele frumos.

Cum vi se pare beauty case-ul?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

21 de comentarii:

  1. e superb :X pt oje mi-ar trebui si mie ca nu mai am loc deloooc :-s

    RăspundețiȘtergere
  2. e ok trusa..dar nu ti se rastoarna cosmeticele? nu se amesteca printre sertare avand in vedere ca tu efectiv intorci servieta ca sa o ti de toarta?...

    RăspundețiȘtergere
  3. @Miu Miu: Nici eu nu mai aveam si le tineam in cateva cutii la care nici nu aveam asa usor acces si mereu uitam de unele oje :( Dar acum e mult mai bine :D

    RăspundețiȘtergere
  4. @bondarica: Dupa cum am scris si mai sus, asta e singurul dezavantaj. Dar eu folosesc beauty case-ul doar pentru depozitare. Il tin orizontal si la fel il si mut atunci cand am nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  5. super! si pentru bijuterii merge. te pup,ne vedem curand , la ab fab in noiembrie

    RăspundețiȘtergere
  6. e super ideea :)
    eu caut un fel de dulapior cu sertare; nu vreau sa iau dupa mine cosmeticele, ci sa le organizez mai bine acasa.
    inca nu stiu unde sa caut - bun pont cu brico/hornbach etc, sper sa ma duc in WK
    pupici, Mona!

    RăspundețiȘtergere
  7. super!:D sa il folosesti sanatoasa,ma tenteaza si pe mine dar pacat ca are acel mic dezavantaj:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Merge perfect pentru depozitare,asa cum ai zis si tu.Altfel...fardurile s-ar face praf :P.
    Eu gasisesm in Practiker un dulapior...tot la raionul de scule ;))
    Sa-l stapanesti sanatoasa si sa-l umpli pana la refuz :P

    RăspundețiȘtergere
  9. Esti irecuperabila :)) Peste 3 luni te vad ca ne prezinti beauty case-ul nr 3 :))

    RăspundețiȘtergere
  10. @modniza: Da, cred ca merge si pentru bijuterii, dar trebuie sa ai mai multe :) Si mersi ca mi-ai spus. Nu stiam ca mai este un Ab Fab. Sigur ne vedem! Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  11. @ank_adaus: :) Poze i-am facut deja :D Trebuie doar sa scriu articolul. Si il voi publica in curand - maine sau in weekend :)

    RăspundețiȘtergere
  12. @FromMegwithLove: Mersi! Si eu cautam un dulapior initial pentru oje, dar nu am gasit unul in Bricostore. Poate gasesti ceva in Praktiker. Eu nu am mai reusit sa ajung, mai ales ca nu am unul tocmai aproape :( Sper sa ajungi si sa iti gasesti ceva care iti place! Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  13. @dalyda: Mersi mult! Da, din pacate nu il poti lua cu tine daca pleci undeva :( Dar pentru depozitare e super!

    RăspundețiȘtergere
  14. @endre: Mersi mult! :P Foarte practic este si dulapiorul tau. :D

    RăspundețiȘtergere
  15. @Pinkie: :)) Nuuuu, in mod clar nu imi mai cumpar si al treilea beauty case pentru cosmetice! :D Sper ... :p

    RăspundețiȘtergere
  16. Pot sa recunosc ca exact aceeasi idee am avut-o si eu cu privire la geanta de "scule"care noi o numim acum aparent geanta dedicata make-up ului,numai k eu am vrut sa o cumpar din hornbach la acelasi pret mentionat de dvs mai sus.In schimb,am intrat intr-un magazin si am vazut alta geanta roz mai potrivita pentru make-up,si sper sa fie in curand a mea:)motivul pentru care m-am razgandit a nu-mi mai cumpara aceasta geanta minunata de "scule" s-a dedicat faptului k am vazut una mai buna dar daca nu intram in acel magazin credeti-ma k eram hotarata sa mi cumpar chiar acea geanta de "scule" deci...ideea nu-i rea delok:)mai am una mai mikutza asa identika cu a dvs:)deci super ideea,contrara cu cea a prietenului meu care,atunci cand ma auzit k mi-ar trece prin cap sa folosesc o geanta pt scule drept una pt make up a spus k nu sunt normala la cap:)deci in concluzie ...creativitatea-si spune cuvantul!!!va pup:***

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...