English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

miercuri, 12 octombrie 2011

Sa va fac cunostinta cu produsele Kinetics

Prima data am descoperit produsele Kinetics la expozitia Cosmetics Beauty Hair de la Romexpo. De acolo mi-am cumparat 3 oje in niste nuante superbe si am aflat mai multe detalii despre Kinetics.
Iar saptamana trecuta am avut placerea sa fiu invitata la sediul Kiriloff Nails, unicul distribuitor Kinetics in Romania.

Acolo am cunoscut-o pe Olga, care mi-a prezentat produsele Kinetics si mi-a dat mai multe detalii despre Kiriloff Nails. De asemenea, mi-a spus cum ar trebui sa tratez problema unghiilor casante cu care ma confrunt in ultima perioada si cum sa folosesc corect uleiul de unghii.

Kiriloff Nails este o scoala de manichiura specializata pe unghii false si servicii mani-pedi. In cadrul ei se utilizeaza produse profesionale pentru unghii, iar pe mine m-au impresionat picturile facute de cursanti pe unghii false sau pe diverse alte obiecte (nici nu o sa va vina sa credeti cat de frumos poate arata o cutie de bomboane imbracata in material si pictata pe deasupra!).

Produsele Kinetics au fost lansate la inceputul anului 2002 pentru a face cunoscute ultimele tehnici in materie de unghii false si naturale.

Ce am aflat de pe site-ul Kineticsnails.com despre produse?


Style

Kinetics features eye-catching packaging with a modern look, award-winning product quality, and the latest fashions for a changing world.

Innovation


Kinetics is constantly developing new products. Check the website regularly for the hottest, most up-to-date trends in beauty!

Iar acum sa va spun mai multe despre produse!
Tratamentul pentru unghii Rhino
In gama tratamentelor Kinetics pentru unghii se regasesc 4 produse si anume Nano Turtle, Nano Rhino, Nano Seal si Nano Shark. Fiecare dintre aceste tratamente contine nano particule ce patrund in straturile unghiei tratand problema existenta. Tratamentele actioneaza in straturile unghiei de la aplicarea unei pelicule de protectie pentru unghie (Nano Turtle) pana la ultimul strat intr-un tratament intensiv pentru unghii degradate (Nano Shark). Pentru a va da seama de actiune tratamentul Nano Shark este potrivit pentru unghiile naturale imediat dupa indepartarea unghiilor false.

Nano Rhino este potrivit pentru unghiile care se exfoliaza, creand un strat protector peste suprafata unghiei si actionand in interior la refacerea durabilitatii lor. Tratamentul contine keratina si trebuie aplicat la 2-3 zile pentru rezultate optime. El se utilizeaza ca un base coat sub oja preferata sau singur aplicat in doua straturi avand aspect de lac de unghii.

Eu am inceput sa il utilizez alaturi de uleiul pentru unghii pentru ameliorarea problemei unghiilor casante. Voi reveni pe parcurs cu detalii despre evolutia tratamentului.
Lotiunea Hand&Soul cu mandarina si bergamota
Lotiunea pentru maini miroase absolut superb (mie imi place foarte mult mirosul de mandarina in lotiuni si creme) si are o textura usoara, ceea ce o face sa se absoarba foarte repede. Pielea ramane catifelata, iar mirosul persista.

Gama Hand&Soul este variata, continand mai multe arome din care puteti alege. De asemenea, mie mi-a placut ambalajul cu pompita foarte usor de utilizat si igienic.
Uleiul pentru unghii si cuticule Kinetics
Uleiul este disponibil in 3 arome dintre care eu am ales-o pe cea de portocale. Acesta are 15 ml si o pipeta incorporata pentru facilitarea aplicarii lui.

Initial, eu aplicam uleiul pentru unghii pe suprafata acestora si insistam pe cuticule pentru hidratarea lor. Dupa discutia cu Olga am inteles ca uleiul trebuie aplicat sub unghie, deoarece acolo exista niste pori mereu deschisi care il absorb hranind unghia.

Astfel uleiul poate fi aplicat si atunci cand aveti unghiile facute, iar rezultatele se vor vedea dupa ce unghia va creste. Iar pentru unghiile casante este recomandat sa se aplice uleiul de 4-5 ori pe zi. I-am spus Olgai ca mi se pare imposibil, asa ca am convenit sa il aplic de 1-2 ori pe zi (problema mea principala era cum o sa scriu la calculator si sa gestionez documentele la servici punandu-mi atat de des ulei). Multumesc Olga!
Ojele Kinetics
Culorile acestor oje sunt foarte variate, la fel ca si texturile lor. In functie de ce iti doresti poti opta pentru oje cu sclipici, cu reflexe, cu putere mare de acoperire sau mai transparente si chiar si crackle.

De aceasta data am ales Magnificent - o nuanta de verde inchis cu sclipici auriu-verzui in functie de lumina si Go Grape! - o nuanta de visiniu spre mov usor transparenta. Iar dupa ce le voi aplica pe unghii vi le voi arata si voua.
Decoratiuni pentru unghii
Daca va plac decoratiunile pentru unghii in cele mai diverse forme si modele Kiriloff Nails is the place to be! Am stat o gramada de vreme in fata vitrinei cu diverse accesorii pentru crearea de modele si nu stiam la ce sa ma uit mai intai.

In poza de mai sus sunt stickere pentru unghii holo. Asa ca dupa aplicare vor avea straluciri holografice in functie de lumina. Iar folia contine stickere pentru 16 manichiuri complete (fiecare model are cate 10 stickere).
De asemenea, gasiti si diverse modele ambalate individual pe care le puteti fixa in lacul de unghii.
Sau daca va doriti fructe si pisici le gasiti ambalate in niste mini-eprubete. In poza sunt (in ordinea lor) pisici, flori, felii de mar, flori 3D facute din acril, felii de pepene sau felii de limete.
Foilz
De mult eram curioasa sa incerc si eu o manichiura cu foils, asa ca acum voi avea ocazia. Abia astept sa va arat si voua!
Accesorii
La sediul Kiriloff Nails sunt disponibile o multime de accesorii printre care forfecute, clesti, accesorii pentru cuticule, pile si nu numai.

Mie mi-au placut foarte mult denumirile, iar mai sus puteti vedea pila Dolphin Dan care ofera stralucire suprafetei unghiei si pila Krazy Kat pentru ajustarea marginilor unghiilor. Fiind mai abraziva, pila Krazy Kat este perfecta pentru pedichiuri.

Toate produsele sunt disponibile la sediul Kiriloff Nails pe strada Italiana, nr 25 (interfon 1). Eu voi reveni cu mai multe detalii despre aceste produse pe masura ce le voi folosi si sper cu ajutorul lor sa rezolv si problema unghiilor casante.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Produsele au fost oferite spre testare.

8 comentarii:

  1. interesante ...uleiul ala pare super !

    RăspundețiȘtergere
  2. Am avut si eu stickere din acelea holo dar nu m-am inteles deloc cu ele,nu stateau locului defel:(
    Formele acelea cu lime si pepene imi fac si mie cu ochiul!
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. @coco: Uleiul imi place foarte mult! Si miroase superb!

    RăspundețiȘtergere
  4. @descude: Eu nu am mai avut pana acum stickere holo, ci doar din cele normale cu care m-am descurcat. O sa va spun cum sunt dupa ce le incerc. Cat despre feliile de penene, sunt preferatele mele! Abia astept sa imi fac o manichira cu pepene :D Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  5. @Cristina: Preturile sunt foarte accesibile! Ojele sunt 17 lei, tratamentele sunt 30 lei, pilele incep de la 8 lei, uleiurile sunt 25 de lei, iar decoratiunile incep de la 4-5 lei. Gasesti intreaga oferta pe site-ul Kiriloff.ro

    RăspundețiȘtergere
  6. desi am facut cu ani in urma scoala la IBD, am facut cursuri de design gel/acryl cu Olga...in afara faptului ca este un trainer desavarsit, pot spune c-o iubesc ca om! Kinetics sunt produse f bune, cu aderenta si durabilitate mare.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Alessia Luminita: Si eu sunt foarte incantata de produsele Kinetics, iar Olga este foarte draguta!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...