English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

marți, 13 septembrie 2011

Castigatoarele concursului sponsorizat de Ovia.ro si cateva precizari

Cu ajutorul lui Random.org am selectat cele doua castigatoare ale concursului From Mona with Gloss sponsorizat de Ovia.ro.

In concurs au fost 153 de inscrieri valide, iar numerele norocoase au fost de aceasta data 80 si 122.

Mi-a parut foarte rau sa constat ca au fost inscrieri care nu au putut fi validate datorita nerespectarii conditiilor concursului. Astfel, persoanele care nu se regasesc in lista participantelor au trimis comentarii incomplete, duble, cu site-ul ales lipsa desi acesta era un punct distinct din sablonul comentariului sau cu un alt site decat unul din cele propuse. Mi-a parut rau ca nu am putut sa validez inscrierea pentru 11 persoane, dar daca as fi facut acest lucru nu ar fi fost corect fata de celelalte participante.

Referitor la sablonul comentariului, nu am invalidat participarile care nu l-au respectat (numetotare, ordine, mentiunea "optional" etc.), atata vreme cat ele respectau conditiile impuse. Dar am apreciat foarte mult inscrierile facute conform acestuia.

Ma gandesc ca in viitor sa utilizez Google Docs pentru a facilita inscrierile la giveaway-uri sau concursuri si pentru o mai buna gestionare a participarilor. De asemenea, daca aveti si alte sugestii referitoare la organizarea concursurilor le astept cu drag.

Si fara sa mai lungesc aceasta discutie, vreau sa anunt castigatoarele!
Premiul al doilea, in valoare de 100 de lei ii revine numarului 80.
Felicitari Xty!

Iar premiul I, in valoare de 150 de lei ii revine numarului 122.
Felicitari ljdanger!

Ambele castigatoare au ales ca site preferat Strawberrynet.com.

Le rog pe cele doua castigatoare sa imi trimita un mail la adresa monawithgloss@gmail.com pentru a le da mai multe detalii.

Va multumesc tuturor pentru participare si felicitari castigatoarelor!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

3 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...