English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

sâmbătă, 24 septembrie 2011

Cadouri impreuna cu revistele lunii Octombrie

Astazi am fost intr-o scurta plimbare pana la standurile cu reviste, in cautarea unor noi articole interesante de citit. Si am constatat cu incantare ca si in luna aceasta revistele ne rasfata cu noi cadouri.
Astfel, in Cosmopolitan veti gasi un mini produs L'Occitane, si anume o lotiune de corp cu extract de Verbina. Aceasta are 30 ml, iar revista o veti cumpara cu un leu in plus (9,9 lei fata de 8,9 lei). Lotiunea miroase placut, fresh, a citrice si se absoarbe repede in piele.

In rest, in revista veti gasi un catalog Deichmann, un flyer cu nuantele vopselei-spuma de la Wellaton, un mini-catalog Bon Prix si mostre de Vichy Normaderm, fond de ten Vichy Aerateint Pure 23 Clair Ivory si fond de ten L'Oreal True Match (Accord Parfait) W3 Golden Beige.

In revista Elle, care o are pe coperta pe Kirsten Dunst, veti gasi numai mostre si anume un pliculet cu un pliant parfumat Dior J'Adore, o mostra de parfum Givenchy Ange ou Demon Le Secret Elixir, o mostra Vichy Normaderm si una Vichy Aeratint Pure (23 Clair. Ivory). Pretul revistei este de 9,9 lei.
Revista OK ofera ceasuri colorate la pretul de 15 lei. Astfel va puteti alege culoarea preferata dintre rosu, galben, ciclam si albastru.
Iar impreuna cu revista Joy veti primi o geanta eco de tip "plasa" la pretul de 11,9 lei.

Alte cadouri gasiti si in Unica de Octombrie, unde veti primi un produs Avon (pretul revistei este de 12,9 lei). Deoarece oferta este mai larga, va recomand sa cautati produsele la mai multe standuri de presa pentru a gasi ceva ce chiar va doriti! Puteti alege intre balsam de buze, ruj Color Trend, fard de pleoape rezistent la transfer, ruj stick, quad in nuanta Tiger's Eye, crema de ochi Solutions, fard de pleoape Color Trend, mascara Color Trend si posibil si alte produse. Eu am fost la 2 standuri, dar inca mai caut si daca mai gasesc ceva o sa va spun si voua!

De asemenea, mai gasiti si revista Avantaje la pretul de 9,9 lei care va ofera cadou o umbrela in format mic si revista The One care va oferi o crema hidratanta pentru corp de la Ivatherm (100 ml) la pretul de 12,9 lei. Iar revista Glamour ne va oferi unul din cele 2 seturi de produse cosmetice despre care am mai scris aici.

Voi ce veti alege dintre atatea cadouri tentante?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

10 comentarii:

  1. foarte simpatice cadourile! maine purced si eu sa imi cumpar cate ceva!

    RăspundețiȘtergere
  2. multumim ca ne informezi:D

    Imi plac ceasurile:X

    RăspundețiȘtergere
  3. @Diana: Eu o sa merg in cautarea revistei Unica sa vad ce cadou voi gasi pe placul meu :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @FromMegwithLove: Da, si miroase foarte bine! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @Irynuk: Cu placere! Cel ciclam este preferatul meu! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Mona tu ti le-ai luat din Inmedio? Eu le-am cautat ieri in tot orasul, vroiam neaparat Cosmopolitan si nu gasesc :( Of! Asa e cand stai in oras mic :(

    RăspundețiȘtergere
  7. @AdelinaTomescu: Nu, le-am cumparat de la chioscurile de ziare din cartier. Imi pare rau ca nu ai gasit revista :( Dar poate poti ruga la unul din chioscuri sa ti-o aduca. Eu asa mai fac daca nu gasesc o revista.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi-am luat Unica si am prins o MEGA oferta : revista+ gel de dus avon senses de 500 ml, care miroase DIVIN! :D:D So happy! Dar era singurul exemplar la InMedio-ul din orasul meu..
    Elle mi-as lua-o numai pt a incerca mostra aia de parfum de la Givenchi :D Ca am auzit numai de bine despre parfumul acela..

    RăspundețiȘtergere
  9. @Alle.: Wow, pai este in mod sigur cea mai buna oferta din cele disponibile! Eu nu am vazut cu gel de dus (mi-as fi luat in mod sigur) si m-am ales cu un Shimmer stick care nici nu se prea vede :( Iar parfumurile Givenchy sunt preferatele mele, Ange ou Demon imi place in mod special, dar l-am preferat in varianta clasica. Inca nu am incercat mostra, dar m-ai facut curioasa. :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...