English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

luni, 21 martie 2011

Tendinte: Lansarea colectiei MaxMara Weekend primavara-vara 2011

MaxMara Weekend a lansat joi, 17 martie, impreuna cu revista ELLE noua colectie de primavara-vara. Evenimentul a avut loc in magazinul din Baneasa Shopping City si a fost prezentat de Cristina Craciun, redactor de moda la ELLE.

Pentru acest sezon, MaxMara Weekend propune culori tari pentru rochii de inspiratie tropicala, imprimeuri grafice si tendinte marine-military. Look-urile abordate sunt tribal art, animal print si boho-hippie.
Look-ul military-marine se bazeaza pe nuante de bleumarine, bej, alb si rosu. Se poarta sacourile de inspiratie military alaturi de imprimeuri bazate pe linii sau buline. In poza de mai sus modelul poarta niste balerini bleumarine cu buline albe.
Camasile cu imprimeuri sunt alaturate pantalonilor capri si se pastreaza aceleasi nuante de bej si alb. Geanta este un element statement si poate fi purtata la aproape orice tinuta.
 Accesorizarea este puternica prin coliere mari, suprapuse, in culori tari si nuante de bej si gri.
Imprimeurile colorate se poarta cu o geaca de blugi si platforme pentru o atitudine relaxata.
De asemenea, se poarta rochii pana la genunchi pe nuante de verde si albastru impreuna cu genti de plaja si platforme maro sau bej.
Imprimeurile grafice se poarta ca piesa statement si se combina cu nuante de bej pentru a fi puse in valoare. Restul tinutei se pastreaza simpla, cu sandale fara toc si o geanta in nuante de maro pentru a pastra atitudinea relaxata.
Pentru tinutele de oras se recomanda pantaloni maro largi in combinatie cu tricouri bej sau albe. Culoarea este pastrata doar pentru accesorii - bratari late in nuante de albastru si verde si genti mari cu imprimeuri.
Imprimeurile florale se regasesc in aceasta colectie pe rochiile lungi, iar accesorizarea se pastreaza in linii simple pentru punerea in evidenta a modelului rochiei.

Alte tendinte includ nuantele pastelate de roz si mov, imprimeul marine in varianta rosie si asocierile alb-negru.
In concluzie, atitudinea colectiei este una relaxata, se poarta foarte mult bumbacul, nuantele de bej si maro alaturi de culori tari sau imprimeuri grafice. Pantofii sunt comozi, recomandandu-se sandale cu platforme, balerini sau sandale fara toc. Accesoriile sunt compuse din bratari si coliere mari, suprapunerile sunt foarte des intalnite, iar culorile sunt tari.  

Evenimentul a fost organizat si cu participarea Estee Lauder care s-a ocupat de machiajul modelelor, dar si de machiajul participantelor care si-au dorit sa exeperimenteze acel look.
Participantele la eveniment au fost intampinate cu cate un pahar de vin, sucuri si produse de patiserie Paul. De asemenea, au primit revista ELLE si catalogul de prezentare a colectiei MaxMara.

Pentru persoanele care au si cumparat produse din noua colectie a fost organizata si o tombola la care se putea castiga o geanta MaxMara Weekend.

Evenimentul a fost foarte bine organizat, atmosfera a fost placuta, iar seara a fost plina de surprize.

Voua cum vi se pare noua colectie MaxMara Weekend?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Nu uitati de Concursul Intampina primavara in culori vibrante!


2 comentarii:

  1. doar o poza honey? :-w hai baga de la prezentare

    RăspundețiȘtergere
  2. @pixie: sorry, am apasat pe ceva si s-a postat articolul fara sa il termin. :( dar acum e intreg :D

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...