English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

joi, 31 martie 2011

Eveniment: Atelierul Prevention

Evenimentul organizat de revista Prevention a avut loc aseara, incepand cu ora 18 la Grand Hotel Phoenicia. Sub sloganul revistei "Fii desteapta, traieste sanatos!", experti din diferite domenii au prezentat strategii pentru imbunatatirea stilului de viata.
Evenimentul a fost prezentat de Dorina Slaveanu redactor-sef la revista Prevention si a inclus sfaturile legate de frumusete ale beauty editor-ului Daniela Mihalcea si ale doctorului in nutritie.
Seara a inceput cu prezentarea colectiei de primavara-vara Karen Millen de unde mi-au placut foarte mult accesoriile in culori puternice si rochiile cu imprimeuri.
Partenerul principal al evenimentului a fost Inedit - Bunatati din soia, iar participantele au putut degusta din aceste produse. Bucatarul Petrisor a oferit sfaturi despre cum sa gatim si cum sa servim produsele Inedit si chiar a demonstrat acest lucru la standul Inedit.
In continuare au fost prezentate produsele Gerlinea - cea mai variata gama de produse pentru managementul greutatii corporale si produsele Isostar - care ofera energie in fiecare miscare.
De asemenea, a fost organizat si un concurs la care au fost oferite 3 premii continand produse Gerlinea, Isostar si accesorii utile pentru sala de fitness (un prosop si un recipient pentru produsele Isostar).
Despre medicina dentara am primit sfaturi de la specialistii Glamour Dent. Participantele au putut pune intrebari despre problemele intampinate si am aflat noutati despre ingrijirea si infrumusetarea dentara.
Puma a prezentat noul model de pantof sport lansat, iar o participanta a avut sansa sa castige perechea expusa. Apoi au urmat doua numere de fitness executate de doua instructoare de aerobic si kangoo jumps. Primul numar era executat in forta, iar cel de-al doilea era potrivit si pentru exersarea lui acasa.
Pe tot parcursul evenimentului cei de la salonul Kelebek Beauty Land au oferit sfaturi si au machiat si coafat doamnele dornice de o schimbare.

La finalul serii, toate participantele au primit cadouri de la oraganizatori, si anume:
  • produse Inedit impreuna cu un bol de ceramica;
  • o periuta de dinti si o pasta de la Glamour Dent;
  • o reducere de 10% la produsele Gerlinea si Isostar si un substitut de masa bogat in proteine sub forma de milkshake;
  • o reducere de 15% la salonul Kelebek;
  • un card de reducere de 30% pentru orice produs din magazinul Puma din Cotroceni Mall valabil pana la sfarsitul anului 2011;
  • catalogul cu noua colectie Karen Millen.
Astfel, evenimentul Prevention a fost plin de surprize si cadouri, dar mai ales de sfaturi utile! A fost primul eveniment Prevention la care am participat, dar cu siguranta voi merge si la urmatoarele!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

P.S.: Toate pozele de la eveniment vor fi publicate pe pagina de Facebook From Mona with Gloss asa ca va astept si acolo!

Nu uitati ca astazi este ultima zi de inscrieri la Concursul Intampina primavara in culori vibrante!

5 comentarii:

  1. baaaaai....sti de cand imi doresc si eu sa merg la un eveniment prevention?? moaaa....da nu prea stiu unde sa ma inscriu

    RăspundețiȘtergere
  2. @pixie: este foarte simplu. Inscrierea se face printr-un mail. Urmatorul eveniment este pe la mijlocul lui iunie. Te anunt eu cand se fac inscrierile. Vrei sa mergi? :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am fost prin ianuarie cu Larisa Cristina (are blogul "la taina despre cosmetice"). Stiu ca si ea s-a dus, deci e posibil sa va fi vazut pe acolo :P

    RăspundețiȘtergere
  4. @Cristina: Eu nu o cunosc, dar de vazut este posibil sa ne fi vazut pe acolo :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cat imi doresc si eu stampiluta, insa pe aici nu am vazut :-<. Mi se pare ca se vad asa frumos modelele realizate cu ea :).

    Sa le folosesti cu placere si sa ne spui daca sunt bune!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...