English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

marți, 25 ianuarie 2011

Tried&tested: Fond de ten Mattitude de la Astor

Mattitude de la Astor este un fond de ten high definiton, anti-stralucire cu o rezistenta de 16 ore. De asemenea, are si un factor de protectie solara 22 ceea ce ajuta la protejarea tenului fata de afectiunile cauzate de expunerea prelungita la soare. Recomandarea medicilor dermatologi este sa folosim produse cu SPF chiar si in timpul iernii, asa ca fondul de ten raspunde acestei cerinte.
Efectul de matifiere este unul placut, fara a se crea impresia de masca. Rezultatele sunt foarte bune, iar porii vizibili sunt redusi cu pana la 70%.

Eu mi-am cumparat fondul de ten in nuanta 014 Deep Beige (prefer sa imi achizitionez fondul de ten cu una sau doua nuante mai inchise pentru crearea aspectului de ten bronzat), iar aceasta s-a adaptat perfect nuantei mele, fara a lasa urme ce diferentiaza zonele acoperite cu fond de ten si cele neacoperite.


Acest lucru poate fi observat intre imaginea de mai sus in care am aplicat fondul de ten direct pe piele si cea de mai jos in care l-am uniformizat (fondul de ten este prezentat ca picatura, intins sub forma de linie si uniformizat).
Fondul de ten a fost cumparat din Carrefour la oferta cu un corector (care nu prea se potriveste ca nuanta cu acesta) la pretul de 31 lei.

In concluzie, fondul de ten Mattitude de la Astor este un produs care chiar face ce promite, asa ca il puteti incerca cu incredere!

De asemenea, trebuie precizat ca produsul nu contine ulei, de aceea nu incarca tenul si poate fi folosit si de catre persoane cu tenul gras.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

7 comentarii:

  1. eu sunt f multumita de el, sunt la al doilea deja :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Are acoperire mare/medie? Cum crezi ca s-ar descurca in cazul unui ten problematic (acneic)? Zi-ne cateva vorbe si despre corector :)
    Mersi! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Fondul de ten are acoperire mare. Cred ca impreuna cu corectorul ar avea rezultate destul de bune si pentru tenul acneic.

    Corectorul primit este Cover Stick Astor Paris in nuanta 003 si este mai deschis decat nuanta fondului de ten. Dar aplicate impreuna se uniformizeaza.

    Tip: pentru zonele cu probleme, dupa aplicarea uniforma a fondului de ten, aplica o picatura din acesta prin tamponare. Zona va avea dintr-o data un aspect mult mai uniform, iar imperfectiunile vor fi vizibil reduse.

    RăspundețiȘtergere
  4. wow ar trebui să mă duc și eu la Carrefour să-l iau...la DM e cu 45 parcă..

    Mie mi se pare că se cam vede diferența între fdt și pielea ta. Părerea mea e că mai bine folosești un o pudră bronzantă aplicată pe ici pe colo decât să îți iei fdt cu 2 nuanțe mai închise. Mi-e greu să cred că nu se observă diferența, dar dacă tu așa consideri eu nu mai spun nimic.

    Să-l folosești sănătoasă, cred că azi mă duc și eu până la Carrefour:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Iti multumesc pentru sugestie, dar eu chiar sunt multumita de aceasta nuanta! :D

    Spor la cumparaturi! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. eu am incercat o nuanta mai deshisa si sunt f multumita:x

    RăspundețiȘtergere
  7. Are putere mica de acoperire iar luciul apare dupa 1-2 ore in zona T. Asta mi se intampla mie, eu nu l-as mai cumpara vreodata.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...