English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Silouette By Alexia - partea a-IIa

Dupa cum v-am promis data trecuta, revin cu relatarea discutiei la care am asistat in salonul Silouette by Alexia.

Dupa terminarea procedurii de drenaj limfatic a inceput o discutie intre doamna de la receptie, domnisoara care se ocupa de cliente si una dintre cliente. Discutia se baza pe oferta de pe cautareduceri.ro cu o sedinta de manichiura cu numai 9 lei.

Desigur ca foarte multe persoane au achizitionat aceasta oferta si a aparut o problema cu programarile. Clientele doreau sa ajunga dupa ora 18 (ceea ce mi se pare normal, programul de lucru terminandu-se in general la ora 17), dar nu exista posibilitatea unei programari. Astfel doamna de la receptie a concluzionat ca clientele nu sunt rezonabile si in plus foarte multe nu veneau la programari.

Personal, nu apreciez persoanele care isi fac programari la care nu ajung, dar atata vreme cat apare o situatie care te impiedica sa ajungi la o programare si dai un telefon pentru a reprograma, cei de la salon nu ar trebui sa aiba o asemenea atitudine. De asemenea, doamna de la receptie (despre care am crezut initial ca este Alexia datorita opiniilor personale) considera ca orice sedinta la care nu s-a ajuns ar trebui scazuta din abonamentul platit.

Aceste opinii au fost impartasite si de catre clienta care se dezbraca in camera pentru o procedura si care s-a recomandat ca experta in marketing.

Din punctul meu de vedere, nu este firesc sa tratezi clientii in functie de abonamentele achizitionate (fiind ele la promotie sau nu)! Scuza ca "la doar 9 lei pentru o manichiura nu merita osteneala programarilor/reprogramarilor" nu este valida atata vreme cat respectiva promotie a fost deja facuta!

Asa ca acest salon nu este deloc orientat catre nevoile clientelor ci catre nevoia patroanei de a face cat mai multi bani! Serviciile si conditiile sunt mediocre (si nimic nu poate fi mai rau decat sa fii mediocru!).

Probabil ca procedurile sunt eficiente (va voi confirma acest lucru dupa terminarea abonamentului), dar salonul nu il recomand! Totusi mi-au placut fluturasii mov desenati pe peretele din camera pentru proceduri, programatorul pentru sedintele urmatoare si site-ul salonului.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

13 comentarii:

  1. Draga Mona,

    am dat intamplator peste blogul tau, cautand review-uri despre salon. Relatarile tale sunt putin denaturate - intamplator eu eram clienta care discuta cu fata de la receptie despre programarile neonorate si renuntarile neanuntate si nu sunt niciun fel de specialist in marketing....doar in bun simt. Ia-o astfel-daca cei care nu pot ajunge la ora programata ar si anunta, atunci noi care muncim pana la 6-7 am gasi locuri libere si nimeni nu ar irosi timpul...get it? despre asta era vorba..nu stiu ce ai inteles tu sau care este motivul pentru care vrei sa faci review-uri proaste. Cat despre calitatea serviciilor - salonul nu este unul din cele de top insa aparatele sunt de ultima generatie si produsele folosite sunt de calitate premium. Nici nu ar fi avut cum sa fie un salon de top la preturile pe care le au si promotiile pe care le fac.

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Anonim,

    Iti multumesc pentru parerea ta! Daca esti chiar acea clienta pot sa spun exact ca am auzit cuvintele "iar eu sunt expert in marketing". Daca acesta era un neadevar, este altceva.

    Cat despre parerea mea fata de reprogramari, o mentin si acum. Atata vreme cat dai un telefon inainte este ok. Eu nu fac "review-uri proaste" pentru ca asa vreau eu, pur si simplu am prezentat o discutie din salon si parerea mea vis-a-vis de ea. Si trebuie sa recunoastem ca Silouette by Alexia are probleme cu programarea voucherelor deoarece a facut prea multe promotii pe site-urile de reduceri de grup!

    Dar ma bucur ca tu esti multumita de serviciile acestui salon!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna

    Am fost si eu astazi acolo. Am cumparat si eu 2 vouchere pt ale face cadou, dar pana la urma le-am folosit tot eu. Mi-am luat 2 sedinte de impachetare cu scortisoara. Sora mea a fost f nemultumita de pozitionare si se rigiditatea fetelor de la salon. Eu una m-am simtit f bine. Procedura a fost ok, m-am simtit super. Acum fac si o scurta comparatie cu alte locatii pe unde am mai fost dupa achizitionarea altor vouchere. Crede-ma ca aici e lux... Am mai nimerit intr-un salon de langa Pta Victoriei intr-o cladire veche si darapanata, neamenajata, baia era execrabila, iar paturile nu erau curatate ca aici. Ce-i drept, am mai nimerit si in alta parte mai bine si am ramas clienta salonului doar pt fata de acolo. Ma duceam si ma relaxam si fizic si psihic. Acum, stiu ca nu suna f dragut, dar atat dai, atat face... Cu toate astea eu sunt perseverenta. Imi cumpar pe banda rulanta in cautarea oazei mele de liniste si echilibru. Asa mai vad si eu locuri noi. :)
    Eu sunt o vipera prin definite, dar nu sunt fitoasa, asa ca iau ce e mai bun din fiecare experienta si trec mai departe. Daca mi-a placut, revin. Daca mai gasesti locuri care merita vizitate, da-mi de stire.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Andreea H: Mersi ca mi-ai spus despre experienta ta! Si sigur te voi tine la curent cu ce saloane am mai incercat! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna, se pare ca au iarasi o promotie si stau in dubiu - ma intereseaza ce fel de abonament ai achizitionat tu si daca a fost pentru modelare cu Lipo M6, daca este exact cum spun ei "rezultate vizibile, nu numai promisiuni". Deoarece aparatele pot fi performante, dar daca cel care le manuieste nu se descurca ok - fac mai mult rau - vorbesc din experienta (la un salon destul de mare, cineva mi-a facut vacum pe coloana - si m-am ales cu niste dureri de spate si vase sparte.... Eu nefiind obeza, ci doar avand putina burtica si aripioare decente).
    Multzu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna Crina!

    Eu am avut un abonament cu mai multe sedinte, dar din care am facut doar o sedinta de drenaj limfatic cu Ultratone Excel Pro. Procedura a fost similara cu o electrostimulare (pentru a-ti da seama cum se desfasoara). Dar eu nu am mai continuat abonamentul pentru ca nu am fost multumita de conditii. Asa ca am primit banii inapoi. Aparatele lor par sa fie profesionale, asa ca daca iti place ce iti ofera salonul este posibil sa ai rezultate, dar nu stiu sa iti spun exact.

    Si imi pare foarte rau pentru sedinta de vacuum! Si eu am facut mai multe, dar niciodata nu am auzit de aplicarea aparatului pe coloana! Pot sa te intreb ce salon era acela?

    Sper sa te ajute informatiile mele!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu se merita sa va duceti la acest "salon", cel putin la manichiura si pedichiura. Pun cuvantul salon in ghilimele pt ca acest loc este o caricatura a unui salon. Manichiura facuta prost cu resturi de oja uscata, persoana care lucreaza nu este de loc o buna profesionista ca sa nu mai zic de curatenie. Imi taie cuticulele si imi da sangele si sufla?? In caz k nu stiti, acest lucru nu se face!! Rezultatul? Infectie pt k era si bolnava pe langa faptul k gura omului este pline de bacterii. Si pedichiura...pedichiura se face pe sub masa...nu au loc de absolut nimic acolo. Un gunoi de loc cu un site mai mult decat mincinos.

    RăspundețiȘtergere
  8. @Miki: Imi pare rau pentru experienta ta neplacuta! Si eu am vazut ca spatiul pentru manichiura-pedichiura este foarte limitat si amplasat in receptie. Si ai dreptate, sa stii ca site-ul mi s-a parut si mie bun. Adica pe baza informatiilor cuprinse in site ma asteptam la un salon de calitate. Mersi ca ai impartasit experienta ta cu noi!

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna,

    As vrea sa va povestesc si eu experienta mea cu aces salon "Siloutte by Alexia"... am fost vineri seara pentru o manichiura french. Nu s-au respectat toate promisiunile inscrise pe voucher, dar asta nu e problema. Cea mai mare problema este ca mi-a dat sangele cand mi-a taiat cuticulele. Acum mi-e frica sa nu fi luat cine stie ce boala. Stie cineva ce aparate de sterilizat folosesc? sau daca le folosesc?mi-e foarte frica de asta. A fost prima mea experienta cu manichiura si din cauza lor nu voi mai merge in viata mea!!! Manichiurista era tiganca, imi vorbea in 2 peri pentru ca venisem cu voucher...manichiura numai profi nu se putea numi...deci NU va recomand acest salon.

    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  10. @Anonim: Imi pare rau pentru ca ai avut o asemenea experienta cu salonul, dar iti multumesc ca ne-ai spus si noua! Nu stiu ce aparate de sterilizat folosesc, dar ca salon sunt obligati sa le aiba si sa le foloseasca. Sper sa fie totul in regula cu cuticulele!

    RăspundețiȘtergere
  11. buna , AM FOST SI EU LA ACEST SALON PT O MANICHIURA TOT CU VOUCHER IAR FATA DE LA MANICHIURA "TIGANCA" A FOST FOARTE DRAGUTA CU MINE SI AM VAZUT CUM ERAU SCOASE INSTRUMENTELE DE LA STERILIZAT.NU INTELEG DC PERSOANELE CARE COMENTEAZA SUNT CELE CARE SE DUC CU VOUCHERE SI NU SE DUC LA SALOANE DE FITE DACA ISI PERMIT.

    RăspundețiȘtergere
  12. Pai tocmai pentru ca nu imi permit un salon de fite, ma gandeam ca achizitionarea unui voucher nu implica si calitate scazuta...ci din contra, ar vrea sa atraga clientii.

    Ma rog, nu inteleg care-i legatura...

    RăspundețiȘtergere
  13. Dragele mele, eu am o parere foarte buna despre acest salon. Am fost clienta avand 3 abonamente la Lipo M6, Ultratone si termocuverta si, rezultatele au fost extraordinare. Cat despre mani si pedi nu pot spune nimic pt ca nu le-am incercat. Alexia, este o super fata si care mie mi-a lasat impresia ca pentru ea acest salon nu reprezinta neaparat o sursa de venit ci relatia si rezultatele pe care le obtin clientele salonului. Urmeaza sa achizitionez din nou un abonament si va voi impartasi parerile recente.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...