English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

sâmbătă, 29 ianuarie 2011

OPI Black Shatter

In curand va aparea lacul de unghii de la OPI cu efect de "sparturi". Desi initial ideea de unghii cu "crapaturi" nu suna bine veti vedea ca lacul este absolut superb! Acesta este negru si se aplica pe intreaga suprafata a unghiilor peste o oja deja uscata.

In timp ce se usuca se observa cum apar "crapaturi", iar printre acestea se vede culoarea aplicata deja. Dar nu uitati, este foarte important ca unghiile sa fie perfect uscate, deoarece altfel modelul nu se contureaza prea bine (unghiile raman patate intr-un model neuniform si posibil mat in functie de gradul de uscare al ojei).

OPI Black Shatter este perfect pentru finisaje inedite, foarte usor de creat. Modelele aparute pe unghii difera in functie de cantitatea de lac aplicata. Asa ca puteti experimenta, iar unghiile vor avea de fiecare data o finisare deosebita.

Modelele aparute pot fi in genul girafa, testoasa, leopard sau orice altceva intre! Eu abia astept sa imi cumpar acest lac (am fost dezamagita de faptul ca nu l-am gasit aseara in Sephora, dar o sa va anunt imediat cum apare!).

Daca vreti sa vedeti mai multe despre aplicarea acestui lac urmariti urmatorul clip:



Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Credit foto: opi.com

11 comentarii:

  1. primii care au scos asa ceva au fost Barry M. ma chinuiam sa il achizitionez de-afara, inca incerc. se numeste Instant effects. Dar e bine de stiut ca vom avea si noi in sephora o minune similara. desi mai scumpa, cred. barry m e 6 lire

    RăspundețiȘtergere
  2. E ft tentant!
    E prima oara cand aud de asa ceva! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Pretul nu a fost inca anuntat, dar cred ca lacul va aparea la aproximativ 50 de lei. Deci va fi un pic mai scump decat cel de la Barry M.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si pe mine m-a fermecat din momentul in care am descoperit-o prima data pe internet :) Zilele trecute am reusit sa o achizitionez dintr-un salon de infrumusetare unde se comercializeaza porduse OPI...e divina, face exact ce promite!

    RăspundețiȘtergere
  5. vezi ca e stand abbate la targul de mirese de la romexpo. mai e si maine. Am cumparat-o azi cu 32 de lei. me happy :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna,
    Dar la noi exista genul asta de"oja",
    de la Alix Avien, nu mai rețin cum se numește exact, am vazut la B&B, au mai multe culori(5 parca)
    Mie sincer nu mi-au plăcut, le-am testat pe toate, nu pot sa spun ca sunt un fan al genului.Dar cine e pasionat am adăugat
    aici un link cu detalii :
    http://www.emeraldsparkled.com/2010/12/review-alix-avien-nail-deco-black-blue.html

    RăspundețiȘtergere
  7. Natasa, acum spui, cand s-a desfiintat B&B Unirii? :))) hai ca ma oftic!!

    RăspundețiȘtergere
  8. @anais: mersi pentru info. am fost azi la salonul abbate de pe teiul doamnei, dar nu il aveau :( o sa il mai caut.

    RăspundețiȘtergere
  9. probabil standul de la romexpo e al tuturor saloanelor abbate. te cred ti-o fi greu sa mergi pana la romexpo ca si mie mi-ar fi fost daca nu ma duceam acolo pt targul de nunta

    aveau si rozul acela sclipi minunat din colectia katy perry dar mi-am dat frumos peste mana si am plecat. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Arata super.Am vazut ca si China glaze a scos 5-6 nuante cu acelasi efect ! :D

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...