English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

luni, 1 noiembrie 2010

Jurnalul secret al Agathei Christie

Sunt foarte incantata ca am gasit Jurnalul secret al Agathei Christie de John Curran. Citisem cronica intr-o revista si m-am hotarat ca trebuie sa o am.

Ca o adevarata impatimita a genului, si a Agathei Christie in special, nu puteam sa ratez nicio carte pe aceasta tema.

John Curran urmareste cele 73 de caiete scrise de Agatha Christie descoperite in 2004, dupa moartea fiicei acesteia. Cartea contine planificarea romanelor cu diverse adnotatii si idei pe baza carora autoarea a creat intreaga sa opera.

De asemenea, sunt incluse si doua povestiri originale cu Hercule Poirot.

Cartea a aparut la Editura Rao si poate fi cumparata cu 44.90 lei din Carrefour. Pe site-ul raobooks.com aceasta este 54.90 lei, asa ca este mai bine sa nu o comandati on-line.

Daca va place Agatha Christie, nu ratati aceasta carte!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

3 comentarii:

  1. O ador pe Agatha Christie, am foarte multe carti de-ale ei in biblioteca si bineinteles, le-am citit pe toate; iar Poirot este personajul meu favorit. De fiecare data cand merg la librarie, cumpar si cate o carte de Agatha Christie. :) Nu stiam de acest Jurnal secret al Agathei Christie, dar mi-ar placea sa o cumpar.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca ti s-a parut interesanta cartea! Eu am trecut deja de jumatatea ei si pot sa te asigur ca nu o sa te dezamageasca. Si daca te pasioneaza Agatha Christie, poti citi si autobiografia ei (daca nu ai facut deja asta). Cartea a fost editata in romana prin 1986, asa ca o mai poti gasi doar in engleza la editura Nautilus.

    RăspundețiȘtergere
  3. e scriitoarea mea preferata.sper sa o gasesc si eu in librarii.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...