English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

miercuri, 17 noiembrie 2010

Barbati care urasc femeile

Trebuie sa recunosc ca la inceput am fost sceptica fata de aceste carti. Probabil de la publicitatea intensa pe care au avut-o... Dar cand au aparut la Gazeta Sporturilor mi-am zis ca pot incerca sa vad daca sunt chiar atat de bune pe cat se spune.

Mai intai am cumparat volumul doi pentru ca l-am vazut la un chiosc de ziare. Dupa aceea am aflat ca primul a aparut pe 30 septembrie. Desigur trecuse foarte mult timp de atunci si am inceput sa il caut peste tot.

Primul volum l-am gasit la un chiosc de ziare din Piata Romana (ceea ce m-a mirat foarte mult, pentru ca era chiar in centru). Si asa m-am apucat de citit...

Cartea a fost foarte captivanta, iar intriga foarte bine structurata. Si desi prima carte are peste 600 de pagini, ea se citeste foarte usor.

Colectia Millenium cuprinde 3 volume insumand 1952 de pagini. Initial, primul volum a aparut la Editura Trei in 2008. Apoi, anul acesta a fost reeditat in doua parti si distribuit impreuna cu Gazeta Sporturilor la pretul de 12 lei.

Pretul primului volum la Editura Trei era de aproximativ 60 de lei, asa ca reeditarea a fost mult mai accessibila la 24 de lei. Deoarece cartile nu mai pot fi gasite la standurile de ziare, acestea pot fi comandate de pe site-ul editurii Trei, dar la pretul de 15 lei pe volum.


 

Urmatoarele doua volume au aparut in anul 2009 la Editura Trei, iar in prezent pot fi comandate de pe site cu o reducere de 5(!)%. Poate la Targul de carte va fi o oferta mai buna pentru acestea.
Millenium Vol 2 - pret redus 52,25 lei
Millenium Vol 3 - pret redus 56,05 lei

Spor la citit!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...