English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

joi, 14 octombrie 2010

Magazin Lea Foscati MANAS

Hey!

V-am promis intr-un post anterior ca o sa revin cu informatii despre magazinul Manas. Acesta este in Baneasa Shopping City la etajul I. Ceea ce m-a convins sa trec pe acolo a fost articolul citit in Styler despre deschiderea unui nou magazin de pantofi, dar si reducerea pe care o aveam.

Atunci cand am ajuns acolo am fost mirata sa constat cat de mic este acesta si cat de putini pantofi avea expusi. Dar totusi am considerat ca merita sa ma uit mai cu atentie.

Mi-au atras atentia niste cizme de piele intoarsa de culoare bleumarin.
La un pret de 700 de lei aceste cizme erau captusite in interior cu vinilin. De asemenea, m-am uitat si la alte cizme, fara toc de data asta.

Modelul era acelasi, dar singura culoare in care erau disponibile era tot bleumarin. Pretul lor era de 560 lei. Trebuie sa mentionez ca erau expuse doua perechi in magazin. Prima pereche la care m-am uitat a fost cea din centrul magazinului care arata destul de bine. Dar nefiind convinsa am rasfoit catalogul pus la dispozitie in magazin si m-am uitat si la cealalta pereche expusa, poate reuseam sa ajung la o decizie.

Aceasta pereche avea deja talpa crapata, ceea ce m-a facut sa ma intreb cat ar rezista o pereche cumparata. Dupa aceasta constatare am plecat, total dezamagita de acest magazin. Nu cred ca o sa mai trec prea curand pe acolo...

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss


2 comentarii:

  1. SALUT.SUNT O CLIENTA FIDELA A MAGAZINULUI MANAS DE INCALTAMINTE.VREAU SA O CONTRAZIC PE DOMNISOARA MONA REFERITOR LA CALITATEA INCALTAMINTEI MANAS PENTRU CA AM CUMPARAT SI AM TESTAT UN CALAPOD FOARTE COMOD,PIELE INTERIOR,EXTERIOR CHIAR SI TALPA.SINCER E CEL MAI TARE MAGAZIN CU INCALTAMINTE IAR RAPORTUL PRET CALITATE ESTE FOARTE BUN.AS RUGA SI ALTI CLIENTI MANAS SA MA APROBE LA CE AM SCRIS IN ACEST COMENTARIU

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Anonim! Te felicit pentru faptul ca ai gasit o pereche de pantofi care iti plac si care au si un raport pret/calitate foarte bun! Ceea ce ai citit mai sus este relatarea mea sincera despre ce am vazut in acel magazin. Poate intre timp (deoarece eu nu am mai trecut pe acolo) magazinul si-a mai schimbat politica de vanzare si verifica de doua ori produsele expuse! Sunt convinsa ca si tu daca ai vedea o pereche de pantofi cu talpa crapata la pretul de 560 lei ai fi de aceeasi parere! Dar se pare ca tu ai avut noroc sau eu am vazut o exceptie!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...