English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

joi, 28 aprilie 2011

Tried&tested: Trusa Manly de 120 de farduri

Trusa Manly este o paleta de 120 de farduri in diferite nuante si texturi. Fardurile sunt organizate in doua suporturi de cate 60 de nuante pentru o mai buna manevrabilitate.
O paleta contine in majoritate nuante de roz, mov, lila, dar si cateva nuante de verde si albastru. De asemenea, aici gasiti si o diversitate de nuante de bej si maro si de negru si gri.
Cealalta paleta contine nuante de galben si portocaliu, de albastru si verde.
Ca texturi ale fardurilor, gasim in aceasta trusa nuante sidefate, mate, dar si cu un usor sclipici. Look-urile pot fi create mergand pe aceeasi textura si obtinand un rezultat uniform (de exemplu total mat) sau se pot face combinatii de texturi pentru diverse efecte sau crearea "jocurilor de lumini si umbre".
Ceea ce imi place foarte mult la acesta trusa este faptul ca nuantele sunt asezate dupa gama de culori, de la inchis la deschis si cu trecere usoara de la o culoare la alta. Acest lucru ofera o posibilitate exceptionala: daca nu vrei sa risti combinand culori ce ar putea sa nu se potriveasca, incearca varianta urmatoare. Deoarece un look frumos poate fi creat utilizand o medie de 4 nuante, alegeti oricare patru nuante din paleta pozitionate sub forma de patrat (doua sus si doua jos). Veti vedea ca indiferent de patratul ales, nuantele vor arata foarte bine impreuna!
Majoritatea fardurilor sunt foarte pigmentate si pot contribui la crearea unor look-uri colorate pana la dramatice, dar exista si nuante mai deschise, mai "light", perfecte pentru machiajele de zi sau in tonuri de nude.
In continuare, vreau sa va prezint cateva nuante in functie de textura.
Texturi sidefate
Texturi mate
Texturi diverse
Un alt aspect care mi-a mai placut la aceasta trusa este acela ca are si fard negru. In general, mi s-a parut mai greu de gasit un fard negru simplu (fara a fi gri inchis sau cu sclipici etc). Aceasta este foarte util in crearea look-urilor, fiind folosit ca atare (simplu) sau pentru crearea umbrelor.
Fardurile pot fi purtate ca atare sau pentru o rezistenta mai buna se poate utiliza un primer.

Paleta Manly costa 110 lei si poate fi gasita pe site-ul Farduri Colorate. Mai multe detalii gasiti aici.

La final doresc sa va prezint cum arata fardurile portocalii pe ochi. Pozele urmatoare nu reprezinta un LOTD, ci sunt facute doar pentru prezentarea culorilor.
Sper sa va placa acesta trusa! Mie imi place foarte mult si mi se pare ca reprezinta o investitie buna deoarece cuprinde toate culorile de care poti avea nevoie cu care se pot crea o multime de look-uri.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Trusa Manly mi-a fost oferita pentru testare de catre farduricolorate.ro

17 comentarii:

  1. uaaaau vreau si eu sa testez :)).Eu am cealalta varianta si nu e de la manly,insa se aseamana foarte mult.cea mai mare diferenta e pozitionarea culorilor dar nu ma deranjeaza.Sa o folosesti sanatoasa

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata foarte bine paleta, iar nuantele sunt extrem de variate.
    Mi-as dori si eu una, insa mai am de asteptat :P.
    Pupici si mi-a facut mare placere sa citesc review-ul!

    RăspundețiȘtergere
  3. arata super paleta!
    imi plac mult nuantele:X

    RăspundețiȘtergere
  4. am si eu aceasta trusa si ma bucur ca am citit review-ul si am aflat chestia cu patratul .. chiar merge :d Insa tin sa te contrazic putin.. mie nu mi si par atat de pigmentate fardurile :-s, eu nu folosesc primer dar de exemplu am truse de farduri la care negru e chiar negru.. aici mi se pare ca e cam deschis si eu nu pot sa fac un smokey eyes cu el. Dar e doar parerea mea. Oricum pe mine nu ma deranjeaza deloc ca nu sunt pigmentate pentru ca de obicei nu imi place sa port un machiaj strident. Dar pot sa zic ca isi merita banii. (eu am dat mai mult si acum imi pare rau cand vad preturi mai mici :(( )

    RăspundețiȘtergere
  5. @LittleD: Si eu te pup si ma bucur daca ti-a placut review-ul meu. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @Irynuk: Si mie imi plac foarte mult nuantele, mai ales cele de mov si roz/ciclam! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. @Miha: Ma bucur daca ti s-a parut utila sugestia mea! Intr-adevar nu toate fardurile sunt foarte pigmentate, dar majoritatea asa mi s-au parut. Si pe care negru l-ai folosit? Mie mi se pare ca cel din capat arata bine. Eu oricum aplic o cantitate mai mica de fard si o acopar cu inca un strat pana cand ajung la intensitatea dorita. Si daca nici asa nu ti se pare ca iese bine ai incercat varianta aplicarii umede? Asa fardul capata intensitate.

    Si imi pare rau ca ai dat mai mult pe trusa. :( Cand vrei sa iti mai cumperi astfel de palete uite-te pe site-ul FarduriColorate.ro. Au preturi foarte bune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pacat ca acum nu mai au pe site trusa asta! Mi se pare cea mai completa! Am vazut undeva la metrou la unirii la un butic cu farduri/creme/oje etc. o trusa care seama cu aceasta, dar nu stiu daca e acceasi firma sau chiar aceeasi trusa!

      Ștergere
  8. nu am incercat si varianta aplicarii umede dar am sa incerc. oricum pe mine nu ma deranjeaza faptul ca nu sunt pigmentate, imi plac culorile putin mai "sterse", adica sa nu iti sara in ochi :D. Doar la smokey eyes ;)).

    RăspundețiȘtergere
  9. sunt Fraulein toata ziua...

    RăspundețiȘtergere
  10. www.fraulein38.com
    am si eu si intr-adevqar trebuie sa umeziti putin pensula inainte :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Mona, acum abia am descoperit blogul tau!
    Am doua intrebari:d (deocamdata):
    1. De unde ti-ai luat trusa asta grozava?
    si 2. Cand mai faci concursuri cu premii?
    Deja te iubesc!:)
    LET ME KNOW.
    M-as abona dar nu stiu cum. Eu sunt boo.astrid@yahoo.com
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  12. @Astrid: Hey, iti multumesc mult! :D Ma bucur ca iti place blogul!

    Trusa este disponibila pe site-ul farduricolorate.ro, cat despre concursuri este unul deja in desfasurare in care poti castiga o carte la alegere (il gasesti apasand pe primul banner din dreapta sau in pagina de concursuri), iar astazi va incepe un concurs surpriza! :) Eu sunt foarte incantata de el, sper sa va placa si voua! Te astept cu drag sa participi.

    Si daca mai ai si alte intrebari, te rog sa imi spui. Daca doresti te poti abona prin e-mail completand adresa ta de mail in sectiunea "Primeste noutatile pe e-mail" sau ma poti urmari pe Facebook (like paginii From Mona with Gloss in coltul de stanga sus al paginii) sau prin Gfc. Iar pe Facebook vei gasi mai multe poze, discutii si alte subiecte. Sper sa-ti placa! Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  13. 110 lei? Eu am gasit 3 variante ale trusei la 35 de lei fiecare in Doraly. In strainatate le cumpara o firma, BH Cosmetics care le imprima pe cutie numele si le vinde. Multe fac asa. Dar le gasiti mult mai ieftin acolo. Sunt exact acelasi produs, am comparat. Identic.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...