English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

duminică, 10 aprilie 2011

Tried&tested: Photo`perfexion de la Givenchy

Initial am incercat acest fond de ten atunci cand a aparut. Si mi-a placut foarte mult!

Deoarece am fost intrebata recent cum este Photo`perfexion m-am hotarat sa fac acest review. Acum am incercat un mini-produs Photo`perfexion primit in pouch-ul cadou de la Givenchy.

Fondul de ten este fluid si are un miros placut. Acesta are putere buna de acoperire a imperfectiunilor (si acopera mediu si cearcanele) si se aplica foarte usor si uniform. Rezultatul este unul natural, nematifiant.

Fondul de ten constituie o baza buna de machiaj si pregateste tenul pentru aplicarea corectorului si a anticearcanului. De asemenea, acesta are si SPF 20, ceea ce asigura o protectie UV buna.

Mini-produsul pe care l-am folosit acum este sub forma unui tub de 5 ml. Produsul initial se afla intr-un recipient de sticla cu pompita pentru dozarea optima a fondului de ten.

Eu am incercat nuanta 6 Perfect Honey si am constatat o potrivire foarte buna. Rezultatul este urmatorul:
Rezistenta produsului este de aproximativ 8 ore. Dupa acest interval rezultatul nu mai este uniform.

Fondul de ten Photo`perfexion de la Givenchy poate fi gasit in magazinele Sephora la pretul aproximativ de 150 lei.

Daca doriti sa incercati si voi fondul de ten inainte sa il cumparati solicitati acest mini-produs in magazinele Sephora. El se ofera si ca mostra, nu numai in pouch-ul cadou.

Voi ati incercat acest fond de ten? Daca da, sunt curioasa cum vi s-a parut.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

11 comentarii:

  1. Nu stiu cum as putea sa le conving pe fetele din Sephora sa imi dea ditamai esantionul. Imi amintesc o data ca vroiam sa testez nuanta 06 de la fdt Repairwear Clinique, dar eram deja data cu fdt si oricum vreau sa il aplic eu acasa si sa ies la lumina naturala inainte sa cumpar produsul full size. Si tot ce a avut sa imi a fost o mostra de la fdt Even Better nuanta 03. Ca sa iti faci o idee eu ma dau cu 08 de la Repairwear acum. Sunt cam dezamgita de cat de mult ne ajuta fetele din Sephora la capitolul asta :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe mine pretul destul maricel m-a tinut departe de e.Nu de alta dar aici costa in jur de 50 euro,poate la noi e mai ieftin.
    Pupici si multumim de review!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum aud prima data de el, dar daca ar arata pe fata mea la fel de bine cum arata la tine ar merita invesitia:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu l-am testat si nici n-am testat vreodata ceva de la Sephora pe motiv de lipsa de esantioane... A, mint! Am primit acum vreo 8 ani o mostra de ulei de fata de la Clarins si vreo cateva parfumele din alea mici de-a lungul anilor... In rest, indiferent ce am cerut, n-au avut...

    RăspundețiȘtergere
  5. @pinkie: Da, stiu ca este mai greu sa obtii mostre de la Sephora si din aceasta cauza eu intreb direct de ele. Nu mi se pare normal sa nu primesti mostre pentru un produs pe care intentionezi sa il cumperi deoarece acestea sunt folosite de consultantele de vanzari. Altfel nu imi explic lipsa lor. Si recunosc, daca faci cumparaturi de o valoare mai mare ai mai multe sanse sa primesti o mostra. Eu am primit 2 mostre de produse Givenchy atunci cand cumparasem deja 2 produse Givenchy si am primit pouch-ul. Ceea ce nu mi se pare ok! Deci singura sansa este sa intrebi si sa insisti. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu placere! Ma bucur daca vi s-a parut util review-ul! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. @zuzele: Of, imi pare rau ca nu ai primit mostrele pe care doreai sa le incerci. :( Eu in general primesc mostre deoarece intreb direct de ele. Ceea ce nu mi se pare normal. Mostrele ar trebui oferite indiferent de valoarea cumparaturilor sau numarul produselor. Pana la urma este vorba de promovarea vanzarilor! In orice magazin Sephora in care am intrat in strainatate am primit o gramada de mostre si mini-produse. Cel mai mult m-a mirat cand am primit in Sephora din Bordeaux o gramada de mostre, iar eu cumparasem 2 creioane de ochi Sephora de maxim 8-10 eur. Recunosc ca nu eram obisnuita cu asa ceva. Asa ca acum probabil cer eu prea mult! :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Am cumparat acest fdt vazand reviw-ul de pe living-or-not.blogspot.com , si sincer m-a cam dezamagit. Avand in vedere ca am dat 25 lire am avut asteptari ceva mai mari, insa nu mi-au placut urmatoarele aspecte: acoperire destul de mica, dupa 3-4 ore imi luceste fata, nu-mi place cum se intinde pe fata.Partea cea mai proasta este ca nu mi se potriveste nuanta.Am nuanta 6, la fel ca tine insa este mult prea inchisa desi cand am testat-o in aeroport mi se parea potrivita.In caz de isi doreste cineva acest fdt il vand cu 100 lei.Mentionez ca produsul a fost folosit de 2 ori si a fost cumparat din Londra. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  9. Chiar m-ai facut curioasa cu acest fdt...next on my wish-list! :*
    http://russian-poupee.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  10. mi l-am cumparat dupa ce am citit atatea review-uri bune prin reviste, pe bloguri, etc. aveam nevoie de un fdt rezistent si care sa nu imi usuce fata, iar iarna bb cream-urile nu isi fac treaba atat de bine. sunt foarte fericita cu Givenchy si acopera intr-un mod natural, nu ajungi sa arati de parca ti-ai fi scapat toata pudra pe fata. :) clar ramane cel mai bun fdt utilizat pana acum.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...