English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

marți, 19 aprilie 2011

Tried&tested: Oja care isi schimba culoarea la soare? Da, este oja Blaze! (include VIDEO)

Zilele acestea am testat oja fotocromica Blaze si sunt foarte incantata! Chiar daca nu va vine sa credeti, in pozele de mai sus este aplicata aceeasi oja, iar diferenta este creata de cantitatea de raze UV. Astfel, in interior oja are o nuanta, iar in exterior (la soare) ea se transforma intr-o alta nuanta!

Despre oja fotocromica Blaze
Modificarea de nuanta este posibila datorita unui pigment avansat din compozitia ojei. Acesta raspunde la razele ultraviolete si produce schimbarea de nuanta in cateva secunde!

De asemenea, oja are o formula exclusiva care ii confera durabilitate, flexibilitate si luciu. Uscarea pe unghii se face foarte repede, iar lacul de unghii contine si factori de protectie UV care impiedica decolorarea nuantei la expunerea prelungita la radiatiile solare.

Oja nu contine toluen, formaldehida si DBP (dibutyl phthalate), substante toxice si daunatoare pentru structura unghiilor si a organismului uman in general. De asemenea, se aplica foarte usor si se indeparteaza cu orice solvent pentru lacul de unghii.

Oja Blaze rezista pe unghii pana la 7-10 zile, in functie de gradul de stres mecanic la care este supusa. Acesta durata mare de viata nu implica si ingalbenirea unghiei, fapt constatat la produsele similare cu rezistenta prelungita. Mai multe detalii despre aceasta oja gasiti pe site-ul Oja Blaze.

Experienta mea cu oja Blaze
Eu am testat nuanta Silver Glitter to Java si abia am asteptat sa iasa soarele (deoarece ultimele zile au fost mai inchise)!
In interior oja are aspect de lac transparent intr-o nuanta de bej-portocaliu cu sclipici argintiu. Aceasta se transforma intr-o nuanta de rosu-caramiziu la contactul cu razele UV.
Desigur ca in intervalul in care am testat aceasta oja am avut diverse nuante intermediare pe unghii. Asa ca nu te poti plictisi de oja Blaze! Te surprinde mereu cu o nuanta noua!
De asemenea, aceasta nuanta mi se pare perfecta pentru concediul la mare. Nu stiu daca si voi intampinati aceeasi problema, dar eu nu ma pot hotari intre lacul transparent (care rezista foarte bine la contactul cu apa si usoarele imperfectiuni care apar nu sunt atat de vizibile) si oja rosie care se potriveste de minune, dar orice crapatura este imediat vizibila. Oja Blaze imi rezolva aceasta dilema si imi permite sa am ambele nuante in acelasi timp! Ce mi-as putea dori mai mult?
Si daca doriti sa vedeti transformarea nuantei la razele UV va invit sa vedeti filmuletul de mai jos.
Ojele Blaze sunt disponibile in foarte multe nuante si texturi si puteti vedea intreaga colectie pe site-ul oja-blaze.ro. Pretul unei oje este de 38 de lei.

Eu abia astept sa creez si un nail art care sa cuprinda aceasta oja!

Voua cum vi se pare oja Blaze? Care este nuanta voastra preferata?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Lacul de unghii mi-a fost oferit pentru testare de catre Oja Blaze.

14 comentarii:

  1. Ce tare!
    Imi place "Apricot to red apple", mi se pare interesanta transformarea!
    Kisses!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte faina nuanta, cred ca nu te poti abtine sa nu te uiti in continuu la unghii, asa fac si eu cand am o culoare noua pe ele :D

    RăspundețiȘtergere
  3. @maddailade: Da, arata foarte bine! Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  4. @jules: Ai dreptate! Asa am facut in tot timpul asta de cand o incerc! Si cautam fiecare colt de soare ca sa vad cum se schimba nuanta! Imi place foarte mult oja! :) :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Super frumoasa oja! Mi se par super faine ojele acestea:) Mi-as dori si eu ceva cu nuante de roz-mov...poate o sa imi comand cat de curand daca dispun de fonduri:))

    RăspundețiȘtergere
  6. m-am indragostit de oja asta de cand am auzit prima oara de ea...sa o folosesti cu placere :D:D

    RăspundețiȘtergere
  7. @little princess: Si mie imi plac foarte mult! Si ai dreptate un roz care se transforma in mov suna foarte bine! :*

    RăspundețiȘtergere
  8. @pinkie: Esti o draguta! Mersi mult! Stii cate emotii am avut cand l-am postat? :)Chiar eram curioasa sa stiu cum vi se pare. Este primul meu mini-review video! :D Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
  9. foarte interesant! oja asta va deveni un must-have....in mod sigur am sa o incerc...la mare am si eu probleme, oja pleaca prea repede de pe unghii...

    RăspundețiȘtergere
  10. @stilistele: Sunt convinsa ca va fi un must have! Mai ales ca vine vara si culorile puternice vor reveni pe unghii!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...