English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

luni, 4 aprilie 2011

Tendinte: Lansarea colectiei Karen Millen primavara-vara 2011

Pe 31 martie a avut loc lansarea colectiei de primavara-vara Karen Millen in magazinul din Plaza Romania. Evenimentul a inceput la ora 17:30 si a fost organizat impreuna cu revista Story.
Noua colectie cuprinde imprimeuri grafice si accente puternice de culoare.
Accesoriile sunt in nuante de verde-galbui, corai sau albastru.
Pantofii sunt inalti si sunt decorati cu pietre stralucitoare in culori tari sau au imprimeuri grafice sau florale pentru a fi asortati cu piesele din noua colectie.
Se poarta foarte mult rochiile si fustele de lungime medie in culori tari. De asemenea, colectia cuprinde si modele lungi perfecte pentru seara.   
La eveniment au participat si Gina Pistol, Raluca Lazarut, Lavinia si Ilinca Vandici care au purtat tinute Karen Millen.
Machiajul modelelor a fost realizat de make-up artistii Clinique, care le-au machiat apoi si pe doamnele participante la eveniment. Si eu m-am inscris pentru o sedinta de machiaj de care am beneficiat inainte de inceperea evenimentului.
Seara a fost plina de surprize pentru clientele Karen Millen, printre acestea aflandu-se si o tombola la care putea fi castigata o geanta.
De asemenea, au fost oferite cadouri surpriza si vouchere de cumparaturi la produsele din noua colectie si au fost promotii speciale la colectia de primavara-vara 2011 doar pe durata evenimentului.

Care au fost preferatele mele din noua colectie? Rochia midi cu imprimeu in nuante de rosu, negru si galben si geanta si pantofii verde-lime.
Voua cum vi se pare noua colectie?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

P.s.: Toate pozele de la eveniment vor fi adaugate pe pagina de Facebook From Mona with Gloss. Va astept si acolo daca doriti sa le vedeti.

5 comentarii:

  1. si eu primisem invitatie, dar a trebuit sa plec din Bucuresti si nu am mai ajuns :( Vad ca a fost interesant! Poate ne vedem pe viitor pe la vreun eveniment :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @zuzele: Da, a fost foarte dragut! Si chiar mi-ar placea sa ne vedem la un eveniment! :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...