English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

vineri, 22 aprilie 2011

Crema anticelulitica Resveratrox Forte de la Ivatherm - rezultate finale

Desi campania Ivatherm s-a terminat, eu v-am promis ca o sa revin cu rezultatele utilizarii cremei anticelulitice Resveratrox dupa perioada recomandata de tratament si anume, 4 saptamani. Luni s-a incheiat aceasta perioada si am analizat efectele pentru a vi le spune si voua.

Despre crema anticelulitica am mai vorbit aici, asa ca voi trece direct la concluzii.

Produsul primit in campania Trender (care are 150 ml) mi-a ajuns pentru 2 saptamani, timp in care l-am aplicat dimineata si seara. Pentru a vedea rezultatele dupa perioada recomandata mi-am mai cumparat 2 reviste Unica insotite de mini-crema anticelulitica (75 ml). Astfel, pentru un tratament intreg este necesar sa cumparati 2 produse.

Dupa folosirea cremei am remarcat o usoara imbunatatire a aspectului pielii, in sensul diminuarii aspectului de coaja de portocala. Probabil pentru un rezultat mai bun (si vizibil) este necesara aplicarea cremei pentru 8 sau 12 saptamani.

Cat despre reducerea in centimetri, am remarcat o diminuare de aproximativ 0,5 cm la nivelul coapselor. In rest nu a mai existat nicio alta modificare.

Voua cum vi s-a parut produsul dupa testare?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

6 comentarii:

  1. Mie mi-a placut dintotdeauna crema asta! Am folosit-o in cateva randuri, insa nu multe saptamani consecutiv asa cum ar fi normal, ci cu intreruperi. Imi place senzatia pe care mi-o lasa, de piele catifelata si ferma. Pare mai intinsa, de parca tocmai m-as fi intors de la sala si mi s-au umflat muschii pe mine :)
    Si eu am observat ca imi vin blugii mai largi dupa 2 saptamani de folosire seara de seara, iar talia s-a subtiat si nu mai ies aripioarele deasupra taliei blugilor :P Pielea este intinsa si sunculitele s-au diminuat considerabil :)
    Paste Fericit!

    RăspundețiȘtergere
  2. hey! si eu am testat aceleasi produse de la ivatherm ca si tine! despre crema anticelulitica am scris si eu, si chiar am avut rezultate, dar am folosit-o concomitent cu mersul la sala...deci nu stiu exact cine a fost "vinovatul", dar as recumpara-o! pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  3. @zuzele: Si mie imi place cum se simte atunci cand este aplicata! De asemenea, apreciez ca nu ramane lipicioasa! Dar as fi vrut sa am si eu asemenea rezultate ca tine! Probabil ca aveam nevoie de un tratament mai lung decat doar 4 saptamani. Si in general, am remarcat ca eu am rezultate mai bune cu texturile gel.

    Sarbatori fericite! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. @iulia: Cred ca si mersul la sala a contribuit sigur la rezultate! Pupici :*

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...