English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

marți, 26 aprilie 2011

Cadou impreuna cu revista Unica din luna Mai

In luna mai revista Unica ne face cadou un DVD cu exercitii de Pilates pentru picioare tonifiate si abdomen plat. Cum Pastele a trecut, iar acum trebuie sa incepem pregatirea pentru vara, eu cred ca o sa profit de aceasta oferta. Mai ales ca de mult eram curioasa cum sunt exercitiile Pilates.

Ce spune revista Unica despre DVD?
"Noi credem ca un antrenament la care nu simti ca muschii lucreaza nu are rost" declara antrenorii de la Studio Pilates International. "Din acest motiv, am desfiintat din programele noastre toate exercitiile de umplutura si le-am pastrat numai pe cele care ard grasimea, tonifica organismul si te ajuta sa arati si sa te simti fantastic". Te vei convinge si tu de acest lucru, daca vei experimenta exercitiile de pe DVD-ul cu programul de Pilates "Fusta mini", pe care Unica ti-l ofera la un pret special.

Revista are data programata de aparitie 22 aprilie 2011.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

4 comentarii:

  1. Te invit sa te inscrii la primul meu giveaway;;)
    http://sunshinestar9.blogspot.com/2011/04/my-first-giveaway.html

    RăspundețiȘtergere
  2. am primit DVD-ul gol. E normal?

    RăspundețiȘtergere
  3. @anonim: Nu, nu este normal. Eu am primit DVD-ul cu revista si merge. Nu inteleg ce se putea intampla. Revista avea cumva ambalajul rupt? In acest caz cred ca ar trebui sa te duci acolo de unde ai cumparat-o si sa le spui ce s-a intamplat! Sper sa iti ofere DVD-ul asa cum ar fi trebuit sa il primesti de la inceput!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...