English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

marți, 12 octombrie 2010

Ultima mea pasiune ... Givenchy

Rasfoiam zilele trecute catalogul Givenchy de make-up si skin care (pe care il gasiti in Sephora) si mi-am dat seama ca este ceva in legatura cu acest brand care ma fascineaza. Nu stiu cum reusesc, dar de fiecare data ma indrept spre standul Givenchy din Sephora, fara sa imi doresc ceva anume si mereu plec cu un produs sau doua ambalate frumos si cu un zambet larg pe fata.

Ultimele dati mi-am achizitionat 2 gloss-uri (nu degeaba sunt Mona with Gloss :p) si o paleta de farduri pe care o cautam de mult. O gasisem in reviste, dar in magazin a ajuns mai greu. Si de asemenea, am prins o promotie foarte buna in care am primit un pouch cu 4 mini-produse (un parfum, un fond de ten, o crema si un gloss - care este destul de mare comparativ cu produsul cumparat, 3.5 ml fata de 6 ml, unul fiind gratuit, altul cumparat cu 94 de lei). Poate mai gasiti aceasta promotie (care este in limita produselor disponibile), dar sigur nu in Sephora Feeria.

Astfel mi-a venit ideea unei rubrici de tried&tested pentru ultimele produse achizitionate. Sper sa va ajut cu informatii utile pentru a va face cumparaturile mai usoare si mai placute!

Revenind la catalogul Givenchy, mi-am dat seama ca imi plac aproape toate produsele. De la parfumuri ...

... la fonduri de ten, creme si produse de machiaj.
Dar am descoperit si ceva nou: noua gama de demachiante profesionale create de Nicolas Degennes, artistic director Givenchy Color and Makeup. Desi sunt adepta servetelelor demachiante, sunt convinsa sa incerc si aceste doua produse care promit o piele perfect demachiata si stralucitoare (demachiant Clean to Sublime, si demachiant pentru machiaj intens si waterproof 2 Clean to be True).
Si apoi o sa va povestesc daca mi-au placut sau nu.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

5 comentarii:

  1. Mersi pentru incurajari. Sper sa devina un blog dragut si util. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum nu pot spune ca ma pricep atat de mult la aceste game , nu stiu de fapt nici ce caut eu ca tip pe un fashion blog de make-up si girls clothing daaaaaaar...:P

    Anyway bazandu-ma pe cele citite in ultimele luni vrand/ne-vrand :P ...si pe cele auzite de la lumea din jurul meu am inteles mica indecizie a fetelor si timpul pe care il dedica fiecarui stand. E greu sa stii banuiesc cat de bun e un produs sau altul cand difera doar...gen...nivelul de stralucire subtila :))

    Vorbesc si eu prostii acum dar este foarte util in orice domeniu care implica diversitate sa cunosti parerea unei persoane care a incercat 100 de produse inaintea ta...cine stie ..poate nu esti acelasi tipar de persoana sau poate nu apreciezi aceleasi lucruri , poate baza difera insa cu siguranta un review inainte de a merge shopping ajuta mult.

    De aceea pana si eu ca tip recomand sa cititi aceste posturi pentru a va mentine informate (sau informati daca este cazul desi ar fi cam ciudat :)) ) despre produsele cele mai noi si poate alegerile cele mai grele

    Succes :)

    RăspundețiȘtergere
  3. am ajuns aici intr-un mod foarte ciudat (numai porcarii zic :D ) ... dar totusi sunt deacord cu spusele lui dragos si pot sa felicit persoana care a ales fundalul ,e ... wow
    toate bune si Bafta!!!

    ...JB

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...