English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

sâmbătă, 16 octombrie 2010

Tried&tested: rimel Lash Accelerator (Rimmel)

Sunt convinsa ca ati vazut reclama pana acum.
Interesant ar fi sa vedem daca are si efecte... Rimelul promite gene mai lungi cu 80% instant si cu 117% dupa 30 de zile de folosire.


Recunosc ca efectele imediate nu prea sunt ca in reclama (dar oricum, sunt vreodata?). Si in principiu este un rimel pentru alungirea genelor, nu si pentru volum.

Eu il folosesc de 7 zile. Ramane de vazut daca chiar va avea un efect de crestere a genelor.
Pretul lui este de 15 lei in varianta black si de aproximativ 22 lei in varianta intense black (desi dupa parerea mea nu este nicio diferenta intre cele doua, decat de pret).

Si pana cand se vor sfarsi cele 30 de zile de incercare a rimelului Lash Accelerator, poate va aparea si versiunea de la Revlon care promite efecte asemanatoare. Acesta se numeste Grow Luscious.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

6 comentarii:

  1. ce rezultat ai avut dupa 30 zile pana la urma?

    RăspundețiȘtergere
  2. @anonim: Dupa cele 3o de zile nu am remarcat o crestere vizibila a genelor. Dar produsul imbraca bine genele si le defineste. Mi s-a parut cel mai bun mascara de la Rimmel.

    RăspundețiȘtergere
  3. ms mult pentru raspuns.... am constatat azi dimineata ca de fapt nu rimelul in sine face treaba buna/proasta ci periuta.... acum sa dau si o explicatie..... am un rimel destul de scumput (50 lei, de la o firma careia nu vreau sa-i dau numele pentru ca alte produse sunt bune si ca orice padure are si ea uscaturi) cu peria normala care de 3 - 4 zile ma tot chinuiam sa intind produsul pe gene fara niciun rezultat, dar dupa ce am citit mai multe informatii pe blogul tau azi dimineata am incercat sa folosesc acelasi produs dar cu o perie de silicon de la un alt rimel care s-a terminat dar care mi-a placut f mult... si surpriza... rezultatul final a fost uimitor... exact ca si cand am folosit un alt rimel... asa ca am ajuns la concluzia ca ce se afla in interior conteaza prea putin, poate fi si un rimel de 2 lei din piata, dar cel mai mult conteaza peria cum te intelegi cu ea, cum iti modeleaza genele astfel sa ai rezultatul dorit :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @yry: Intr-adevar periuta de la mascara are un rol foarte important! Ma bucur ca ai facut incercarea de a schimba periuta si ai fost incantata de rezultat! Si de asemenea, ma bucur ca ai gasit informatii utile pe blogul meu. Dar eu sunt de parere ca si mascara in sine trebuie sa fie de calitate. Nu poti sa risti sa aplici in zona ochilor un produs slab calitativ ca apoi sa remarci vreo iritatie sau roseata. Asa ca iti recomand produse ca Rimmel sau Maybelline (mascara de la Maybelline este preferata mea si in plus vor fi si reduceri in curand!) care sunt mai accesibile ca pret si au rezultate bune.

    RăspundețiȘtergere
  5. am citit despre reduceri pe blog-ul tau.... dar de unde stii de reduceri inainte cu ceva timp?

    RăspundețiȘtergere
  6. @yry: stau tot timpul cu ochii pe toate sursele de informare! :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...