English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

marți, 19 octombrie 2010

Primul salon Anastasia Soare din Romania partea I

Anastasia Soare, supranumita "regina sprancenelor de la Hollywood" si-a deschis primul salon in Romania. Acesta se afla in Bucuresti, in incinta Hotelului Radisson de pe Calea Victoriei. O sedinta ce include definirea formei sprancenelor si pensat costa aproximativ 150 lei, iar Anastasia recomanda pana la 4 sedinte pentru obtinerea unor sprancene perfecte. Programarile se pot face la numarul de telefon 0755.747.339.

Cosmeticiana vedetelor a ajuns ea insasi o vedeta dupa ce a lucrat cu nume ca Madonna, Avril Lavigne, Kelly Osbourne, Brittany Murphy, Jennifer Lopez, Renee Zellweger, Debra Messing, Oprah Winfrey, Helen Hunt, Kim Cattrall, Reese Witherspoon, Julianna Margulies, Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Kate Capshaw, Rita Wilson, Jada Pinkett Smith, Lauren Holly, Christine Lahti, Lucy Liu, Portia De Rossi, Lara Flynn Boyle, Chloe Sevigny, Melissa Etheridge, Debi Mazar, Elle MacPherson, Jamie Lee Curtis, Garcelle Beauvais, Kirstie Alley, Lisa Marie Presley, Penelope Cruz si Sharon Stone.

Despre ea puteti afla mai multe vizionand prima parte a documentarului "Women on top".

Un comentariu:

  1. Buna,

    Am fost la salonul Anastasiei si as vrea sa impartasesc experienta cu voi.

    Hotel Radisson, locatie centrala.
    Fara prea multe prezentari m-a asezat pe scaun si dra Alina a inceput 'Opera de arta'. A desenat sprancenele fix dupa un sablon (!!!) - sunt 5 la numar in total, create de Anastasia Soare potrivite tuturor fizionomiilor din lume (alt basm!!!)- si a aplicat ceara. Pe langa faptul ca le-a tuns foarte mult si le-a rarit incredibil a inceput apoi sa le machieze (!!!). Dupa 30 de minute la salonul Anastasiei Soare aratam jalnic. Ca o poza pe care ai desenat sprancene cu markerul. In plus, POS ul de Bancpost nu functioneaza (- nici nu cred ca le-a functionat vreodata!!!!) Dar ca sa explic mai clar, pe site ul Bancpost exista o oferta de card credit cu Rate fara dobanda si salonul Anastasiei Soare era pe lista furnizorilor colaboratori (6 rate fara dobanda) fapt ce m-a convins sa dau 150 RON pe un pensat!!!
    Am plecat extrem de nemultumita, dra Alina era insa convinsa ca aceasta forma este perfecta pentru mine (!!! atat de penibil m-am simtit ca nici nu am contrazis-o, era chiar evident ca nu ma aranjeaza forma...).

    In concluzie am platit nejustificat de mult sa mi se machieze sprancenele.

    Salon Anastasia Soare = Sprancene la sablon, Machiaj cat cuprinde, Profesionalism & Creativitate 0.

    La pomul laudat sa nu te duci cu sacul...

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...