English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

joi, 21 aprilie 2011

Tried&tested: Roll-on cu cafeina pentru ochi de la Garnier

In ultima perioada am incercat Roll-on-ul cu cafeina de la Garnier. Atunci cand mi s-a spus ca am cearcane (mici, dar totusi vizibile) am incercat sa remediez aceasta problema. Asa ca pe langa anticearcanul de la Benefit m-am gandit ca produsul de la Garnier ma va ajuta.
Produsul face parte din gama Garnier Nutritionist si este recomandat pentru diminuarea pungilor de sub ochi si a cearcanelor si de asemenea, ofera un efect instant de prospetime. In compozitia sa se regasesc pro-vitamina B5 si cafeina.
Ce scrie pe produs?
Este Garnier Nutritionist Roll-on cu cafeina pentru ochi potrivit pentru mine?
Da, daca nu reusesti sa scapi de cearcane si pungile de sub ochi, iar un simplu produs pentru ochi nu este suficient.

Prin ce este diferit?
Fiind un ingredient energizant ce lupta cu oboseala prin excelenta , cafeina este universal recunoscuta si pentru proprietatile sale de stimulare asupra micro-circulatiei. Garnier creeaza Nutritionist Roll-on cu cafeina pentru ochi  - primul roll-on pentru conturul ochilor ce asociaza cafeina cu efectul drenant al unui masaj pentru a reduce eficient cearcanele si pungile de sub ochi.

Masajul este o tehnica folosita de experti pentru a favoriza drenajul natural. Este deci foarte indicat pentru a decongestiona ochii obositi.
Ambalaj si aplicare
Produsul are 15 ml si se aplica pe conturul ochilor cu miscari circulare lejere. Daca este necesar, pentru finalizarea aplicarii si pentru absorbtia produsului in piele se pot utiliza varfurile degetelor.
Produsul se aplica utilizand bila pentru masaj ce favorizeaza decongestionarea. Aceasta este metalica, respectiv rece atunci cand este aplicata pe piele. Senzatia este foarte placuta, iar produsul poate fi utilizat si pe pielea sensibila.
Continutul roll-on-ului este transparent si se absoarbe foarte repede in piele, iar textura sa este placuta.

Cum mi s-a parut mie Roll-on-ul cu cafeina?
Mi-a placut foarte mult aplicarea produsului si senzatia de racoare oferita. Intr-adevar, aceasta ofera un efect instantaneu de prospetime.
Dar despre rezultate pot sa spun ca nu prea le-am vazut. Am in continuare acele mici cearcane si nu pare sa fie vreo diferenta.

Initial am aplicat produsul dimineata si seara pentru a vedea ce efecte are. Cand nu le-am vazut, recunosc ca l-am aplicat mai rar. Dar o sa il aplic in continuare deoarece senzatia de racoare este foarte placuta!

Eu am cumparat Roll-on-ul cu cafeina din magazinul Bucur Obor unde avea pretul de 31 de lei. Dar el poate fi gasit si cu 27-29 lei in functie de magazin.

Voi ati incercat acest produs? Cum vi s-a parut?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

8 comentarii:

  1. nu am incercat,dar suna bine,mersi.sarbatori fericite!pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Il am si eu, insa nu m-a dat pe spate. Imi place senzatia care mi-o da pe moment, dar pe termen lung rezultatele sunt inexistente. Eu l-am luat la oferta 25 lei, impreuna cu servetelele demachiante Garnier. Nu l-as mai cumpara a doua oara.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am citit si eu pe mai multe bloguri ca nu este bun si ca doar iti da o senzatie fresh pe moment..
    In schimb daca vrei sa nu mai ai cearcane , eu iti recomand cele doua corectoare de la ELF din gama la 8 lei,cel baton si cel lichid .


    Pupici,
    Matzzza!

    RăspundețiȘtergere
  4. am auzit tot vorbindu-se despre el. eu il am sub forma de anticearcan :)

    RăspundețiȘtergere
  5. eu il folosesc de o saptamana cred si sunt multumita de rezultate. daca ma trezesc cu cearcane si ochii umflati il aplic si dupa 10-15 min problema e rezolvata.cred ca depinde de tipul de cearcane ( nu ma astept sa functioneze la cele intunecate si adanci).
    Alexandra

    RăspundețiȘtergere
  6. Il am si eu..nu a avut nici un efect vizibil :(

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna si Hristos a Inviat!
    Eu folosesc acest produs aproape zilnic de aprox 2 ani si inca nu s-a terminat, deci o sa te tina mult si bine, nu pot spune ca mi-a ameliorat f mult cearcanele dar dc il foloseama dupa o noapte de club tinut in prealabil la frifider senzatia este super, ai impresia ca ti-ai inlocuit ochii, dar repet nu l-am folosit zilnic.
    O zi perfecta....

    RăspundețiȘtergere
  8. @yry: Adevarat a inviat! Sunt convinsa ca o sa dureze mult timp. Iar senzatia de racoare mi-a placut si mie!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...