English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

miercuri, 20 aprilie 2011

Tried&tested: Mascara One by one de la Maybelline

Deoarece doream sa imi cumpar un produs Maybelline in campania de reduceri de 20% m-am hotarat asupra One by One.

Acesta este un produs pentru alungirea genelor, care nu ofera si volum. Recunosc, mascara alungeste foarte mult genele fara sa le incarce, dar totusi este incadrat in gama "Volum` Express".
De asemenea, pe ambalaj scrie: "Volum indraznet, fara gene lipite. Aplicator-cleste pentru gene perfect definite."
Aplicatorul se numeste "The lash catcher" si promite sa cuprinda fiecare geana in parte si sa o acopere cu produs fara a o incarca. Mie acest aplicator mi s-a parut putin cam mare si faptul ca nu contine peri sintetici ingreuneaza aplicarea pe genele mai mici sau foarte apropiate de coltul ochiului. Astfel acoperirea de detaliu se face putin mai greu.
Rezultatul final il puteti vedea mai jos:
Un minus pe care trebuie sa il precizez este acela ca in cursul zilei am remarcat de 3 sau 4 ori puncte negre de la mascara cazute sub ochi.

Asa ca puteti incerca acest mascara daca va doriti alungire si nu volum. Daca nu v-au placut Colossal si Falsies, probabil ca acest mascara va fi pe placul vostru.
Eu prefer o privire dramatica, plina de volum, iar acest mascara nu m-a impresionat. Si in plus mi-a parut rau ca s-a intins sub ochi. De mult nu am mai patit asa ceva cand am aplicat mascara.

Produsul este disponibil la pretul de 29-31 lei (desi eu stiam ca are pretul recomandat de 26 lei). Eu l-am cumparat cu reducere de 20% la pretul de 25,5 lei.

Voua cum vi se pare One by one? L-ati incercat?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

17 comentarii:

  1. am mai citit pe net cateva impresii si majoritatea se plang ca la cateva ore de la aplicare observa pe fata puncte negre de la rimel.multumim si pentru parerea ta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. arata foarte bine pe ochisorii tai!si eu prefer volum mult!pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Tocmai mi-am luat unul si de asemenea, as fi preferat volumul dramatic. Ai vreo recomandare pentru acest efect dorit?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ah...nu-mi place cum se vede:(
    Nu-l cumpar siguuur!
    [Si cata reclama e la Tv la acest rimel...prostii >:P>:P]
    Multumesc pt review:*
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu mi-am cumparat acest mascara , dar eu sunt multumita de el .. pff nu stiu cum de s-a intins la tine :( eu m-am dat cu el inainte sa plec la sala , si dupa 3 ore de sala nu s-a intins nimic :-? .. pup

    RăspundețiȘtergere
  6. @unika: cu placere! Ma bucur daca a fost utila! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. @came: Poti sa incerci Colossal sau Falsies de la Maybelline. Chiar au un efect de volum foarte bun.

    RăspundețiȘtergere
  8. @sunshine: Cu placere! Nu as spune chiar ca nu imi place cum se vede. Dar se poate mult mai bine si prefer volumul intens. Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  9. O am si eu, imi place, n-am de ce sa ma plang.

    RăspundețiȘtergere
  10. @crystinutsa: Eu am aplicat mascara in 3 straturi si genele au devenit foarte lungi. Astfel, la miscarile ochilor genele se mai ating de zona de sub ochi sau de sub sprancene. Dar cu toate acestea nu ar trebui sa am puncte negre de mascara pe piele. Urmele nu sunt mari, dar este deranjant si trebuie sa verific constant in oglinda daca nu mi s-a mai intins mascara. Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  11. @caress: Ma bucur daca tie ti s-a potrivit si esti incantata de produs!

    RăspundețiȘtergere
  12. si eu prefer volum; all the way! dar arata bine pe genele tale, imi place ;)

    RăspundețiȘtergere
  13. L-am cumparat si eu din cora si am dat tot 25.5 lei cu tot cu reducere cu toate ca-n toate revistele de specialitate "tipa" pretul de 26 lei si pot spune ca la genele micute si zapacite pe care le am eu mi se potriveste perfect, chiar si iubitul meu a observat ieri cand am iesit in parc si m-a intrebat dc nu cumva e rimelul cumparat de el de iepuras... ca deh... trebuia sa-mi faca un cadou pe plac :))))))))
    Deci per total eu sunt multumita :)

    RăspundețiȘtergere
  14. @yry: Ma bucur daca iti place! Eu in general utilizez mascara pentru volum si as fi preferat o privire mai dramatica.

    RăspundețiȘtergere
  15. mascara este bun numai k nu stie ea cum s-al aplice corect

    RăspundețiȘtergere
  16. @Anonim: Nu am spus ca nu este bun, ci ca nu imi place rezultatul oferit. Te rog sa precizezi tu cum consideri ca ar trebui aplicat. De asemenea, as dori sa mentionez faptul ca se scrie corect "sa-l". Multumesc!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...