English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

vineri, 15 aprilie 2011

Shopping cu cardul Glamour

Ieri seara am fost in Baneasa Shopping City pentru cumparaturile cu cardul Glamour. Asteptam aceasta saptamana inca de cand a aparut revista, asa ca mi-am rezervat ziua de joi pentru acest lucru.
Prima oprire a fost in magazinul Reserved in care vazusem niste ochelari de soare care mi-au placut foarte mult. Initial doream doua perechi (pentru ca erau in varianta verde cu roz si albastru cu roz), dar in final am cumparat una singura (cea cu albastru) deoarece numai aceasta mai era disponibila.
Desi ochelarii mi-au placut foarte mult, situatia intampinata la casa nu m-a incantat. Cand am dorit sa platesc, domnisoara de la casa a scos trei foi capsate pe care mi le-a dat sa le completez. Acest lucru m-a mirat si am intrebat daca este necesar sa completez acele foi pentru reducerea Glamour. Domnisoara a ignorat discret aceasta intrebare si a insistat cu completarea lor.

In titlul chestionarului era mentionat ceva despre programul de fidelitate Reserved (in care chiar nu doream sa intru), iar mai jos mi se cereau informatii detaliate despre ocupatie, venit si diverse alte date (importante) despre mine pe care chiar nu am vrut sa le ofer.

Cand am mentionat ca voi completa casuta cu "nu doresc sa imi fie prelucrate datele in scopuri de marketing" si nu voi da toate acele date, domnisoara a fost profund deranjata de atitudinea mea si mi-a smuls formularul sustinand ca atunci nu mai este necesar sa il completez.

Si asa am plecat cu o pereche draguta de ochelari din magazinul Reserved pe care am dat 20,93 lei in loc de 29,90 lei.

Dupa acest inceput am avut parte de dezamagirea serii in magazinul Guess. In acesta am vazut o geanta superba (pe care o gasisem initial in paginile revistei Glamour) si care era disponibila acum o saptamana. Dar am dorit sa folosesc cardul Glamour pentru a o cumpara, asa ca am asteptat pana ieri ... cand a fost prea tarziu.

Cand am intrebat de geanta respectiva mi s-a spus ca oricum au primit doar doua (una ciclam si una alba) asa ca nu am avut nicio sansa sa o mai gasesc. Si apoi m-am intrebat cum poate un magazin ca Guess sa aduca doar o singura geanta pe modelul respectiv?

Cel de-al doilea lucru cumparat a fost masca hidratanta de la Sephora pe care am vazut-o data trecuta cand am trecut prin magazin (detalii).
Aceasta contine 4 pliculete de masca sub forma de praf care se combina cu apa calda, dupa care se aplica pe fata. Se recomanda sa se foloseasca un pliculet pe saptamana, astfel voi avea masca hidratanta pentru o luna de acum.
Am intrebat daca se gasesc si pliculetele separat si mi s-a raspuns ca se pot cumpara si individual. Ceea ce este bine deoarece nu mai trebuie luat si shaker-ul de fiecare data.

Pretul initial al acestui produs este de 36 de lei, iar cu cardul Glamour l-am cumparat cu 27 de lei. De asemenea, voi reveni cat de curand cu un review pentru aceasta masca hidratanta.

Dupa ce am cumparat si masca de la Sephora m-am mai uitat si in celelalte magazine din oferta Glamour, dar nu am mai achizitionat nimic.

Asa ca aceasta a fost sesiunea mea de shopping din Baneasa Shopping City. Cum vi s-a parut?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

19 comentarii:

  1. Cardul poate fi folosit oriunde sau doar in Baneasa?

    RăspundețiȘtergere
  2. @irina: Cardul poate fi folosit in toate magazinele participante, nu numai in Baneasa. Vezi lista completa a reducerilor aici:
    http://frommonawithgloss.blogspot.com/2011/03/cadouri-si-reduceri-impreuna-cu.html

    Saptamana de cumparaturi se incheie duminica.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ok, multumesc :* Asa stiam si eu si mi am luat deja cardul, ca maine vin la Bucuresti, dar nu ajung decat in Plaza si Afi, ca s cele mai aproape de militari.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi se pare normal sa fii intrebata daca doresti sa intri in programul de fidelitate al unui magazin si eventual sa ti se comunice beneficiile unei asemenea alegeri, nu sa fii aproape obligata sa completezi niste formulare fara sa stii despre ce este vorba. Am ramas masca atunci cand am citit. Cred ca numai in Romania se poate intampla asa ceva :|

    RăspundețiȘtergere
  5. @irina: Cu placere si spor la cumparaturi! Sper sa gasesti ce iti doresti! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. @maddailade: Si mie mi s-ar fi parut normal! Am fost lasata sa cred ca trebuie sa completez acel formular pentru reducerea Glamour.

    RăspundețiȘtergere
  7. Exceptand atitudinea romaneasca de care nu vor scapa vanzatoarele noastre nici dupa 1 miliard de trainguri, cred ca a fost relaxant la shopping! Stiu ca la mine este de fiecare data :)
    Sa porti/folosesti cu placere tot ce ti-ai cumparat!

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte draguti ochelarii! Imi pare rau ca nu ai mai gasit geanta in schimb.. :(

    RăspundețiȘtergere
  9. @zuzele: Mersi mult! Da, a fost foarte dragut la cumparaturi si cele doua achizitii erau pe lista mea de cumparaturi de ceva vreme :D

    RăspundețiȘtergere
  10. @pinkie: Mersi! Imi plac pentru ca sunt foarte colorati si merg pentru aceasta vara. Cat despre geanta sunt dezamagita ca nu am gasit-o, dar cred ca o sa o caut si in Plaza :D

    RăspundețiȘtergere
  11. ce faini sunt ochelarii! sa-i porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  12. si eu am avut o sesiune de shopping cu acest card..la sephora a fost super ok mi-am luat un fdt, primer,tfsi si o lotiune de curatat pensule...in total a fost o reducere cam de 60lei la 200 cat ar fi costat fara card:D....in schimb cand m-am dus la casa cu o bentita in magazinul accessorize si am intrebat daca pot folosi cardul mi s-a raspuns ca doar la genti dar pe un ton de parca ar fi trebuit sa stiu exact la ce articole au:))...super enervanta...imi venea sa nu mai cumpar dar imi placea prea tare:D

    RăspundețiȘtergere
  13. Ciudata experienta cu Reserved, era unul din magazinele de pe lista mea.
    Eu merg maine si cred ca aleg AFI. Nu am pretentii prea mari de la magazinele cu reduceri de la Glamour, macar in AFI sigur gasesc ce sa cumpar.

    RăspundețiȘtergere
  14. Si eu am folosit cardul Glamour, in AFI deocamdata. Am luat un primer de la Sephora si un tricou de la Oviesse. Sunt dragute. M-am cam grabit si nu am reusit sa ajung si in Reserved, pe unde mai vreau sa trec, dar inca mai am timp pana pe 17. :)

    RăspundețiȘtergere
  15. La mine in Iasi au fost mai putine magazine cu aceasta promotie si mi-am luat numai o pereche de balerini dla Benvenutti.
    Gentile dla Guess intr-adevar sunt dragalase, pacat ca nu au mai avut cand ai ajuns tu.
    Pup

    RăspundețiȘtergere
  16. Din pacate noi nu am avut atatea variante in Timisoara. Desi am plecat la cumparaturi cu cardul la mine, nu l-am mai folosit fiindca mi-am luat hainute si accesorii din New Yorker (au fost multe reduceri). Am vrut sa-l folosesc macar la Starbucks, dar mi s-a facut si rau intre timp si n-am mai putut sa beau cafea ca agravam situatia. :))))
    Asta e, next time.

    Oricum, o initiativa minunata. Ma bucur ca se extinde si ca ajunge tot mai populara revista Glamour si la noi. Mie mi-ar placea sa aiba macar 250 de pagini si sa fie mare ca in America, dar e mai greu cu chestia asta la noi.

    RăspundețiȘtergere
  17. Si eu am avut cateva vouchere de 50 de lei la Reserved si am folosit unul pentru o bluza care era 49.9 lei. Dincolo de mormanul de foi pe care mi le-a dat sa le completez si am refuzat, mi-a spus o donsoara cu gura mare de la casa ca nu pot folosi voucherul pentru ca trebuie sa cumpar ceva de fix 50 lei, ei neavand in magazin ceva de 50 de lei. Inaintea mea, tocmai se cumparase cu voucherul cateva produse si nu au fost probleme, insa pentru ca eu am refuzat sa completez chestionarul ala aberant, nu mai aveam voie sa cumpar. O porcarie. Si m-am enervat si am renuntat la bluza aia care oricum nu imi placea si mi-am luat un sutien care era 70 de lei, am folosit voucherul si am mai achitat diferenta de pret.
    Oricum, cred ca au probleme serioase, din moment ce se vand pe Groupon si alte site-uri d-astea de cupoane...

    RăspundețiȘtergere
  18. @Zuzele: Imi pare rau pentru experienta ta, nu inteleg de ce insista sa procedeze astfel! :( Dar cred ca ai facut foarte bine! Si eu am refuzat sa completez chestionarul acela pentru ca pur si simplu nu mi se pare normal sa ma oblige sa le dau datele mele personale din moment ce nu imi doresc sa intru in niciun program de fidelitate!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...