English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

miercuri, 27 aprilie 2011

NOTD: Sparkly Pink

De aceasta data am pregatit un NOTD simplu de creat si de efect.
Pentru inceput am aplicat 2 straturi de oja Rimmel London intr-o nuanta de roz sidefat. Nuanta se numeste 410 Wishing on a star si face parte din colectia 60 seconds.
Apoi, am aplicat 2 straturi de oja fotocromica Blaze in nuanta Silver Glitter to Java. Aceasta oja a adaugat sclipici pe unghii, iar in soare se vede si o mica diferenta de nuanta. De aceasta data schimbarea de culoare nu mai este asa puternica deoarece baza roz aplicata este relativ apropiata de nuanta de rosu-caramiziu obtinuta in soare cu aceasta oja.
Dupa ce oja s-a uscat am aplicat modele sub forma de sticker pe fiecare unghie. Modelul ales de aceasta data este de floare cu 4 sau 5 strasuri albe in functie de lungimea unghiei.
La final se acopera modelul cu lac transparent sau cu top coat pentru o rezistenta indelungata.
Tip: Daca doriti sa pastrati cat mai mult modelul pe unghii se recomanda sa mai aplicati cate un strat de top coat o data la 2 zile. Astfel manichiura poate rezista pana la 7-10 zile.
Iar acestea sunt produsele folosite:
Sper sa va placa modelul creat!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

8 comentarii:

  1. I like :)
    Trebuie sa zic ca forma unghiilor tale e perfect! I want!

    RăspundețiȘtergere
  2. super dragute, dar referitor la kit-ul de nail art de 5 lei nu am vazut nimic spus.... e ceva de el sau cat dai atata face?

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte frumos modelul...iar chestia cu top coat-ul stiu ca functioneaza, numai ca eu ma satur repede de una si aceeasi culoare pe unghii mai mult de 3 zile ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. @yry: Mersi! Am incercat sa mai folosesc setul, dar nu mi-a iesit nimic dragut. Eu cred ca formele de pe placuta trebuie sa fie putin mai adanci, pentru ca atunci cand imprim modelul marginile nu ies. Sa stii ca cred ca ai dreptate cu "cat dai atat face". Poate ca ar trebui sa investesc in placute Konad sau poate pur si simplu am nimerit eu un model mai putin bun.

    RăspundețiȘtergere
  5. @unika: Ai dreptate! Si mie imi place sa schimb modelul des, dar uneori pur si simplu nu am timp. Asa ca mai aplic un strat de top coat! :p

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...