English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

sâmbătă, 2 aprilie 2011

NOTD: Crackle bleu pe mov & some nail art shopping

Astazi o sa va prezint crackle-ul albastru de la China Glaze pe un fundal mov. Mi s-a parut ca va fi o combinatie reusita, asa ca am trecut la treaba!
Am inceput prin a aplica doua straturi de oja China Glaze Let`s Groove, care este un mov superb, usor metalizat si foarte lucios.
Oja s-a uscat foarte repede, asa ca am putut sa aplic un strat de oja crackle Crushed Candy.
Iar la sfarsit am aplicat un strat de lac transparent.
Produsele folosite au fost urmatoarele:
Iar in continuare am sa va arat niste produse pe care le-am cumparat low-cost de la un magazin de la metrou Unirii.
Deoarece imi doresc de foarte multa vreme sa imi cumpar si sa folosesc sistemul cu stampila pentru nail art de la Konad si nu am reusit sa fac rost de el inca, am zis sa incerc varianta mai accesibila. Desi nu sunt convinsa ca voi avea rezultatele asteptate, sunt curioasa sa vad cum (si daca) va iesi modelul aplicat pe unghie.
Setul pe care l-am cumparat contine o stampila, un dispozitiv pentru indepartarea ojei in exces si o placuta (zgariata) cu modele florale si a costat 5 lei.
De asemenea, am mai cumparat un set foarte dragut de strasuri colorate si de diferite modele (6 lei) si doua oje Golden Rose.
Acestea sunt o oja corai (nuanta 103) cu pensula lunga si subtire pentru trasarea liniilor sau a modelelor pe unghie (5 lei) si un lac transparent cu particule mov (4 lei). Cost total? 20 de lei. Rezultate? Vom vedea ulterior.

Sper sa va placa NOTD-ul de azi si sunt curioasa daca ati folosit si voi stampila pentru modele si daca este eficienta.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

14 comentarii:

  1. Buna. Mie imi place combinatia bleu - mov :)

    Eu folosesc numai stampile (sunt antitalent cand vine vorba de ceva freehand). Am si placute fake si placute Konad, merg toate la fel de bine. If you need any help, don't hesitate to contact me :)

    Weekend placut!
    Alexa

    RăspundețiȘtergere
  2. am si eu oja aia de la golden rose o folosesc si ca oja normala schimband pensula imi place ca e asa neon....iar setul cu stampila mea e aproape identic :)) dar ti-am zis dupa muuulte incercari nu prea am reusit sa ma dau la fel pe mai mult de 2 unghii....sa il incerci sa ne spui cum a functionat la tine

    RăspundețiȘtergere
  3. @ank_adaus: mi-am propus sa folosesc stampila pentru urmatoarea manichiura! asa ca o sa revin cu detalii in curand! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. @pixie: si mie mi-a placut foarte mult culoarea! cat despre stampila, nici eu nu sunt sigura de rezultate, dar chiar sunt curioasa si abia astept sa o incerc!

    RăspundețiȘtergere
  5. arata bestial!iubesc aceasta nuanta de albastru de la china glaze!imi place faptul ca crackerul acesta lasa bucati mai mari,nu ca cel de la opi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Hello....am si eu stampile de la Konad....recunosc ca nu le-am mai folosit demult pt ca mi-am cam pierdut rabdarea cu manichiura, dar uite ca mi-ai dat o idee...o sa-mi fac azi unghiile cu stampilute.....cand le-am luat eu acum vreo 3 ani, am dat 99 lei pe: o stampila, o lama, 2 discuri cu modele, 2 oje :| ...cam multisor; faza e ca trebuie oje speciale, mai vascoase decat oja normala si care se usuca mult mai repede, altfel nu iese desenul bine. Spor la desenat :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa folosesti cu placere ceea ce ti-ai luat:*
    Unghiile arata superb:X

    RăspundețiȘtergere
  8. sunt tare curioasa cum sunt stampilele !! fa un review cat mai repede:*:*

    RăspundețiȘtergere
  9. http://www.micmag.ro/nailartkit.html - aici gasesti toate seturile de nail art de la Konad... gasesti produsele si separat.... preturile am vazut ca sunt de la mici pana la f mari.... dar eu ma gandesc altfel... pana la urma totul e oja la acest nail art care la Konad costa 14 lei... faci o combinatie de genu - setul de 5 lei si oja de la konad de 14 lei - eu ma gandesc ca iese o treaba buna si mai ieftina :)

    RăspundețiȘtergere
  10. @yry: am vazut si eu site-ul si mi-au placut foarte mult seturile. Cred ca ar putea fi facuta o combinatie intre produsele Konad si celelalte disponibile. Doar ca eu am impresia ca problema setului cumparat este stampila. Am facut aseara o proba, iar florile nu mi-au iesit deloc! Mi se pare ca nici placuta nu este destul de adanca pentru a putea contura toata forma bine. Oricum mai incerc pana revin cu parerea finala.

    RăspundețiȘtergere
  11. am vorbit acum 20 min cu o prietena care are si ea setul de 5 lei si mi-a spus acelasi lucru ca e foarte nemultumita de el.... si crede ca la fel e problema stampilei... pana la urma merge luat setul cel mai ieftin de 43 lei si cu timpul luata cate o oja... asta ca sa nu dam gaura mare in buget din prima :))

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...