English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

luni, 11 aprilie 2011

LOTD: Hot makeup look no 2

Acesta este cel de-al doilea look creat cu trusa Hot Makeup.
De aceasta data am creat o combinatie de visiniu inchis, mov si verde inchis pe pleoapa mobila. Pana pe arcada am aplicat o nuanta medie de roz, coltul intern al ochiului l-am conturat cu verde deschis, iar pe sub genele inferioare am aplicat o nuanta de albastru.
Sper sa va placa!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

11 comentarii:

  1. That pink drives me crazy! i sooo want it!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Superba combinatia de culori!:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  3. Culorile trusei sunt fantastice ! Mi se par foarte frumoase si cremoase. Sa te bucuri de ea ! Eu de curand mi-am luat o trusa no-name care o imita pe cea de 88 culori Coastal Scents si sunt foarte dezamagita de ea...

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plac foarte mult culorile folosite!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos machiajul. Imi permit sa adaug o observatie si sper sa nu te deranjeze: rozul aplicat in pliul pleoapei n-ar merge mai bine blenduit?

    RăspundețiȘtergere
  6. @caress: Of, imi pare rau! :( Nu sunt rezistente culorile?

    RăspundețiȘtergere
  7. @sadie: Nicio problema! Intotdeauna culorile pot fi mai bine blenduite :p O sa-mi cumpar o pensula speciala pentru asta. Poate voi avea rezultate si mai bune! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Fardurile sunt foarte proaste, nu sunt rezistente deloc, nici cu primer, si imi cad efectiv pe obraji, iar nuantele deschise (alb, galbui, roz) nu se vad deloc pe pleoape. Mai bine imi bagam un bat in fund, am dat banii degeaba - dar mi s-a parut asa frumoasa trusa...

    RăspundețiȘtergere
  9. @caress: Pacat! Ma intrebam daca ai incerca sa le aplici umede poate ar rezista mai bine. Desi daca spui ca nu rezista si cad pe obraji probabil ca nu va avea un efect foarte bun aplicarea umeda.:( Sper ca macar nu a fost scumpa trusa!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...