English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

luni, 5 martie 2012

Tried&tested: Uleiul solid de la Lush

Uleiul solid pentru masaj Soft Coeur de la Lush este un deliciu cu aroma de ciocolata (si chiar contine bucatele de ciocolata in interior) si ulei esential de portocale dulci. Acesta miroase absolut superb (aproape ca iti vine sa il mananci) si in plus hidrateaza foarte bine corpul.

Mod de utilizare
Acest produs se aplica direct pe piele prin masare, rezultand un strat subtire de ulei. De asemenea, se poate topi si intre palme, aplicandu-l ulterior pe zona dorita. Uleiul este foarte benefic si hranitor pentru pielea dvs datorita untului de cacao, care este componenta de baza a acestui produs.


A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat, ferit de razele soarelui.

Ingrediente
Unt de cacao organic din comertul echitabil, unt de shea, miere, pudra cacao, parfum, ulei de migdale, ulei de portocale dulci, ulei de bergamota, glicerina, linalool, benzil cinnamate, limonene.
Uleiul solid poate fi utilizat pentru masaj sau pentru o sedinta intensa de hidratare. Produsul mi se pare perfect pentru a fi aplicat dupa baie seara sau in weekend. Dupa aplicarea sa, pe piele ramane o pelicula de ulei care se abosoarbe mai greu si astfel nu se recomanda imbracarea imediata. In schimb, asa poti da startul unei seri de relaxare.

Mirosul uleiului este puternic si persista foarte mult. Si credeti-ma, utilizarea lui este mai placuta decat savurarea unei cutii de bomboane de ciocolata! Iar dupa nici macar nu te simti vinovata!

Datorita ingredientelor hidratante, pielea ramane foarte catifelata, iar rezultatul se mentine pentru o perioada mai indelungata.

O bucata (30g) este suficienta pentru 2 aplicari pe tot corpul, iar pretul acesteia este de 32,80 lei.

Uleiul solid este disponibil in magazinele Lush din Mario Plaza sau AFI Palace Cotroceni sau on-line pe site-ul Lush.ro.

Voi ati incercat produsele Lush pana acum? Care este preferatul vostru?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss



2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...