English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

joi, 22 martie 2012

Promotia "Papuci gratuiti" de la Zorile Store

In perioada 19.03.2012-19.05.2012 puteti beneficia de promotia "Papuci gratuiti" pe Zorilestore.ro.

Ce trebuie sa faceti?
Prin intermediul acestei promotii, ZorileStore.ro ofera posibilitatea clientilor ce sunt inscrisi sau se vor inscrie la newsletter, sa isi aleaga gratuit o pereche de papuci ori sandale doar de pe pagina www.zorilestore.ro/papuci. Pe langa alte produse comandate, clientii pot alege o singura data sa primeasca gratuit un model la alegere, de papuci ori sandale. 


Trebuie doar sa-ti plasezi comanda in perioada campaniei si sa te abonezi la serviciul nostru de newsletter. Mai mult, aceasta promotie se desfasoara doar pe ZorileStore.ro, nu si in celelalte magazine Zorile.

In aceasta promotie, avem de oferit 4771 de perechi de papuci ori sandale si vrem ca aceste perechi sa ajunga la cat mai multi dintre voi. Astfel, un client poate sa isi aleaga gratuit, doar o singura data, o pereche de papuci ori sandale. 


Mie mi-a placut modelul G2B pentru femei GB Colorful Sea Kirey (cel din poza de mai sus pe care il puteti vedea si aici). Papucii sunt creati de Ipanema si Gisele Bundchen din materiale 100% reciclabile si in plus sprijina proiectul Tamar din Brazilia.

Imaginea rock-ului a stat la baza inspiratiei pentru realizarea acestui model. Curelele papucului se intersecteaza intr-un mod unic iar imprimeul floral vine in completarea designului exceptional. Designerii acestui model, Ipanema si Gisele Bundchen, sprijina proiectul Tamar din Brazilia. Prin acest proiect se incearca pastrarea in viata a cinci specii de broasca testoasa, aflate pe care de diparitie din America de sud. Astfel, cumparand acest model pe langa faptul ca vei fi posesoarea unor papuci perfecti ca design si confort, vei da o mana de ajutor in finalizarea proiectului Tamar. 


Mai multe detalii despre promotie gasiti aici.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...