English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

vineri, 23 martie 2012

Targul de beauty Estetix

Incepand de astazi puteti vizita targul de beauty Estetix. Expozitia se desfasoara intre 23-25 Martie in Piata Constitutiei din Bucuresti, iar aceasta este prima editie organizata.

Despre expozitie
Estetix isi propune sa revolutioneze targurile de profil, prin aducerea sub acelasi acoperis, a celor mai importanti producatori, importatori si distribuitori de servicii din domeniul de beauty. PREMISE: Fiind sustinut de profesionisti in organizarea de expozitii si targuri, Estetix doreste sa inoveze conceptul de frumusete facilitand accesul publicului larg la informatii. Targul "Estetix" nu isi propune numai sa asigure o intermediere nemijlocita intre profesionistii din domeniul beauty si vizitatori, ci si sa creeze o legatura intre acestia.
    ARII VIZATE:
  • Wellness & SPA
  • Make-up & Hair Style
  • Fitness, ingrijire si remodelare corporala
  • Tattoo Studios
  • Clinici medicale dermatologice si de chirurgie estetica, precum si cabinete stomatologice
  • Produse si metode naturiste de mfrumusejare
  • Saloane de bronzare, etc.
Cei care ne vor calca pragul trebuie sa se astepte la extrem de multe surprize placute. De la lansari de produse si inovatii in domeniul beauty pana la vouchere de reduceri, demonstratii de fitness si aerobic, sfaturi si diagnosticari gratuite oferite de specialistii nostri, pana la concursuri cu premii si spectacole inedite susfinute de artisti in voga, precum si invitati surpriza.



La Estetix voi participa si eu alaturi de Fontana Contarini, in calitate de imagine a acestor produse cosmetice profesionale. Va astept la standul Fontana Contarini pentru a va prezenta produsele si pentru a discuta despre beauty!

Va voi tine la curent cu desfasurarea expozitiei si cu surprizele de acolo pe pagina de Facebook From Mona with Gloss. Asa ca va invit sa ii dati un Like si sa o urmariti in acest weekend.

Ne vedem acolo!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss



2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...