English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

joi, 27 octombrie 2011

Produsele bio - Alegerea perfecta pentru pielea copilului tau


Imediat dupa prima baita facuta nou-nascutului, pielea lui pierde acel strat de grasime protector antiinfectios, dobandit la nastere, si devine mult mai usor predispusa la infectii ori depuneri bacteriene. Tocmai de aceea, parintii au obligatia de a alege, cu foarte mare atentie, produsele prin care isi vor imbaia zilnic pruncul, dar si pe cele folosite pentru hidratare. Pentru ca pielea micutilor este atat de sensibila, iar piata produselor cosmetice destinate copiilor este atat de mare si diversificata, medicii dermatologi propun parintilor sa foloseasca produsele cosmetice bio, fiind bine cunoscute efectele pozitive ale produselor naturale 100%.


Laboratoire Gravier ti-a pregatit o gama de patru produse bio dedicate copiilor: gel spumant pentru corp si par, lapte de toaleta, apa de curatare fara clatire si crema pentru fata si corp. Alegand aceasta gama de produse, poti sta fara nicio grija in privinta pielii bebelusului tau.


De ce sa folosesc produsele Laboratoire Gravier?

Produsele bio Laboratoire Gravier au formule special create si adaptate pentru pielea fragila a copiilor. Rolurile principale ale acestor produse sunt de a hrani si proteja pielea delicata si sensibila. Ele au un parfum special, rezultat in totalitate din uleiuri bio care penetreaza pielea usor, fara a lasa vreun strat gras si care transforma ingrijirea bebelusului in momente revitalizante.

De asemenea, gama de produse bio Laboratoire Gravier este cunoscuta pentru puterea de hidratare a ingredientelor sale (aloe vera bio, unt de karité bio) dar si pentru uleiurile vegetale bio (midgale dulci, jojoba) cu extracte si apa florala de plante bio cu proprietati calmante si linistitoare.

Copilul tau va fi cel care iti va multumi cu un zambet iar tu vei fi cea care se va bucura de linistea si bunastarea lui.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...