English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

miercuri, 20 octombrie 2010

3 propuneri de unt de corp

Pentru ca vremea rece va veni in curand trebuie sa avem un unt de corp foarte hidratant, dar in acelasi timp cu o textura placuta si o aroma deosebita.

Prima mea propunere este untul de corp Sanctuary - SPA Covent Garden pe care il gasiti in farmaciile SensiBlu la pretul de 55 de lei si care te face sa te simti ca la renumitul SPA din Londra.

Acesta are o textura cremoasa, hidratanta, iar ca aroma ... este unul din preferatele mele! Plus ca mie imi creaza o senzatie de rasfat, care ma face sa il cumpar again and again and again.


Cea de-a doua propunere consta in untul de corp de la Sephora. Pe acesta il gasiti in peste 10 modele cu arome diferite. Preferatele mele sunt Manoi Tiara, Guava Passion si Fraise Framboise, dar toate sunt parfumate, iar pe unele iti vine sa le mananci!


Textura untului de corp este tot cremoasa si acesta se absoarbe repede in piele, lasand-o catifelata. Formula sa cu unt de shea si ceara de albine protejeaza pielea impotriva deshidratarii.


Ultima propunere este untul de corp de la Boots Amazon Forest brazil nut and vanilla body butter. Si acesta poate fi gasit in farmaciile SensiBlu la pretul de 46 de lei.


Untul de la Boots are o textura mult mai consistenta (se numeste bine unt de corp!), dar la contactul cu pielea se absoarbe foarte usor. Aroma sa este destul de dulce si vi-l recomand daca va place vanilia. Dar tot in aceeasi gama mai sunt alte 2 sau 3 modele cu arome diferite din care puteti alege.


Sper ca v-am convins cat de important este untul de corp, deoarece o piele hidratata este o piele fericita!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...