English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

duminică, 30 septembrie 2012

Jack Daniel's VIP Party

Joi noapte l-am sarbatorit pe Mr. Jack in Club Fratelli si pot sa va spun ca a fost cea mai tare petrecere la care am participat! Toata seara a fost caracterizata de povesti, iar prezentatoarea a fost Alexandra Dinu. Atmosfera a fost intretinuta de 11 artisti romani sau straini si toata lumea a dansat fara oprire.

Pentru ca nu se stie exact care este ziua de nastere a lui Jack Daniel, toata luna septembrie este considerata a lui. Asa ca petrecerile din aceasta luna s-au tinut lant!

Printre artistii de pe scena care au venit la cea de-a 162-a aniversare au fost Sonique, Vunk, Loredana, Corina, 3SE, Horia Brenciu, No mercy, Florin Chilian si Tudor Chirila. Acestia au cantat cover-uri dupa melodii internationale, dar si 2-3 melodii proprii. Si da, 3SE au avut un succes fenomenal, toata lumea cantand "Amintirile" sau "Iubire".
Si Horia Brenciu a facut un spectacol inedit, in stilul sau specific, cantand "Love and marriage", dar si "Septembrie, luni".

Artistii au fost tinuti surpriza pana in momentul conferintei de presa de la ora 22:00 pentru a mentine si mai mult misterul evenimentului. Dar o data ajunsi pe scena spectacolul a fost excelent!

Dupa incheierea concertelor petrecerea a continuat pana in zori. La multi ani, Mr. Jack!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...