English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

joi, 27 septembrie 2012

Diva pentru o zi

Saptamana trecuta, intr-o frumoasa zi insorita am mers impreuna cu alte bloggerite la Cafeneaua Actorilor din parcul Tineretului pentru a descoperi bijuteriile Diva Charms. O data ajunsa acolo am descoperit o multime de bratari superbe si de coliere care imi faceau cu ochiul.

Finute sau statement, fiecare avea ceva aparte, ceva care sa se potriveasca tinutei tale si pe care sa o privesti cu drag.
Mi-au placut bratarile subtiri, cele cu mesaje scrise sau cele cu diverse simboluri, dar m-am indragostit de colierul supradimensionat rosu!
Vreau sa va spun ca bijuteriile Diva Charms sunt purtate si de vedetele de la Hollywood si daca pana acum le vazusem in reviste sau pe site, atunci cand ne-am aflat fata in fata mi s-au parut si mai frumoase. Acestea sunt bijuterii de deginer, placate cu aur si pietre semipretioase.
Cele 2 brand-uri celebre disponibile la Diva Charms sunt Ettika si Blee Inara.

Designerii brandului Ettika, Ettie Rafaeli si Joey Rafaeli se inspira din atmosfera “sunny beach” a orasului Los Angeles, California si imprima acesta atmosfera de party si lux glamour bijuteriilor din fiecare colectie. In colectia de toamna regasim culori pastel si bratari si coliere cu mesaje inspirationale - ”Dreams come true if you really want them too”, “Evolve, Create, Cherish, Love”, “Be free spirited, Live, Love&Laugh”, ”Never give up, everything is possible with Love’’ sau mesaje simple - ’’Dream”, “Protection”,“Believe”. 
Ettika lanseaza saptamanal modele noi de bijuterii combinand elemente de metal placat cu aur, saten, piele si pietre semipretioase, ajungand astfel sa aiba mii de modele de bijuterii pline de personalitate. Brandul Ettika este prezent in peste 200 de tari si in publicatii de renume: Cosmopolitan, Marie Claire, ELLE, Glamour, InStyle, Shape, Lucky. Bratarile au devenit un ”must have” si in randul vedetelor de la Hollywood: Eva Longoria, Selena Gomez, Halle Berry, Jessica Alba si Gwen Stefani.
In ceea ce priveste Brandul Blee Inara, acesta  se remarca prin bijuterii care emana o energie pozitiva, fiind pline de simboluri ca ochiul protector, hamsa (mana protectoare a Fatimei), circle karma, semnul infinitului sau potcoava. Kim Kardashian, Madonna, Naomi Campbell si Nicole Richie sunt doar o parte din vedetele care poarta bijuterii cu simbolurile prezente in Colectiile Blee Inara.
Asa ca daca doriti sa va simtiti ca o diva intr-o anumita zi sau si mai bine in fiecare zi alegeti o bijuterie Diva Charms!
Bijuteriile sunt disponibile pe site-ul Diva Charms.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

3 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...