English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

vineri, 4 mai 2012

Expozitia Cosmobeauty

Incepand de astazi 4 Mai si pana duminica 6 Mai se va desfasura expozitia Cosmobeauty la Sala Palatului. Ca si la editia trecuta acolo veti gasi de la produse de make-up si nail art pana la aparatura si echipamente si cosmetica faciala si corporala.

Ce scrie pe site?
Oricine caută frumusete si sanatate va gasi in premiera la Cosmobeauty noile tendinţe: de la makeup la designul unghiilor, de la tratamente cosmetice de înfrumuseţare la echipamente estetice si de bronzat s.a., un accent puternic fiind pus pe sanatate, pe educatie si pe formare profesionala in toate ramurile esteticii aplicata. In perioada 4-6 mai 2012 la Sala Palatului vor fi prezente in cadrul expozitiei branduri profesionale si servicii dedicate operatorilor: esteticiene, hairstylisti, tehnicieni mani/pedi, makeup artisti, masoterapeuti, operatori holistici, scoli profesionale, asociatii, academii, buyeri, distribuitori si, bineinteles, publicului final.

Lista completa cu toti participantii o gasiti aici.

Pe mine ma veti gasi la standul Konad Nail Art Romania. De asemenea, voi trece si pe la standul Fontana Contarini pe care va invit sa il vizitati.

Pe toata durata expozitiei vor fi demonstratii si workshop-uri, iar programul lor complet este aici.

Ne vedem acolo! Cine vine?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Nu uitati de Concursul BB CreamConcursul Clinique si de Concursul From Mona with Gloss.Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...