English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

joi, 1 noiembrie 2012

Tried&tested: Fondul de ten rezistent la transfer EverLasting

De ceva vreme am incercat fondul de ten de la Oriflame Ever Lasting si pot sa va spun ca sunt multumita. Acesta este rezistent la transfer, iar pe ambalaj ni se promit pana la 10 ore de purtare fara retusuri.

Produsul contine complexul Skin Renew, are 30 ml, iar nuanta incercata de mine este Natural Beige.
Fondul de ten are o textura lejera si se intinde foarte usor si uniform. Eu am utilizat pensula de stippling pentru aplicarea lui, dar puteti utiliza si o alta metoda (aplicarea cu degetele, cu pensula clasica de fond de ten sau cu buretei).

Acoperirea oferita este medie, asa ca trebuie sa va asigurati ca utilizati si un corector bun care sa ascunda micile imperfectiuni, iar rezistenta este mai buna decat a altor fonduri de ten pe care le-am testat. Acesta a rezistat 6-8 ore impecabil, fara retusuri si l-am testat inclusiv la sala. Asa ca produsul face ceea ce promite si probabil in conditii mai putin "stresante" efectul dureaza si pana la 10 ore.
Rezultatul este unul luminos, natural, fara efect de masca. Produsul se dozeaza cu ajutorul pompitei, iar nuanta se poate vedea prin ambalaj (eu am incercat Natural Beige).
Rezultatul obtinut este urmatorul:
Mi-a placut ca nuanta s-a adaptat bine tenului si nu am ramas cu dungi inestetice pe linia maxilarului.

Ce mi-as mai fi dorit in plus de la acest produs? SPF! Nu am gasit aceasta mentiune nici pe ambalaj si nici pe produs. Iar eu prefer un fond de ten cu SPF chiar daca utilizez deja o crema cu factor de protectie.

Produsul este disponibil pe site-ul Oriflame sau in cataloagele de produse, iar acum are pretul promotional de  21,99 lei.

Va invit sa cititi si parerea castigatoarei fondului de ten la concursul From Mona with Gloss.
Karina: Cand am primit pachetul abia asteptam sa ajung acasa sa ma pot demachia si sa il incerc! Si, bineinteles, cand am ajuns acasa asta am facut :)). Ca o prima impresie nu mi-a placut, mi s-a parut ca se intinde destul de greu, chiar ca raman ceva urme asa ca l-am abandonat pana in week-end pentru a nu face vreo boacana si sa arat ciudat la scoala. A 2-a incercare a fost cu muult mai buna, am aplicat o crema in prealabil si s-a intins perfect. Cu timpul am renuntat la crema pentru a vedea exact cum se comporta. Nu, nu se intinde asa greu dar eu sunt obisnuita cu fonduri de ten muuult mai lichide iar acesta are o consisntenta mai densa decat fondurile de ten Yves Rocher, sa zic. Oricum, odata aplicat arata chiar bine, uniformizeaza frumos dar acoperirea este mica, nu mica spre medie, ci mica, cel putin pe tenul meu. Eu nu am mari probleme cu tenul, ceva cosulete in acea perioada si cearcane, dar nimic ce nu poate ascunde un corector, asa ca pentru mine nu reprezinta o problema puterea de acoperire. Un alt lucru pe care l-am observat e ca se adapteaza usor culorii tenului. Nuanta pe care mi-am ales-o, si anume Fair Nude, e destul de deschisa dar dupa cateva minute de la aplicare arata perfect. Ca si rezistenta pot spune ca rezista mai bine decat orice fond de ten pe care l-am folosit, in conditiile in care nu am aplicat o pudra fixatoare dupa. Rezista cu succes 6 ore, poate chiar mai mult si e singurul fond de ten pe care l-am incercat pana acum si arata bine si dupa o ora de sport. Nu va inchipuiti ca sta nemiscat acolo dar se ia mult mai putin decat alte fonduri de ten, pe telefon, spre exemplu e aporape insesizabil. Mentionez ca am tenul normal cu tendinte de uscare in anumite zone.
Cam asta e parerea mea, ma bucur ca am avut ocazia sa il incerc si ca o concluzie imi place, nu il ador dar imi place.


Cum vi se pare fondul de ten? Ati vrea sa il incercati?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

2 comentarii:

  1. Va multumim pentru review-uri dragelor! Sunt bine venite si speram ca vor fi citite si de Consultantii Oriflame!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi l-am comandat si eu zilele trecute. Abia astept sa-l primesc.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...