English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

vineri, 3 iunie 2011

Concurs: Castiga o carte la alegere de pe Libris.ro

Update 14 iunie ora 22:00 - Concursul este inchis. Castigatorul/castigatoarea va fi anuntat/a in urmatoarele 48 de ore.

Libraria online Libris va ofera posibilitatea sa castigati o carte la alegere!

Ce trebuie sa faceti?
  • sa dati Like paginii de Facebook From Mona with Gloss aici;
  • sa dati Like paginii de Facebook Libris aici;
  • optional, sa dati Share acestei postari pe Facebook;
  • sa va alegeti orice titlu va doriti de pe Libris.ro aici in limita a 40 de lei si sa motivati de ce va doriti acea carte.
Lasati un comentariu la aceasta postare cu numele cu care ati dat Like celor doua pagini si cu alegerea titlului impreuna cu motivatia voastra.

De aceasta data nu voi mai apela la random.org ci voi alege drept castigatoare cea mai frumoasa motivatie. Mie imi plac foarte mult cartile si as dori sa vad cat de mult va plac si voua!

Concursul incepe in momentul postarii lui si este deschis pana in data de 14 iunie ora 22:00. Comentariile primite dupa aceasta ora nu vor mai putea fi luate in considerare pentru castigarea premiului.

Va doresc succes!

From Mona with Gloss

46 de comentarii:

  1. GFC & Facebook: Haine si Accesorii
    Mi-as dori cartea Gossip Girl - Cum as putea sa te mint? - Cecily Von Ziegesar, deoarece urmarind serialul am simtit nevoia sa citesc si cartile, dar nu am avut suficient timp si bani pentru a le achizitiona.


    Am postat si despre asta pe blog, desi nu era un criteriu de indeplinit. http://fashionstore100.blogspot.com/2011/06/giveaway-luna-iunie.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Am dat like-urile cu numele: IoaNa Pascu si prin gfc te urmaresc cu Iioana. Mi-ar placea sa citesc Fii Fericita Chiar Daca Nu Esti Perfecta - Alice D. Domar pentru ca m-ar ajuta sa capat incredere n mine, cred ca e o carte din care as avea ce invata! Multumim pentru ocazia pe care ne-o oferi! <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Ciao! Am dat like ambelor pagini cu numele de Daiana Vereb. GFC: vdaiana.
    Mi-ar dori cartea Manualul Supravietuitorului De Cancer - Terry Priestman, pentru ca sint o supravietuitoare ale acestei boli si chiar daca au trecut aproape patru ani, inca ma lupt cu demonii trecutului.
    Multumim pentru premiu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am dat like cu numele Lucica Dima. Am ales Metamorfoze- Ovidiu, o colectie de povestiri mitologice, care se incheie fiecare cu metamorfozarea personajelor. Este, dupa parerea mea, una dintre capodoperele literaturii, reprezentand cea mai insemnata colectie de mituri transmisa de scriitorii antici. O opera clasica prin excelenta, Metamorfozele sunt o lectura obligatorie, cu ajutorul careia vom intelege viata, oamenii, natura mai profund si vom invata sa le valoram asa cum trebuie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Alexandra - Madalina Hancianu3 iunie 2011 la 12:03

    Salut! Am dat like cu numele Alexandra Hancianu. Mi-as dori Odiseea lui Homer,una dintre cele mai vechi si mai renumite opere literare din mitologia antica, pentru ca vine in completarea Iliadei, pe care deja o am si imi doresc de mult timp s-o citesc si pentru ca mereu am fost fascinata de operele lui Homer, poate cel mai bun poet grec. Oricine ar trebui, dupa parerea mea, sa citeasca macar o data Odiseea, pentru o mai buna intelegere a vremurilor antice si o cultura literara pe masura.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am dat like ambelor pagini cu numele Oana Livia Cimpeanu.
    Cel mai mult mi-as dori sa castiga cartea "Micutele mincinoase" de Sara Shepard:http://www.libris.ro/literatura-universala/micutele-mincinoase-vol-2-impecabil---sara-LED978-973-102-357-1--c7509--p371010.html.
    Am urmarit serialul si mi-as dori sa citesc si cartile deoarece as vrea sa vad daca acestea sunt pline de suspansul si misterul ce domina fiecare episod. E cam ca o carte de Agatha Christie: cand crezi ca ai descoperit faptasul, alt personaj apare pentru a te face sa crezi ca el este. Practic, niciodata nu stii la ce sa te astepti, e un serial imprevizibil.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna. Am dat like pe facebook la ambele pagini cu numele de Diana Teo. Cartea pe care mi-o doresc de pe site-ul lor este the strings of pearls The original story tale of Sweeney Todd. De ce? Pentru ca imi place sa citesc, pentru ca sunt genul de persoana care daca ia o carte in mana nu ii da drumul necitita. O vreau pe aceasta pentru ca de cand am intrat la facultate (sectie de germana-engleza) incerc sa citesc cat mai putine carti in romana, preferandu-le pe cele in engleza, respectiv germana ca sa imi imbogatesc vocabularul si in acelasi timp cunostintele. Ce alta cale mai buna decat a citi ai ca sa iti imbunatatesti intreaga cultura generala. Nimeni nu s-a nascut invatat si continuand sa citesti nu faci altceva decat sa continui sa inveti mereu. Eu sunt sigura ca nu am sa ma opresc niciodata din citit. Indiferent ce job ai, daca esti matematician sau chelner, om de litere sau pilot, numarul cartilor pe care le-ai citit se va reflecta mereu in vocabularul tau. Sunt genul de persoana care investeste bani in carti, ori mi le iau noi, ori din anticariate si sfatuiesc pe toata lumea sa faca acest lucru. Pentru mine nu exista ¨nu imi place sa citesc¨, poate doar nu ti-ai gasit genul de carti pe care sa le parcurgi cu placere. Daca ar fi sa aleg vreodata intre internet si carti, cu siguranta as alege cartile. Te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. GFC:Darkflayer
    FB:Isssabell Vircan
    e-mail:yssa_dark_angel@yahoo.com
    post:http://darkflayer.blogspot.com/2011/06/concurs-castiga-o-carte-la-alegere-de.html

    Mi'as dori cartea Crescendo - Becca Fitzpatrick
    pentru ca am citit perimul volum si pur si simplu am ramas uimita de cat de captiva poate fi povestea.Este originala si te face sa o mai lasi din mana

    RăspundețiȘtergere
  10. GFC: miha.ela
    mihaela.mihordea(@) gmail(.) com
    FB: mihaela pojogu

    Pe langa cartile psihologice, istorice ori despre machiaj si cosmetica in ultima vreme m-au atras cartile despre hipnoza. De aceea am ales aceasta carte: Hipnoza Si Stresul - Peter J. Hawkins. Daca initial am crezut ca e doar o nascocire, acum privesc lucrurile diferit. Vreau sa-mi controlez anxietatea pe care o simt in societate, si nu numai, prin puterea mintii asupra corpului. Ba chiar e folosita pentru a reduce durerea fizica, mai ales ca iarna am niste dureri crunte de coloana vreau sa cred ca functioneaza.

    RăspundețiȘtergere
  11. Omul a fost si inca este reticent sa vorbeasca despre sexualitate. Sa poti sa "vorbesti" liber despre asa ceva, este un lucru care va atrage foarte multi cititori. Sunt multi care se vor regasii in paginile cartii, chiar vor descoperii noi lucruri despre ei. Mi-a placut ceea ce am citit in descrierea cartii, ca oricine poate fi bun la pat. Pentru acest lucru nu are nevoie decat de cunostiinte solide. Cunosctiinte care sunt prezentate pana-n in cel mai mic detaliu. La generalitati toata lumea se pricepe, dar detaliile fac diferenta. M-am bucurat sa aflu ca aceasta carte se adreseaza atat barbatilor cat si femeilor si ca autoarea vorbeste fara inhibitii.
    Indiferent de varsta pe care o avem, de locul de munca, de nationalitate, intotdeauna ne va interesa sa aflam cat mai multe despre sexualitate. Sunt de parere (momentan) ca marimea organelor genitale conteaza si vreau sa aflu.. de ce nu conteaza. In ziua de azi, daca doua persoane nu se potrivesc sexual se despart, cred ca fiecare din noi ar trebui sa citim aceasta carte.

    Am dat like si la pagina ta si la Libris si am Ana Maria. Te urmaresc cu numele Ana.

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna Mona!Imi plac foarte mult giveaway-urile cu carti!Mi-ar placea foarte mult cartea: "Marea carte a jocurilor mintii"de Ivan Moscovich.Imi place foarte mult sa ma informez in orice domeniu si de aceea imi place sa citesc carti de cultura generala.Mi se parte o carte foarte interesanta si lucrul acesta m-a motivat sa-ti trimit acest comentariu.
    FB:Beatrice Cosor
    Succes in continuare!:*

    RăspundețiȘtergere
  13. te urmaresc cu :gabytza_karateka
    mail:gabytza_karateka@yahoo.com
    am dat like cu :Gabriela Gi
    as dori cartea aceasta:Iubirea ca un mod de viata - Gary Chapman
    http://www.libris.ro/psihologie-practica/iubirea-ca-un-mod-de-viata---gary-chapman-CVE973-669-977-1--c7972--p362771.html
    as dori cartea aceasta deoarece as vrea sa stiu mai multe despre iubire, si as vrea sa invat cum sa ma comport cu persoanele din jurul meu

    RăspundețiȘtergere
  14. Am dat Like la ambele pagini sub numele de Adina Maria si mi-as dori cartea "Dragostea dureaza trei ani" sa o citesc sa inteleg pe deplin daca e chiar ca in viata reala pentru ca sunt convinsa ca Dragostea dureaza trei ani

    RăspundețiȘtergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  16. Am ales cartea Cum sa educam ortodox copilul,http://www.libris.ro/carte-ortodoxa/cum-sa-educam-ortodox-copilul-SOP973-136-235-9--c7941--p369252.html,deoarece o consider un indrumar pentru educarea copiilpo in zilele noastre

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna ! Aleg cartea Jurnalul unui pusti vol.3: Ultima picatura - Jeff Kinney, pentru baiatul meu care a descoperit cititul dupa ce a avut primul volum din aceasta serie. De cate ori il auzeam spunand " m-am plictisit" , il indemnam sa caute ceva de citit in biblioteca, dar de multe ori prefera sa butoneze telecomanda. Intr-o zi mi-a spus ca a auzit de o carte, "Jurnalul unui pusti" . Nu am stat pe ganduri si a doua zi m-am si dus in oras sa o cumpar. Vreau sa iti spun ca 4 zile nu am mai auzit " m-am plicticit...ce mai fac eu", lua cartea si citea. Am cautat sa cumpar de 1 iunie si celelalte volume, dar stocul se epuizase. Personal recomand aceasta carte. Are faze haioase si incanta orice baietel sa le citeasca. Fan FB : Camelia Popescu

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna, am dat like ambelor pagini cu numele de Diana Tanase.
    Mi-am ales cartea "Fotografia de portret" de Annabel Williams http://www.libris.ro/fotografie/fotografia-de-portret---annabel-williams-LIT973-675-638-2--c7919--p360439.html
    deoarece sunt pasionata de fotografie si toti cei din jurul meu stiu asta. De obicei eu sunt fotograful la diferite evenimente, petreceri si la iesirile in parc. Nu ma consider atat de buna in acest domeniu si tocmai de aceea as dori sa-mi imbunatatesc tehnicile de fotografie. Iubesc oamenii si apreciez frumusetea fiecaruia, de aceea in fotografiile mele nu doresc doar sa surprind frumusetea exterioara si ipostaza cea mai avantajoasa pentru fiecare, ci si sclipirea fiecarui chip in care se reflecta frumusetea interioara.
    Doresc sa surprind Omul cu toate amintirile sale si toate gesturile, clipele, prietenii, familia, locurile pe care le-a vizitat, asadar Viata in toata complexitatea ei.
    Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  19. Am dat like paginilor cu numele de "Adelle Stancu"!Uitandu-ma in lista de carti am decis ca mi-as dori "Teoria literaturii. Dictionar - antologie" - Irina Petras! Din octombrie voi fi studenta la o facultate de litere si acest dictionar imi va fi folositor in timpul studentiei! Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  20. Primele mele cuvinte - Carte Pe Carton De ce? Pentru ca fetita mea are 10 luni si de acum incepem sa cunoaste lumea
    hlroxana@yahoo.com
    Am dat like cu numele nicolae laura roxana

    RăspundețiȘtergere
  21. Am dat like paginilor cu numele de "Badescu Catalin Andrei"! Cartea aleasa de mine este: Circuite integrate analogice - Aplicatii - Adrian Sorin Mirea, Florin Domnel Grafu. Am ales aceasta carte deoarece am nevoie de ea la facultate, este o carte de aplicatii si imi va fi de ajutor nu numai in perioada facultatii ci si dupa terminarea ei.

    RăspundețiȘtergere
  22. Eu am ales romanul "Trandafiri" a lui Leila Meacham deoarece titlul mi se pare usor misterios , prin prisma faptului ca eu uubesc aceasta floare si sunt curioasa sa aflu daca ea isi are loc , ca simbol in acest roman si daca inspira ceva din aceasta postura , in plus am inteles ca aceasta carte este foarte indragita in strainatate! Bianca Lorena

    RăspundețiȘtergere
  23. Ma intereseaza cartea de la adresa http://www.libris.ro/literatura-universala/pasiune-obsesiva---julie-ellis-VIV973-150-042-3--c7509--p369059.html
    Ma incita titlul.Traiesc ceva asemanator.Am intalnit pe net un barbat necunoscut, pe care as vrea sa il intalnesc cu orice pret.ma gandesc la elin mod obsesiv.

    RăspundețiȘtergere
  24. Cum am vazut concursul tau am cautat in disperare cartea de mai jos! Pot spune ca am simtti o licarire cand am vazut ca este acolo!! Mi-o doresc foarte mult. Am vazut acest film cam in 3 sau 4 zile, si la fel de repede cred ca as citi si cartea. La mine in oras din pacate nu exista, si pe net...ei bine pe net nu am comandat niciodata. Imi doresc sa o citesc si stiu ca intr-o zi chiar daca nu acum voi intra in posesia ei.

    Imi place mult sa citesc si concursul tau a venit la fix. Nu e ca si cum l-as fi vazut si as fi cautat o carte care sa ma atraga...

    sper sa fie cu noroc
    fb : andreea ema


    http://www.libris.ro/literatura-universala/micutele-mincinoase---sara-shepard-LED973-102-317-5--c7509--p368247.html

    RăspundețiȘtergere
  25. Fb: Ioana Dumitrache
    http://www.facebook.com/Dumitrache.Ioana/posts/206216576090077

    Eu vreau Dictionarul de expresii francez-roman, ti-am zis ca vreau sa devin vorbitor nativ de lombra franceza :p

    RăspundețiȘtergere
  26. Niucoleta Maria Lupsa9 iunie 2011 la 00:29

    Eu mi-as alege cartea "Abc-ul bunelor maniere" de Natalia Ciub , pentru ai invata pe copiii mei cum trebuie sa se poarte in viata de zi cu zi. Motto-ul meu este: UN COPIL EDUCAT , UN VIITOR MAI BUN!
    Cu multa speranta, Nicoleta Maria Lupsa

    RăspundețiȘtergere
  27. GFC- andreea toma
    FB- Toma Andreea Iulia
    Mult timp am privit cu reticenta cartile din Seria neagra de la Editura TREI, cu falsa prejudecata ca literatura tarilor nordice e la fel de rece precum e clima de acolo. Am fost surprinsa sa descopar un stil cald si mai ales captivant o data cu Ecouri de dincolo de moarte a lui Johan Theorin. Cum cartea de acelasi autor pe care mi-o doresc cel mai mult depaseste suma maxima stabilita la acest concurs, am incercat sa o stabilesc pe urmatoarea in ordinea preferintelor mele din aceasta colectie. Pentru ca eu, care sunt mare impatimita a romanelor politiste, a cartilor pline de suspans, in general, m-am indragostit de aceste romane din literatura tarilor nordice. Am ales o carte ce are drept fundal aceeasi Suedie ce mi-a insufletit lectura primului roman, spre a descoperi o noua poveste incitanta, noi secrete terifiante ale trecutului, care sa ma tina lipita de carte, facandu-ma sa-i devorez pagina cu pagina. Asadar, mi-as dori cartea Predicatorul, de Camilla Lackberg http://www.libris.ro/literatura-universala/predicatorul---camilla-lackberg-TRE973-707-434-8--c7509--p367243.html
    Mi-a fost greu sa aleg, caci le-as fi vrut pe toate...parca incerc sa le patrund doar privindu-le coperta.

    P.S. Am sters si am postat din nou pt ca uitasem sa trec numele de fb.

    RăspundețiȘtergere
  28. Buna :*
    FB: Alexandra Circiu
    share: http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=136290789778317&id=1524934852

    Eu mi-as alege cartea asta: http://www.libris.ro/literatura-universala/brida---paulo-coelho-HUM973-50-2178-8--c7509--p311868.html

    Am inceput sa citesc Coelho de foarte putin timp, prima carte pe care am citit-o de Coelho a fost "Vrajitoarea din Portobello", m-a impresionat f tare nu numai subiectul, tema ci si modul in care a fost scrisa, iar despre "Brida" am citit cateva recenzii si m-a atras f tare subiectul cartii, pare ff interesanta si sincer de mult doream sa mi-o cumpar dar am zis sa mai astept, sa scap de bac ca sa am timp s-o citesc :P acum mai rau mi-ar fi parut daca as fi cumparat-o si nu as fi putut s-o citesc... Nu stiu daca te-am convins sau nu dar daca esti pasionata de literatura ti-o recomand :) Pupici :)

    RăspundețiȘtergere
  29. GFK : Dragos Badea
    Facebook : Dragos Badea
    Share Link : Done!
    All kind likes on all kind of pages : Done :D

    Si..hmm
    Ce carte mi-as dori?
    "Oracolul" - Catherine Fisher
    :*

    Gdluck to all!

    RăspundețiȘtergere
  30. Buna!
    Am dat like cu numele de Codruta Badd
    Mi-as dori cartea "Portretul lui Dorian Grey" de Oasca Wild (http://www.libris.ro/literatura-universala/portretul-lui-dorian-gray---oscar-wilde-LED973-102-060-0--c7509--p320045.html)!
    Mi-o doresc enorm si urmaresc mai tot timpul site-urile atunci cand este la promotie, insa din diferite motive nu am ajuns niciodata sa mi-o cumpar. Hmmm... de ce mi-o doresc!... Asta e o intrebare care are in spatele ei o mica poveste. Cand eram pe clasa a 12-a , sau mai bine zis anul trecut a citit-o colega mea de banca, iar atunci cand faceam pauze de la testele de admitere la medicina sau la variantele la mate am reusit sa arunc cateva ochiade! Iti spui sincer... mi-a furat inima! Rasfoind-o mi-au sarit in ochi cateva citate care poate si acum, fara sa citesc cartea imi sunt un punct de reper in ceea ce fac. Citate cum este acesta: "Tinereţea este singurul lucru pe care merită să-l ai".Sunt tanara, iar acum ma defineste in profunzime acest citat ca: lipsita de experienta, cu foarte multe lucruri de invatat, un dram de nebunie, frumusete, prieteni, dragoste, sarut, muzica, valorile deprinse de la mama si tata pe care le folosesti cu mare incredere atunci cand te gasesti singur, intr-un oras universitar!
    Un alt motiv pentru care mi-o doresc este si faptul ca in lumea cititorilor reprezinta o carte destul de controversata care ifatiseaza o realitate traita de fiecare individ in parte:realitatea aparentelor! Cum si cand suntem demascati? Sunt chiar atat de importante aparentele pentru noi? Ce erau considerate virtuti in lumea irlandezului Oscar Wild? Sunt niste intrebari la care sper ca aceasta carte imi va raspunde!
    Si nu in ultimul rand... imi doresc aceasta carte pentru a o citit inainte de a vedea filmul, pentru ca de curand a fost ecranizata si crede-ma sunt curioasa pana in "panzele albe".
    Iti multumesc! O cat mai placuta!

    RăspundețiȘtergere
  31. Bună!

    Am dat like paginilor de facebook cu numele: Deea Pop.

    Mi-aş dori să câştig cartea “Nu plânge sub clar de lună” de Heather Davis. După ce am citit rezumatul, am avut impresia că paginile cărţii sunt nişte valuri multicolore printre care se ghemuiesc crâmpeie de suspans. Ce mult mi-aş dori să văd dacă romanul e exact aşa cum mi l-am imaginat! A fost suficient să citesc titlul ca să îmi doresc enorm să aflu de ce ochiul de argint al cerului nu o lasă pe Shelby să plângă la lumina lui. De la primele cuvinte, clipele au început să se epuizeze, făcându-le loc magnificelor cuvinte ce compun recenzia. Sunt sigură că, asemenea unei amante pasioanale, Heather davis va ridica încetul cu încetul vălurile lumii ei tapate în acest roman. Pur şi simplu vreau această carte, ca să se poată naşte un nou golf liniştit în care să găsesc alinare. Cred că întregul roman e un ocean al dragostei şi al misterului ăn care mi-aş dori din tot sufletul să m-arunc...

    RăspundețiȘtergere
  32. Am dat like cu numele de Mihai Octavian Andrei.
    Mi-as dori sa-mi imbogatesc cunostintele citind cartea "Puterea fara limite a mintii" de Russell Targ.
    Sunt student la psihologie , si m-ar interesa aceasta cartea.

    RăspundețiȘtergere
  33. Buna,
    Am dat like cu numele Alesya Alyce
    e-mail: eu_alexandra93@yahoo.com
    Imi doresc cartea 1000 de retete ale frumusetii - Iulia Dribnohod deoarece imi place sa ma ingrijesc. Consider ca o carte despre frumusete este necesara in biblioteca oricariei femei care se respecta, si care doreste sa fie ii uimeasca pe cei din jur atunci cand acestia se asteapta mai putin. In plus avand o astfel de carte reusesti sa cheltui mai putin bani, deoarece nu este necesar sa treci foarte des pe la salonul de cosmetica (doar cu atatea informatii interesante, experimentezi tu acasa si sunt sigura ca rezultatete sunt ceve asteptate)
    Chiar im idoresc aceasta carte!

    Multumi mpentru acest concurs!

    RăspundețiȘtergere
  34. Bună, am dat like cu numele de Raluca Costache (http://www.facebook.com/raluca.costache).Îmi doresc cartea ,,O scurta istorie a romanilor povestita celor tineri", scrisă de Neagu Djuvara, deoarece am citit câteva pasaje din ea pe internet, dar am amânat mereu să o cumpăr. Niciodată nu mi-a plăcut istoria predată la şcoală, mi s-a părut plictisitoare şi mult prea încărcată de informaţii redundante, dar pasajele citite m-au cucerit prin stilul scrierii. Neagu Djuvara ne relevă istoria mai mult ca o poveste decât ca o informaţie. Această carte m-ar ajuta să-mi îmbogăţesc cunoştinţele dintr-un domeniu care-mi place, dar pe care însă nu am avut ocazia să-l studiez într-un mod atractiv.

    RăspundețiȘtergere
  35. As dori cartile : http://www.libris.ro/istorii-secrete/enciclopedia-cavalerilor-templieri---karen-ralls-POL973-46-1063-1--c7960--p312882.html, 32.95 ron si
    http://www.libris.ro/literatura-universala/iliada-odiseea-eneida-HRR978-973-7923-51-0--c7529--p370753.html, 7.04 ron, pentru a le oferi nepotului meu de 11 ani, fiind in concordanta cu preocuparile si interesul lui, dorind sa-i cultiv dragostea de lectura .

    RăspundețiȘtergere
  36. Am dat like paginilor de FAcebook cu numele Anca Prutianu.
    Imi doresc cartea "SHUTTER ISLAND" de DENNIS LEHANE. De ce? Pentru ca Romania ma distruge, iar cartile si in general, povestile ma salveaza.
    Am urmarit filmul cu acelasi nume si mi-ar placea sa citesc cartea.

    RăspundețiȘtergere
  37. Am dat like cu numele Bianca Ioana
    Jane Eyre - Charlotte Bronte
    aceasta este cartea pe care as dori sa o castig deoarece ador cartile de acest gen.IMi place sa intru in pielea personajului si sa traiesc alaturi de el actiunea cartii.Atunci cand citesc ma rup de realitate,pot spune ca imi creez o lume a mea unde pot fi altcineva,unde pot uita de toate supararile de peste zi si unde pot crea anumite situatii.Pentru mine cititul inseamna foarte mult,iar aceasta carte este acel gen pe care il ador sa citesc si de aceea sper din toata inima ca voi avea ocazia sa o citesc de aceea imi dorec foarte mult sa castig aceasta carte.

    RăspundețiȘtergere
  38. buna am dat like la ambele site-uri cu numele de miruna costache imi doresc cartea ``cartea fetelor extraordinare`` deoarece imi doresc aceasta care de foarte mult timp si nu mi-a permis bugetul sa o pot cumpara sunt atat de obsedata de acesta carte pt ca .``cartea fetelor extraordinare este plina de sfaturi si este si foarte cool dar cred ca imi fac vise degeaba ca o voi castiga deoarece nu ma consider o persoana norocoasa . multumesc mult pt ca mai ascultat si inca ceva ai un super mega tare blogspot mult succes in continoare cu el.

    RăspundețiȘtergere
  39. FB: Dabija Ioana

    Am ales aceasta carte : http://www.libris.ro/enciclopedii-copii/abc-ul-bunelor-maniere---natalia-ciub-LIT973-600-223-3--c7881--p370392.html
    Imi doresc foarte mult cartea deaorece vreau sa le fac o surpriza atat mamei mele, cat si fratelui meu mai mic. Acesta termina clasa a patra si ia premiul intai, pentru a patra oara:) Sunt foarte mandra de el. :) Pe langa faptul ca invata foarte bine, ii si place foarte mult sa citeasca si sa fie cel mai bun in toate. Merita tot ce e mai bun, dar din nefericire nu ne permitem sa ii cumparam tot ce vrea. Vazusem amandoi aceasta carte in vitrina unei librarii si mi-a zis ca ii place, dar ca intelege ca nu ne permitem sa o luam. Sper sa ma ajuti atat tu, cat si Libris sa le fac aceasta surpriza, lui si mamei noastre. :) Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  40. Facebook:Ioana Lacatusu
    GFC:Lacatusu Ioana
    E-mail:ioana_raluk95@yahoo.com
    Carte dorita:Cercul Secret #1-Ritualul
    Imi doresc aceatsa carte deoarece mi-a placut mult Jurnalele Vampirilor si sunt sigura ca autoarea a facut o treaba buna si cu aceasta serie.In plus am auzit numai lucruri bune despre ea.

    RăspundețiȘtergere
  41. Facebook: Miha Crisan
    email: bianca_crisan19@yahoo.com
    Am dat like ambelor pagini.
    Cartea pe care o doresc este Angelologia - Danielle Trussoni. Am pus ochii pe ea de foarte multa vreme dar nu am reusit sa o cumpar. De cand am pus prima data mana pe o carte SF care avea legatura cu magia, vampirii, ingeri si demoni am stiut ca asta voi citi restul vietii mele. Ma pasioneaza foarte mult acest domeniu iar gandul ca as putea avea cartea asta in mainile mele e ca un vis.
    Multumesc si la mai multe ! :)

    RăspundețiȘtergere
  42. "Cum sa citim simbolurile" - Clare Gibson
    Aceasta este cartea care mi-o doresc foarte mult si de foarte mult timp de cand am aflat de ea la diferite concursuri.Pot spune ca ma pasioneaza sa descifrez diferitele simboluri si sa gasesc mai multe explicatii,logica lucruriilor.
    Simbolurile sunt folosite pretutindeni in arta si explica limbajul simbolurilor si ajuta la identificarea indiciilor şi mesajelor pe care artistii le-au codificat in lucrarile lor, exploreaza simbolurile imaginilor sacre.
    Si nu in ultimul rand este o carte educativa!
    Facebook:Ghinda Tatiana

    RăspundețiȘtergere
  43. Dancea Ramona Elena13 iunie 2011 la 16:15

    Am dat like cu numele Dancea Ramona Elena
    De pe Libris.ro am ales cartea Lumea musulmana - O religie, societati multiple - Yves Thoraval pentru ca vreau sa aflu mai multe lucruri despre religia si cultuta musulmana.

    RăspundețiȘtergere
  44. Salut,
    Ma numesc Paraschiv Laurentiu,am 13 ani si imi place foarte mult sa citesc, aceasta pasiune fiind pe locul intai in lista hobbyurilor mele. Niciodata sa nu spui ca nu iti place sa citesti,ci sa spui ca nu ai gasit inca o carte de care sa nu te mai poti desparti.
    Am auzit de concursul vostru de la o buna prietena a mea care va urmareste zi de zi,si am zis "De ce nu?". Mi s-a parut un concurs atractiv,si totodata unic prin alegerea premiului dorit. Asa ca mi-am pus in gand sa particip si eu,fiind o sansa frumoasa in viata. Am navigat pe site-ul libris.ro si am gasit ceea ce imi doream:cartea 'Ucenicul Vraciului',de Joseph Delaney! Multa lume s-ar intreba de ce mi-as dori eu aceasta carte. Pai,in primul rand,pentru ca am citit si 'Povestile Vraciului-Vrajitoarele' de acelasi autor,si m-a fermecat felul lui de a scrie acest gen de povesti,asa ca as dori sa citesc toate cartile superbe ale acestui autor model.Stie sa imbine perfect groaza cu umorul,si fantezia cu suspansul. Stilul lui de scrie m-a fermecat de la primele pagini.Povestile lui,un gen horror imbinat cu un stil nou numit "dependenta",m-au facut aproape sa tremur de frica,si totodata m-au facut sa vreau sa le recitesc(ceea ce nu a durat mai mult de cateva ore). Pot spune ca este cel mai bun sciitor al epocii moderne! In al doilea rand, vine vacanta mare,si odata cu ea vin zilele toride ale verii in care cu totii ne inchidem in casa.Si,cat e ziulica de lunga,cat soarele arde temeinic pamantul,eu stau la racoare si devorez ca un varcolac carti si carti.Odata cu vara,mai vine si ziua mea de nastere care se apropie cu pasi repezi,si ce cadou ar fi mai frumos pentru mine decat o carte pe care sa o citesc cu atata dorinta.
    Dar,chiar daca nu o sa castig acest concurs, eu le urez tuturor participantilor mult succes, si va mai astept cu astfel de concursuri pline de creativitate.
    Pe curand!

    P.S.: Pe Facebook am dat Like celor doua pagini cu numele Laurentiu Paraschiv.

    RăspundețiȘtergere
  45. Buna! Am dat Like cu numele Dia Orasan. Mi-ar placea se citesc cartea ,,Aproape casatoriti,, de Jane Costello, deoarece imi pare o carte interesanta dupa titlu, dar trebuie sa recunosc, sunt si eu in aceasi situatie..aproape casatorita..si sunt extrem de curioasa sa citesc, poate am ce invata din ea...cine stie?...

    RăspundețiȘtergere
  46. Buna Dia! ... Vizitand acest blog am observat ca esti interesata de o carte pe care tocmai am citit-o. Am facut si o recenzie a cartii publicata pe blogul unei prietene. http://cartepentrumine.blogspot.com/2011/06/aproape-casatoriti-jane-costello.html
    Sper ca recenzia mea sa te convinga sa citesti cartea si daca nu o sa o castigi sa ti-o cumperi! Merita !
    O zi buna!
    PS: tin sa-mi cer scuze administratoarei acestui blog ca am postat altceva decat ceea ce tine de concurs!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...