English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

marți, 10 mai 2011

Dermocell la SlimArt

Astazi am inceput sedintele de dermocell la SlimArt. Am cumparat abonamentul de 6 sedinte prin intermediul unui voucher de la Groupon si abia astept sa vad ce rezultate voi avea. Serviciile de la SlimArt sunt impecabile ca de obicei (eu frecventez acest salon inca din anul I de facultate), asa ca am cumparat voucherul cu incredere!

Pentru sedinta a fost necesar sa imbrac un "costum" alb-transparent (ganditi-va la un dres putin mai gros dar care are si partea de sus inclusiv cu maneci lungi). Acesta favorizeaza alunecarea usoara a aparatului pe corp.

Dermocell combina terapia vacuum-ului cu masajul, dar senzatia este mult mai placuta. Daca la vacuum era necesara aplicarea uleiului pe zonele tratate, iar procedura era mai dureroasa si chiar putea lasa "urme" (am avut si mici vanatai dupa o sedinta cu o intensitate ridicata), aceste inconveniente dispar in totalitate in tratamentul Dermocell.

Sedinta a durat 30 de minute si mi s-a parut chiar placuta!

Ce spune SlimArt despre Dermocell?
Dermocell este o inovatie in domeniul frumusetii, el fiind un tratament non invaziv impotriva celulitei. Tratamentul cu Dermocell permite drenajul limfatic al tesutului conector, eliminarea edemelor si evident eliminarea celulitei.

Terapia se bazeaza pe principiul vacuumului, exercitand o presiune negativa asupra zonei tratate. Aceasta presiune negativa determina o vasodilatatie a microcirculatiei capilarelor, in acest fel actionandu-se asupra celulitei. Tot cu aceasta terapie se poate imbunatati circulatia sangelui si musculatura.

Dermocell a adaugat terapiei cu vacuum, role mobile care exercita un masaj de “framantare” a tesutului subcutanat, masaj care ajuta la schimbul  intra si extra cellular in acest fel eliminandu-se toxinele acumulate.

Ceea ce se elimina prin endermologie sunt proteinele cu greutate moleculara mare care exercita efectul unui film osmotic asupra regiunii (se retin lichide intra si extracellular) si cresc edemele interstitiale. Dupa 10-12 sedinte se va observa o reducere a adipozitatii tradusa printr-o scadere in circumferinta.

Drenajul limfatic creste si stimuleaza circulatia limfatica  prin masaj si vacuum.


Eu am inteles ca rezultatele se vor vedea chiar dupa 6 sedinte, adica dupa terminarea abonamentului.

Preturile pentru aceasta procedura sunt de 85 lei pentru 30 de minute, 510 lei pentru 6 sedinte sau 970 lei pentru 12 sedinte.

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul SlimArt.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Nu uitati de Giveaway Sigma Miss Taylor Kabuki si Concursul Kangoo Jumps.

Credit foto: slimart.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...