English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

marți, 2 noiembrie 2010

Carduri de reduceri

Beauty pass

Daca esti interesata de reduceri la saloane de infrumusetare, de coafura, SPA-uri sau sali de fitness, cardul Beauty Pass este exact ceea ce ai nevoie.

La 49 de lei vei obtine doua carduri care ofera reduceri de 15% si 20 de vouchere in valoare de 20 de lei ce pot fi utilizate la partenerii selectati.

Lista completa o gasiti aici.

City Taste

Pentru a beneficia de iesiri in oras la diverse restaurante unde vei plati cu 25 de lei mai putin poti opta pentru pachetul City Taste. Acesta ofera 10, 20 sau 30 de cupoane de 25 de lei care pot fi utilizate in peste 50 de restaurante, la pretul de 35 lei, 50 lei, respectiv 60 lei.

Orice specific ai cauta, romanesc, mediteranean, pescaresc, sarbesc, international, japonez, spaniol, sud-american, italienesc, mexican, englezesc, secuiesc, indian, unguresc, fusion, chinezesc, turcesc etc, cu City Taste poti sa gasesti restaurantul pe care il vrei.

Toate restaurantele partenere pot fi vazute aici.

Cardul Zile si Nopti

Acesta este un card de discount care permite obtinerea de reduceri in hoteluri, restaurante, baruri, cafenele, in centre de divertisment, saloane de infrumusetare, centre de fitness, in locatii culturale, teatru, filarmonica, muzee, in locatii de shopping, imbracaminte, librarii, florarii precum si multe altele.

Reducerile oferite sunt de 15%, 25% sau 35% in magazinele partenere la un pret anual de 100 lei.

Lista reducerilor impreuna cu partenerii o gasiti aici.

Acum va puteti bucura de iesiri in oras si servicii la preturi mult mai mici!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...