English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

luni, 30 iulie 2012

Giveaway Lady Health

Update 12 August ora 22:00: Giveaway-ul este inchis!

Dupa ce v-am dat mai multe detalii despre aceasta gama saptamana trecuta a venit momentul sa va dezvalui surpriza Lady Health! Este vorba despre un nou giveaway!

Sambata am topait pe Kiseleff

Sambata seara am fost la Via Sport la cursul de Kangoo Jumps sustinut de Diana Stirbu. Acesta a fost foarte distractiv si recunosc ca mi-au lipsit putin aceste ore deoarece in ultima perioada nu am mai reusit sa ajung la ele.

vineri, 27 iulie 2012

O noua colectie de la Lush - Emotional Brilliance

Marti, 24 Iulie, a avut loc lansarea noii colectii Lush Emotional Brilliance. Am avut placerea sa descopar o explozie de culori si sa vad si noul magazin deschis in Centrul Vechi. Acesta se afla pe strada Franceza nr. 46 si ne ofera aceleasi senzatii multisenzoriale ca orice magazin Lush - arome ispititoare, culori fondante, texturi delicate si toate cu grija pentru natura si pentru pielea noastra.

joi, 26 iulie 2012

Modalitatea preferata de a imi sterge unghiile

De cand am descoperit dizolvantul de oja de la Sephora stergerea unghiilor a devenit mult mai placuta si mai simpla! Chiar si atunci cand port oja cu (foarte) mult sclipici, despre indepartarea careia stim deja ca era un chin. Dar asta pana acum!

Prima mea vizita in Fashion House Outlet Centre

Dupa cum va spuneam saptamana trecuta, voi juriza un super concurs pentru bloggeritele de fashion! Ca sa castigati unul din cele 3 premii oferite de Fashion House Outlet Centre (care mie mi se par foarte atractive fiind in valoare de 300 euro pentru locul I, 200 euro pentru locul al II-lea si respectiv 100 euro pentru locul al III-lea)trebuie sa mergeti si voi in centrul comercial, sa cautati cele mai bune reduceri, sa faceti poze la produsele care va plac cel mai mult si sa scrieti pe blogul vostru un articol cat mai convingator! Concursul se incheie pe 19 August, la ora 23:59 si va reamintesc ca regulamentul complet il gasiti aici! Va doresc mult succes!

Iar acum sa va povestesc despre experienta mea! In acest weekend am fost pentru prima data in Fashion House Outlet Centre atrasa de reducerile de sezon. Pana acum auzisem de acest outlet, cunosteam persoane care si-au gasit niste lucruri foarte dragute acolo, dar personal nu ajunsesem. Trebuie sa recunosc ca pentru mine este putin mai departe acest centru comercial (eu stau in partea cealalta a orasului), dar se ajunge destul de usor cu masina personala sau cu mijloacele de transport in comun (linia RATB 236 din Piata Operei, care opreste exact la Fashion House Outlet Centre sau metroul M3 pana la statia Pacii si apoi linia 236).

Lady Health. Asa cum iti doresti – confortabila, delicata, relaxata



Include in ritualul tau de infrumusetare produsele Lady Health, concepute special pentru a-ti oferi confortul si prospetimea de care ai nevoie in orice situatie si te vei simti mai sigura pe tine.
Utilizarea in exces a apei si a antibioticelor, agentii de curatare care contin sapun, dietele necorespunzatoare, modificarea secretiei hormonale, datorita ciclului menstrual, sarcinii, sau menopauzei pot afecta microflora vaginala, generand dezechilibre grave ale pH-ului, iritatii si pierderea proprietatiilor sistemului natural de protectie.

miercuri, 25 iulie 2012

Noul meu costum de baie

De curand a fost lansat noul site de prezentare Jolidon, de unde puteti accesa si cel mai mare magazin Jolidon. Eu am fost foarte incantata de sectiunea de costume de baie, care este foarte generoasa si astfel am optat pentru un model clasic cu cupa cu gel si slipi cu fundite.

vineri, 20 iulie 2012

Gama Family Care si un nou Concurs!

Update 29 Iulie ora 22:00: Concursul este inchis!

Sunt convinsa ca ati vazut pana acum gama Family Care in hipermarketuri sau in magazine, iar astazi vreau sa va dau mai multe detalii despre ea. Aceasta cuprinde produse de ingrijire a corpului ca geluri de dus, sapun lichid, creme de corp, dischete demachiante si betisoare igienice.

joi, 19 iulie 2012

Vopseaua Kallos - un dezastru pentru par si o culoare dezamagitoare

Va spuneam aici cat sunt de incantata sa incerc vopseaua de la Kallos in nuanta Pink. Ei bine, incantarea mi-a trecut foarte repede (mai exact in aceeasi seara) cand am vazut rezultatul obtinut. Concluzia? Par aspru si o culoare nedefinita/spalacita/terna (ca sa nu spun direct "urata").

Concurs Clearance Hunt Fashion House Outlet Centre

Fashion House Outlet Centre organizeaza un concurs pentru bloggeritele de beauty si fashion cu premii foarte atractive - locul I 300 euro, locul al II-lea 200 euro si locul al III-lea 100 euro.

marți, 17 iulie 2012

O noua pasiune - bijuteriile cu sticla de Murano

Murano ... Imi aduc aminte de concediul superb pe care l-am petrecut vizitand Venetia si insulele din jurul sau, printre care si Murano. Dupa cum stiti deja Murano este cunoscuta pentru sticla colorata foarte frumoasa si de efect. Dar sa vedeti cu ochii vostri cum sticla incinsa este prelucrata de mesterii sticlari pana cand capata o anumita forma este fascinant.

Asa am asistat eu intr-unul din atelierele de sticlarie la crearea unui calut dintr-o bucata incinsa de sticla. Si in mai putin de 10-15 minute dintr-o sfera incandescenta ajungi sa deslusesti o coama, o coada si intr-un final un cal intreg cu niste detalii incredibile. Nu ai cum sa nu ramai fascinat!

Campania Ivatherm - plusuri si minusuri

Deoarece campania Trender Ivaterm s-a mai prelungit cu o saptamana am discutat cu Cristina despre un articol in care sa va spunem punctat ce ne-a placut si ce nu prea ne-a placut la produsele testate.

joi, 12 iulie 2012

Castigatoarele concursului Lush

Va multumesc pentru participarea la concurs si pentru urari! In acest concurs am avut 97 de inscrieri valide, iar numerele alese de Random sunt urmaroarele:

miercuri, 11 iulie 2012

The Amazing Spider-Man

Ieri seara am fost la avanpremiera filmului The Amazing Spider-Man la Samsung IMAX Cinema City Cotroceni. Acesta este cel de-al patrulea film al seriei Spider-Man si se incadreaza in genurile actiune, aventura, Fantasy. Si desi nu sunt o mare fana a filmelor cu super-eroi, pot sa va spun ca acesta chiar mi-a placut!

marți, 10 iulie 2012

Castigatoarele concursului Remington

Va multumesc tuturor pentru inscrierea in concursul Remington si pentru urarile pe care mi le-ati facut! De asemenea, m-am bucurat sa vad ca foarte multe dintre voi aveti aparate Remington si sunteti incantate de ele!

In concurs am avut 152 de inscrieri, iar acum a venit momentul sa dezvaluim premiile.

duminică, 8 iulie 2012

Impresii la final de campanie

Si iata ca am mai ajuns la finalul unei campanii Trender! Si eu si Cristina ne-am bucurat de aceasta experienta si am testat cu spor produsele Ivatherm primite.

In mod clar vedeta campaniei a fost spray-ul cu apa termala! Amandoua am fost foarte incantate de el si l-am luat cu noi peste tot in geanta. A fost util la mare, acasa dupa demachiere sau pentru o racorire bine meritata in aceste zile calduroase!

sâmbătă, 7 iulie 2012

Mi-am cumparat vopseaua, acum sa vedem ce rezultat voi avea!

Acum ceva vreme m-am hotarat ca vreau sa incerc vopseaua de par de la Kallos. De ce m-am hotarat asupra ei? Pentru ca in cadrul expozitiei Cosmo Beauty mi-a atras atentia un catalog de nuante de la standul Kallos unde am vazut din departare o nuanta superba de magenta/ciclam. Din pacate atunci nu am avut timp sa merg la stand sa cer mai multe detalii, dar am ramas cu imaginea acelei nuante intiparita in minte.

Sunteti pregatite de topait? - Kangoo Jumps pe Kiseleff

Ca si anul trecut, Via Sport revine pe Kiseleff, iar Diana ne asteapta la orele de Kangoo Jumps. Incepand din aceasta seara si pana la sfarsitul lunii August, in fiecare sambata de la ora 20 ne vom distra si vom arde calorii in cel mai placut mod posibil!

vineri, 6 iulie 2012

Un pastel perfect pentru vara: Mint

Cand vremea de afara este atat de calduroasa imi place sa port si sa ma gandesc la lucruri racoritoare. Cum ar fi aceasta nuanta de verde-mint pe unghii!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...