English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

sâmbătă, 30 iunie 2012

Mai colorata decat Macarons si mai dulce decat o bomboana?

Va invit sa descoperiti noua colectie Miss Candy de la L'Oreal! Sunteti pregatite sa purtati culori puternice si nuante pastelate inspirate din felii de portocala, fructe de padure si sucuri racoritoare si delicioase?

Ieri dimineata am facut cunostinta cu noua colectie L'Oreal in magazinul Douglas din Sun Plaza. Printre multe dulciuri colorate am regasit gloss-urile Glam Shine si lacurile de unghii Color Riche perfecte pentru aceasta vara!

De 4 ori mai mult volum? Da, cu ajutorul L'Oreal Volumissime x4

Mereu am adorat genele cat mai lungi, cu volum si cu aspect dramatic, astfel mascara fiind produsul meu cosmetic preferat. Si sunt convinsa ca nu numai al meu! Exista si studii in acest sens si anume dintr-un esantion de femei intrebate care ar fi singurul produs de machiaj pe care l-ar alege din trusa de farduri ele au raspuns "Mascara!" (iar pe locul al doilea s-a aflat rujul).

Asa ca este normal sa imi placa sa testez cat mai multe astfel de produse, iar din cele disponibile la L'Oreal le-am incercat aproape pe toate, mai putin L'Oreal Volumissime x4. Astfel am fost foarte incantata cand l-am descoperit in punguta trimisa de L'Oreal.

vineri, 29 iunie 2012

Petrecerea de lansare Etiquette Magazine

Marti seara a avut loc evenimentul de lansare Etiquette Magazine, cea mai noua publicatie de lifestyle, business si cultura din Romania. Intr-o atmosfera eleganta, la Palatul Ghika au fost invitate peste 300 de persoane pentru a-i ura "Bun venit!" revistei si pentru a se bucura de noutatile aduse de ea.

joi, 28 iunie 2012

O surpriza picanta

Acum doua saptamani am primit un pachet surpriza!

Primele impresii despre produsele Ivatherm

V-am povestit aici cat de incantata am fost de o noua campanie Trender Ivatherm! Acum vreau sa va dau mai multe detalii despre experienta mea cu produsele.

Social Media Breakfast

Vineri a avut loc Social Media Breakfast la Hanu Berarilor, eveniment unde bloggerii s-au intalnit si au discutat despre rezultatele Studiului de audienta realizat de Standout. La acesta am participat si eu si vreau sa va multumesc pentru completarea chestionarului despre blogul meu.

M-am bucurat sa aflu ca foarte multi dintre voi va intoarceti cu placere pe blogurile preferate si tineti cont de parerile bloggerilor. De asemenea, mi-a placut ca studiul a fost realizat si pe blogurile de nisa, iar sectiunea de beauty a fost inclusa printre acestea.

luni, 25 iunie 2012

Concurs aniversar Remington


Update 8 Iulie ora 22:00: Concursul este inchis!


Pentru ca astazi este ziua mea, am placerea sa va invit sa participati la un super-concurs organizat impreuna cu Remington!

Ce trebuie sa faceti?
Sa imi alegeti un cadou de pe site-ul Remington-style.ro si sa nu uitati ca trebuie sa va placa si voua la fel de mult pe cat imi va placea si mie!

Concurs aniversar Lush

Update 8 Iulie ora 22:00: Concursul este inchis!

Cu ocazia zilei mele de nastere - astazi fac 26 de ani - vreau sa va invit alaturi de Lush la un concurs delicios!

Dupa cum stiti deja conceptul Lush se bazeaza pe folosirea fructelor, semintelor, uleiurilor esentiale si petalelor de flori in stare proaspata pentru a-si pastra proprietatile uimitoare. Scopul este limitarea la minim a ingredientelor artificiale din cosmetice si rasfatarea intr-un mod cat mai natural posibil.

vineri, 22 iunie 2012

Cristina despre primele impresii Ivatherm


Sunt foarte incantata de participarea la campania de testare Ivatherm si ii multumesc Monei pentru ocazia oferita!

Am scris cateva cuvinte despre primele impresii pe care mi le-au lasat produsele alese. Acestea sunt: fondul de ten Joviale si crema de ochi antirid si anti-cearcan. Desigur, alaturi de acestea se afla si apa termala primita de la Ivatherm.

La multi ani Molecule-F!

Ieri seara am fost la evenimentul Molecule-f in Gaia Boutique Club, unde am sarbatorit cea de-a doua aniversare a magazinului on-line.

Va las in continuare cu mai multe poze de acolo:

miercuri, 20 iunie 2012

Ce ma inspira in aceasta vara?

Sa vorbim despre make-up! In fiecare vara cititi despre noile tendinte, despre culorile vedeta ale acestui sezon si despre ultimele tehnici de aplicare a eyeliner-ului. Dar de aceasta data vreau sa va spun ce ma inspira pe mine cu adevarat atunci cand aleg un nou machiaj pentru o zi fierbinte de vara.

Nu uitati ca se poarta ceea ce va sta bine si chiar daca cineva promoveaza tusul rosu pentru ochi ca fiind must have-ul sezonului nu inseamna ca acesta o sa vi se potriveasca de minune. Asa ca "less is more" in aceasta vara si culorile sunt la putere!

Iar acestea sunt sursele mele de inspiratie:

marți, 19 iunie 2012

NOTD: Cosmic Blue

Vreau sa va arat o nuanta superba de albastru din ultima colectie de oje de la Avon. Aceasta se numeste Cosmic Blue si pe langa culoarea intensa are si un sclipici argintiu fin si usoare reflexe mov in soare.

Ce impart cu prietena mea?

Sunt foarte incantata sa particip in noua campanie Trender Ivatherm "Cate lucruri imparti cu femeile din viata ta?". Iar eu am ales sa impart bucuria testarii produselor, dar si a impresiilor si a rezultatelor cu prietena mea Cristina.

Astfel, vineri asteptam amandoua cu nerabdare sa sune curierul la usa cu coletul Trender. Si chiar in timpul diminetii acest lucru s-a intamplat!

vineri, 15 iunie 2012

Stralucire de cristal pentru parul tau - samponul Elseve Nutri-Gloss

Este incredibil cat de multe amintiri iti poate starni o aroma! Imediat cum am primit samponul Elseve Nutri-Gloss Cristial l-am desfacut pentru a-i simti parfumul. Si in aceeasi secunda mi-am amintit cum am facut eu cunostinta cu aceasta gama.

Acum multi ani, cand aceasta gama nu se lansase in tara am fost intr-o calatorie in Austria. Acolo am descoperit cu fascinatie SCS (Shopping City Sud), un complex comercial asemanator cu Baneasa, dar care la acea vreme era ceva ce eu nu mai vazusem. Si intr-unul din super market-uri am gasit noua gama L'Oreal.

joi, 14 iunie 2012

Mi-am luat ghete de Kangoo Jumps!

Sunt foarte incantata sa va spun ca mi-am cumparat ghete de Kangoo Jumps! V-am mai spus ca imi place mult acest sport si chiar am obtinut rezultate cu el, asa ca achizitionarea ghetelor mi s-a parut pasul urmator normal.

Am rugat-o pe Diana sa ma ajute cu detalii despre ghete si cu achizitionarea lor, asa ca in mai putin de o saptamana de cand mi le-am dorit le-am si primit!

Mona in the sky with diamonds

Acum doua saptamani am avut placerea sa revad bijuteriile superbe de la Roberto Jewellery in cadrul unei sedinte foto deosebite. Am purtat cu drag piese din colectia Les Miniatures si am fost fascinata de inelele mari cu diamante, rubine si smaralde. Asa ca va invit si pe voi sa le descoperiti mai jos!

miercuri, 13 iunie 2012

Cautandu-l pe cel cu care ni se potrivesc povestile ...

Ieri am primit un mail foarte dragut de la castigatoarea concursului "Povestile unei inimi". Cu acordul Dianei va las sa il cititi si voi in continuare:

marți, 12 iunie 2012

H&M va colabora cu Maison Martin Margiela pentru sezonul de toamna/iarna 2012

Lansarea acestei colectii va avea loc pe data de 15 Noiembrie 2012 in aproximativ 230 de magazine din intreaga lume, dar si on-line, iar ea va cuprinde articole vestimentare si accesorii pentru barbati si femei.

Tried&tested: Samponul uscat TIGI Rockaholic

Singurul lucru pozitiv pe care pot sa il spun despre acest sampon este ca are un miros fresh, foarte placut. In rest, a fost o mare dezamagire pentru mine.

vineri, 8 iunie 2012

NOTD: Coral Reef

Astazi vreau sa va arat o noua nuanta din ultima colectie de oje de la Avon. Ce se poate potrivi mai bine intr-o zi calda de vara decat o nuanta de corai?

Beauty tips pentru vacanta de vara

Vara a sosit, iar noi suntem deja cu gandul la concediul ce se apropie cu pasi repezi. Dar pe langa idei de destinatii exotice si shopping de haine si accesorii in conformitate cu ultimele trenduri trebuie sa ne gandim si la sanatatea pielii, a tenului si a parului.

Astfel, trebuie sa avem in vedere cateva mici trucuri care ne vor proteja de efectele nocive ale soarelui si caldurii pentru care pielea noastra ne va multumi.

joi, 7 iunie 2012

Am nevoie de sustinerea voastra!

Dupa cum v-am spus si pe Facebook sunt foarte incantata sa ma aflu printre cele 15 finaliste de la Scoala de Beauty Blogging L'Oreal! Dar imi doresc foarte mult sa ajung printre primele 5 pentru a putea participa la workshop-urile sustinute de Alexandru Abagiu, Cristina Bazavan, Dana Sota si Liliana Olescu. Iar pentru asta am nevoie si de ajutorul vostru.

miercuri, 6 iunie 2012

Sunt ciclam!

De aceasta data am optat pentru o noua nuanta Movie Colors si astfel am ales Magenta. Data trecuta am incercat nuanta Red (care a iesit un rosu cu reflexe ciclam), nuanta care mi-a placut foarte mult, dar acum am vrut ceva si mai indraznet!

Pana acum am mai folosit aceasta nuanta de cateva ori, dar pe parul blond, unde mi-a iesit aproape roz. Si nu m-am facut niciodata pe intreg parul, ci doar pe cateva suvite.

marți, 5 iunie 2012

vineri, 1 iunie 2012

I heart Coco

Astazi va recomand o carte foarte draguta despre Coco Chanel. Mi-a placut foarte mult stilul amuzant in care este scrisa si, bineinteles, mi-a placut si povestea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...