English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

vineri, 30 martie 2012

Personal Project: Total Body Makeover

De multa vreme tot imi fac curaj sa scriu aceasta postare, deoarece va trebui sa recunosc niste aspecte de care nu am fost niciodata multumita. Dar pana la finalul ei veti afla cum am reusit sa slabesc 16 kg.

joi, 29 martie 2012

AbFab martie 2012 - ce mi-a placut&ce nu mi-a placut

Duminica trecuta a fost o zi foarte incarcata pentru mine! La pranz am fost la un seminar de manichiura, apoi am ajuns la AbFab, am trecut putin prin Baneasa Shopping City in cautarea unei rochii (care s-a lasat asteptata deoarece nu am gasit nimic sa se potiveasca cu ceea ce imi doream eu), iar seara am iesit in oras.

miercuri, 28 martie 2012

Plicul ciclam de la Guess

V-am anuntat pe pagina de Facebook cat de mult imi place acest plic si v-am spus si cat de incantata am fost cand mi l-am cumparat. Acum vreau sa va arat mai multe poze cu el.

Remington Pearl Pro Styler

A sosit momentul sa va prezint un nou ondulator de la Remington. Acesta este Pearl Pro Styler si este perfect pentru bucle usor definite si valuri.

marți, 27 martie 2012

Oja magnetica de la Peggy Sage

A aparut o noua oja magnetica pe piata! Oja este de la Peggy Sage si sunt foarte incantata sa va anunt ca in cazul ei veti gasi si mai multe modele de magneti!

Premiile Gopo editia a VI-a

Ieri seara am avut placerea sa particip la gala de decernare a premiilor Gopo organizata de Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc. Am avut acces in backstage unde vedetele au fost aranjate de catre specialistii in domeniu, iar dupa gala am ramas la After party.

sâmbătă, 24 martie 2012

vineri, 23 martie 2012

Targul de beauty Estetix

Incepand de astazi puteti vizita targul de beauty Estetix. Expozitia se desfasoara intre 23-25 Martie in Piata Constitutiei din Bucuresti, iar aceasta este prima editie organizata.

joi, 22 martie 2012

Promotia "Papuci gratuiti" de la Zorile Store

In perioada 19.03.2012-19.05.2012 puteti beneficia de promotia "Papuci gratuiti" pe Zorilestore.ro.

KOTD: Geometric shapes and lines

Pentru crearea acestui model am utilizat 3 oje Flormar, 2 oje speciale de transfer de la Konad, discul M64 si setul de stampila si racleta Konad.

miercuri, 21 martie 2012

Un mini-interviu cu mine pe instilulmeu.ro

Astazi a aparut un articol in revista on-line pentru femei instilulmeu.ro despre Fontana Contarini si tendintele acestei veri. De asemenea, puteti citi si un mini-interviu cu mine in calitate de imagine Fontana Contarini Romania.

marți, 20 martie 2012

Ultima mea obsesie: Oja U28 de la Flormar

In ultima vreme am facut o noua obsesie pentru oja Miracle Colors in nuanta U28 de la Flormar. V-am aratat pe Facebook ultimele oje achizitionate (printre care se afla si aceasta), iar de cand am cumparat-o as aplica-o peste orice.

LOTD: Green and purple

De multa vreme nu v-am mai aratat un look asa ca acum mi s-a parut a fi momentul potrivit!

luni, 19 martie 2012

O duminica perfecta

Ieri la ora 12 am avut placerea sa particip la brunch-ul organizat de Andressa. Astfel ne-am intalnit in Centrul Vechi la Simbio Cafe unde ne-am delectat cu sucuri, caffe latte si cocktail-uri Mimosa, ne-am cunoscut si am vorbit despre o multime de subiecte.

sâmbătă, 17 martie 2012

Ultima mea pasiune

In ultima vreme am facut o adevarata pasiune pentru ceaiuri. Asa ca pe langa ceaiul verde cu lamaie si vanilie de la Fares imi plac ceaiurile de la Carturesti.

vineri, 16 martie 2012

miercuri, 14 martie 2012

NOTD: Ojele Essence

Atunci cand v-am anuntat ca a aparut magazinul Essence din Bucur Obor mi-am cumparat si eu 2 oje de la ei. Eram foarte curioasa de aceste produse, asa ca le-am incercat aproape imediat dupa ce am ajuns acasa.

Tendinte: Garden Party de la Dior

"Dupa femei, florile reprezinta creatia cea mai paradisiaca." Christian Dior

Un estet si un rebel, Christian Dior a crescut in Granville, pe coastele Normandiei, intr-o casa batuta de vanturile aprige, si aparent nepotrivita pentru construirea unei gradini. Totusi, puterea creatoare a tanarului si munca asidua continua au sfidat natura si, astazi, oricine poate admira gradina inflorita si, in special, fantastica gradina de trandafiri, ingrijita cu propriile sale maini. Aceasta gradina de flori exprima dorinta pentru transformare, pentru standardele inalte, pentru imaginatie si pentru fantezie. Pe scurt, este definitia exacta a originilor creatiei in "stil Dior".

luni, 12 martie 2012

Shopping de weekend

Dupa ce am trecut pe la Styling Corner in acest weekend am intrat si in cateva magazine. Am revazut colectia Marni at H&M (si in sfarsit nu mai era aglomeratie), iar apoi am plecat in cautarea unui plic.

duminică, 11 martie 2012

Overview: Multi Style de la Remington

Dupa ce v-am aratat cele 4 coafuri care se pot obtine cu placa Multi Style de la Remington m-am gandit ca ar fi util sa fac un overview.

NOTD: Magnetic nails again!

Astazi vreau sa va arat oja magnetica de la Flormar MG04 intr-o nuanta de grena. De aceasta data nu am mai utilizat magnetul inclus (cel cu linii in diagonala), ci am optat pentru magnetul de la Nails INC care creaza un model de tip "valuri".

vineri, 9 martie 2012

Tendintele Peggy Sage: Se poarta tangerine

Specialistii Peggy Sage declara la unison: "In acest sezon se poarta tangerine". Portocale, mandarine, clementine, tangerine - o varietate cromatica de citrice care influenteaza moda acestui sezon. Se poarta toate nuantele care amintesc de caldura portocaliului, de indrazneala rosului, de caldura galbenului intens, nu numai in vestimentatie si decoratiuni, ci in machiaj.

Tried&tested: Uleiul de Argan

Sunt convinsa ca ati mai auzit pana acum de efectele deosebite pe care le are uleiul de argan! Iar de doua saptamani pot spune ca beneficiez si eu din plin de ele!

joi, 8 martie 2012

NOTD: Oja 3D Glitter de la Nails INC

Astazi vreau sa va arat oja 3D Glitter din colectia Special Effects de la Nails INC in nuanta Bloomsbury Square.

miercuri, 7 martie 2012

Lansare Marni at H&M

In aceasta seara a avut loc evenimentul de lansare a colectiei Marni at H&M in magazinul H&M din Baneasa Shopping City.

Sunt imaginea Fontana Contarini in Romania

Despre produsele Fontana Contarini v-am vorbit de mai multe ori pana acum spunandu-va cat de mult imi plac (toate articolele le gasiti aici). Asa ca posibilitatea de a deveni imaginea Fontana Contarini m-a incantat, emotionat si onorat intr-un fel pe care aproape nu il pot descrie in cuvinte.

marți, 6 martie 2012

Lansare carte: "Povestile unei inimi"

Tocmai m-am intors de la lansarea cartii scrisa de Diana-Florina Cosmin "Povestile unei inimi". Pe Diana o cunoasteti deja din paginile revistei Cosmopolitan, unde semneaza rubrica "Sex and the single girl". Si cum articolele ei erau atat de frumoase, cartea acesta era urmatorul pas firesc.

Eveniment: Styling Corner

Sub motto-ul "Lasa-te pe mana stilistilor!" in acest weekend s-a desfasurat evenimentul Styling Corner in Baneasa Shopping City. Si cum Baneasa este mall-ul meu preferat, nu am putut lipsi de acolo.

In cadrul evenimentului participantele au fost invitate la sesiuni de infrumusetare, intalniri cu VIP-uri si workshop-uri de machiaj, coafura, manichiura, dermatologie, sport si sesiuni de consiliere vestimentara sustinute de experti in domeniu.

luni, 5 martie 2012

Tried&tested: Uleiul solid de la Lush

Uleiul solid pentru masaj Soft Coeur de la Lush este un deliciu cu aroma de ciocolata (si chiar contine bucatele de ciocolata in interior) si ulei esential de portocale dulci. Acesta miroase absolut superb (aproape ca iti vine sa il mananci) si in plus hidrateaza foarte bine corpul.

sâmbătă, 3 martie 2012

Lansarea MUFE in Sephora Cotroceni

Ieri seara am fost la lansarea Make Up For Ever in magazinul Sephora din AFI Palace Cotroceni.

joi, 1 martie 2012

Refresh!

Dupa ce v-am aratat aici ce culoare am obtinut cu vopseaua Palette in nuanta Intensive Red a sosit momentul pentru un refresh.

NOTD: Oja magnetica Nails INC

Dupa ce v-am intrebat pe Facebook ce oja doriti sa vedeti in urmatorul NOTD, am testat oja magnetica Nails INC in nuanta Houses of Parliament. Ma bucur foarte mult ca ati ales-o pe aceasta deoarece rezultatul mi-a placut in mod deosebit!

In lumea Lush

Ieri seara am participat la un eveniment Lush in Mario Plaza Shopping Center, unde am descoperit minunatele produse Lush.
Daca pana acum eram incantata de bombele de baie si de balsamul multifunctional Ultrabalm, aseara am descoperit noi produse tocmai bune de incercat si savurat (si spun "savurat" gandindu-ma la jeleul de baie cu aroma de fructe de padure si la celelalte arome imbietoare).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...