English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

marți, 31 ianuarie 2012

KOTD: Butterfly

Pentru realizarea acestui model am utilizat oja Urban Decay in nuanta Mars si oja speciala galbena de la Konad impreuna cu discul M21.


duminică, 29 ianuarie 2012

Ultimele oje cumparate

Zilele trecute ma gandem ca imi lipsesc niste nuante de oja. In primul rand imi doream o oja roz pastel peste care sa se vada foarte bine orice model creat sau aplicat. Astfel m-am oprit la magazinul de la statia de metrou Piata Romana pentru a cauta ceea ce imi doream.

sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Par drept cu Multi Style de la Remington

Aceasta este a treia coafura realizata cu ajutorul placii Multi Style de la Remington. Parul drept se obtine foarte usor utilizand placa fara a modifica pozitia barelor pentru bucle.

Cadoul oferit de Unica

Dupa ce v-am spus de cadourile oferite de revista Cosmopolitan astazi o sa va arat ce ne ofera revista Unica in luna februarie.

miercuri, 25 ianuarie 2012

Tried&tested: Spray pentru protectie termica Balea

Desi am deja spray-ul pentru protectie termica de la Label.M am fost curioasa sa il incerc si pe cel de la Balea. Pe acesta l-am vazut atunci cand am intrat in magazinul dm si recunosc ca m-a atras ambalajul interesant cu pompita.
Ce scrie pe produs?
Protejeaza parul la temperaturi ridicate. Astfel va puteti usca parul cu uscatorul, il puteti intinde cu placa, il puteti ondula. Spray-ul protejeaza parul la temperaturi de pana la 200 de grade, il face matasos si stralucitor,  previne uscarea si deteriorarea lui.

Mod de utilizare: Inainte de a folosi uscatorul, pulverizati de la o distanta de 15 cm pe parul umed. De asemenea, inainte de folosirea placii de intins sau de ondulare a parului pulverizati pe toata lungimea parului.

Cum mi s-a parut mie?
Pe langa ambalaj mi-a atras atentia si mentiunea "reddot design award winner 2011" de pe produs, ceea ce m-a facut sa cred ca acesta este un produs deosebit. 

Spray-ul are un miros placut, usor fructat, care se mentine in par. De asemenea, produsul nu incarca parul, dar mi s-a parut ca il lasa mai aspru si mai greu de pieptanat. Iar acest lucru l-am remarcat imediat dupa aplicare, dar si pe parcursul urmatoarelor zile.

In general, dupa spalare parul meu ramane moale si matasos, dar dupa ce am utilizat spray-ul de protectie termica Balea acesta nu a mai fost ca de obicei. Astfel, produsul mi se pare mai potrivit pentru persoanele cu parul fin si subtire care isi doresc un plus de textura sau volum.

Dupa uscarea parului, el a ramas lucios si cu un aspect sanatos. Spray-ul mi s-a parut eficient in protejarea parului de caldura uscatorului sau a placii, dar trebuie sa aveti grija daca folositi aparatele de coafat setate la o temperatura de 210-220 de grade deoarece produsul protejeaza parul pana la temperaturi de 200 de grade.
In concluzie, spray-ul de protectie termica de la Balea mi s-a parut un produs bun, dar nu m-a impresionat in mod deosebit. Il voi mai cumpara in viitor? Cel mai probabil as spune ca nu deoarece am incercat alte spray-uri care mi-au placut mai mult. Dar ca si raport calitate/pret mi se pare ca produsul merita cumparat.

Spray-ul costa 9,99 lei, are 200 ml si este disponibil in magazinele dm.

Voi l-ati incercat pana acum? Cum vi s-a parut?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss




luni, 23 ianuarie 2012

KOTD: Polka dots and butterflies

Am inceput acest model prin aplicarea unui base coat si a 2 straturi de oja No7 (din setul de oje No7) in nuanta Vivid Violet.
Apoi am aplicat modelul french cu puncte de pe discul Konad M45 cu ajutorul ojei speciale de transfer intr-o nuanta de galben.
Utilizand oja speciala de transfer argintie de la Konad si placuta M36 am aplicat modelul cu 2 fluturasi pe fiecare unghie.
La final am acoperit modelul cu un strat de lac transparent pentru protectie si stralucire.
Sper sa va placa!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss



vineri, 20 ianuarie 2012

Tried&tested: Crema de maini Hand&Soul de la Kinetics

Astazi vreau sa va arat lotiunea de maini pe care am folosit-o in ultima vreme. Aceasta se numeste Hand&Soul si este de la Kinetics.

Ce scrie pe produs?
A calming yet uplifting union of scents that reassures and brightens.


Top note: Fluid, watery tones with an infusion of mandarin juice.


Heart note: Bergamot combines with sharp nutmeg and floral violet for just the right high Eastern forest atmosphere.


Base note: Comforting, warm amber and soothing sandalwood are greened up by a suggestion of vetiver.

Crema are un miros superb de mandarine si bergamota care se mentine pentru cateva ore de la aplicarea produsului si care se dezvaluie pe parcurs. De asemenea, dupa aplicarea ei pielea ramane hidratata, iar lotiunea se absoarbe imediat datorita texturii usoare, fara a lasa un strat gras la nivelul pielii.

Lotiunea are 250 ml si este suficienta pentru o perioada mai indelungata in care va veti ingriji mainile. De asemenea, ea are o pompita pentru dozarea perfecta si igienica a produsului. O apasare este suficienta pentru o hidratare rapida care nu incarca pielea mainilor, iar 2 dozari sunt perfecte pentru un plus de hidratare atunci cand va simtiti mainile putin uscate.

Mie imi place foarte mult aceasta lotiune si este singura pe care am folosit-o in ultima vreme. Mainile mele sunt catifelate, iar parfumul este irezistibil.

Care vi se pare cea mai potrivita/atractiva aroma pentru o crema de maini?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss



joi, 19 ianuarie 2012

Solutii pentru curatarea pensulelor: Sephora vs MAC

Solutiile pentru curatarea pensulelor sunt perfecte pentru intretinerea acestora intre 2 spalari. Solutiile curata excesul de produs de pe pensule in timp ce le dezinfecteaza.
Pentru a vedea care este alegerea cea mai buna mi-am cumparat solutia de curatare a pensulelor de la MAC si solutia de la Sephora.

Ce scrie pe produse?
MAC
MAC Brush Cleanser is formulated to clean, disinfect and condition natural or synthetic cosmetic brushes. To use: apply to damp brushes and work through. Rinse well, reshape and lay flat to dry.

Sephora
Contains an anti-bacterial agent. A daily brush cleaner with an anti-bacterial agent designed to quickly remove light traces of make-up between applications. Directions: Spray cleaner over all the bristles of the brush. 3 to 4 sprays is generally enough to cover most brushes. Gently wipe the brush onto a lint-free cloth to remove make-up. Let the brush air dry, no need to rinse. Can be used daily. Your brush is now ready to use. 

Raport cantitate/pret
Solutia de curatare a pensulelor de la MAC costa 49 lei si are 235 ml (0,21 lei/ml), iar cea de la Sephora costa 27 de lei si are 60 ml (0,45 lei/ml). Astfel produsul MAC este mai accesibil datorita cantitatii mai mari in care se comercializeaza.

Ambalaj si mod de utilizare
Solutia de la Sephora este ambalata intr-un recipient cu pompita, care este igienic si foarte usor de folosit. Nu se va folosi produs in exces, iar 3-4 pulverizari vor fi suficiente si pentru cea mai deasa pensula. Pe de alta parte, solutia MAC se toarna pe un servetel sau pe o discheta demachianta in functie de estimarile fiecareia. Astfel apare riscul utilizarii unei cantitati mai mari de produs decat cea necesara.

Dezinfecteaza?
Da, solutia de la MAC dezinfecteaza, iar cea de la Sephora contine un agent anti-bacterial.

Pentru ce tip de pensule?
Pe produsul de la MAC apare mentiunea ca solutia poate fi folosita si pentru pensule din peri naturali, dar si sintetici. Pe solutia de la Sephora nu exista o astfel de mentiune, dar eu am folosit produsul cu succes pe ambele tipuri de pensule.

Trebuie sa o mai clatesc?
In cazul MAC, da, clatirea pensulei este obligatorie. Ceea ce ma face sa ma intreb de ce mai bine nu o spal de la inceput? Ce-i drept solutia de la MAC economiseste putin timp fata de spalarea clasica a pensulelor.

In schimb, solutia de la Sephora nu trebuie clatita. Dupa stergerea pensulei pe un servetel sau o carpa aceasta se lasa la uscat si apoi poate fi direct utilizata.

Cat de bine curata?
Ambele solutii curata urmele usoare de make-up si in niciun caz nu pot inlocui spalarea obisnuita a pensulelor. Acestea pot fi folosite de 3-5 ori intre spalari dupa aplicarea produselor cosmetice. Solutia de la Sephora pare sa curete mai superficial luand in considerare faptul ca perii pensulei de stippling nu ajung albi dupa utilizarea ei. In schimb, cu cea de la MAC perii pot ajunge albi, dar numai dupa aplicari succesive.

Testul pensulei de fond de ten
Niciuna dintre cele 2 solutii nu a trecut testul pensulei de fond de ten (si aici ma refer la cea clasica). Ambele au curatat superficial urmele de fond de ten, iar acesta a ramas intr-o proportie destul de mare la baza perilor pensulei. Astfel, dupa fiecare utilizare a pensulei de fond de ten ea trebuie spalata.

Care mi-a placut mai mult?
Dintre cele 2 produse preferatul meu a devenit cel de la Sephora. Mi se pare mult mai practic (usor de folosit), rapid (nu necesita clatire) si in plus are si un miros mai placut. Mi se pare dragut ca atunci cand folosesc din nou o pensula aceasta sa fie nu numai curatata, dar si usor parfumata.

Acum aproape am terminat solutia de la Sephora si bineinteles ca o voi folosi pe cea de la MAC in continuare (deoarece nu am cumparat-o degeaba). Dar data viitoare cand voi ramane fara solutie de curatare a pensulelor ma voi opri in Sephora.

Voi folositi solutii de curatare a pensulelor?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss



luni, 16 ianuarie 2012

KOTD: Splash!

Am creat acest model utilizand 2 oje din setul Urban Decay si placuta M21 de la Konad.
Am inceput prin aplicarea a 2 straturi de oja UD in nuanta Gunmetal. Aceasta nuanta este usor transparenta si trebuie avuta grija la aplicarea ei pentru a se obtine un rezultat uniform. Din punctul meu de vedere aceasta oja este potrivita pentru a fi purtata sub un model sau neaparat sub un topcoat daca este purtata singura.
Apoi am aplicat modelul de pe placuta M21 utilizand oja speciala de transfer alba de la Konad.
Am acoperit modelul cu un topcoat protector, iar la sfarsit am aplicat un strat de lac transparent cu sclipici de la Urban Decay (in nuanta Ziggy).
Sper sa va placa!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss



duminică, 15 ianuarie 2012

Dupa 3 saptamani

Vreau sa incep prin a va multumi pentru mesajele de sprijin si apreciere pe care mi le-ati lasat la postarea cu noua nuanta a parului, dar si pe Facebook. Sincer nu ma asteptam sa va placa atat de mult schimbarea si sa imi spuneti ca nuanta ma prinde foarte bine si imi evidentiaza trasaturile.

Am apreciat foarte mult acest lucru si am trecut mai usor peste supararea cauzata de nuanta total diferita decat cea de pe ambalaj.

Cu toate acestea, consider in continuare ca nuantele vopselelor Mousse Color de la Palette nu sunt potrivite pentru rezultatul oferit si o reclasificare a acestora ar fi necesara. De asemenea, faptul ca noua nuanta imi sta bine nu scuza rezultatul complet diferit fata de cel promis. Nu mi se pare in regula sa utilizez o vopsea pe care scrie "blond deschis" si sa obtin o nuanta de saten, mai ales in conditiile in care blondul este o nuanta greu de obtinut si mentinut, iar decolorarile necesare pentru revenirea la nuanta initiala afecteaza foarte mult parul.

Dupa aceste 3 saptamani supararea mi-a mai trecut, m-am impacat cu noua culoare si am fost foarte incantata sa constat ca ea s-a mai estompat dupa mai multe spalari. Astfel, de la nuanta intiala obtinuta ...
... am ajuns la o nuanta mai deschisa.
Vopseaua a curs la primele spalari, dar nu cred ca se va deschide mai mult de atat. Totusi acum pot spune ca am o nuanta de blond inchis si daca as vrea sa revin la vechea culoare cred ca o decolorare va fi eficienta. Inca nu m-am hotarat ce decizie sa iau, mai ales ca nu vreau sa imi ard parul.

Concluziile mele despre gama Mousse Color sunt ca aceasta este o vopsea pentru persoanele satene, roscate sau brunete si ca nuanta de pe cutie va iesi cu cateva tonuri mai inchisa decat cea mentionata.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss



sâmbătă, 14 ianuarie 2012

NOTD: Hot Mess

Dintre cele 6 oje din setul Urban Decay aceasta este preferata mea. Este o culoare puternica, exact pe gustul meu!
Oja contine si particule de sclipici ciclam care arata superb in lumina puternica! Culoarea s-a aplicat uniform si rapid si in plus s-a uscat foarte repede. Asa ca daca mai aveti doar 15 minute pana cand trebuie sa plecati si nu aveti unghiile facute (cum am patit eu) puteti apela cu incredere la oja Urban Decay!
Si durabilitatea ojei a fost foarte buna, aceasta rezistand pana la 5 zile pe unghii.
Cum vi se pare aceasta nuanta?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss



vineri, 13 ianuarie 2012

Balsamul meu de buze pentru printese

Nu stiu daca si voi patiti la fel, dar de fiecare data cand vad niste produse ambalate adorabil, in culori de roz sau mov si cu printese ma opresc cel putin sa ma uit la ele. Uneori mi le si cumpar. Si chiar daca am trecut de publicul target pentru aceste produse (fetitele de 8 ani), mie tot imi plac.
Exact asa am patit atunci cand am vazut balsamul de buze Prinzessin in magazinul dm. Credeti ca am rezistat? In niciun caz! Balsamul este pentru printese, este mov(!) si miroase a caramel. Deci este perfect!
Ce scrie pe balsam?
Balsam de buze cu aroma incantatoare de caramel, ingrijeste buzele micilor printese, facandu-le moi si catifelate. Combinatia de ulei pretios de migdale si ceara de albine ofera buzelor ingrijire, le protejeaza si le face stralucitoare. Toleranta pielii: produs testat dermatologic si creat special pentru pielea delicata a copiilor. Nu contine uleiuri minerale si ceara (exceptie facand ceara de albine).

Mie mi-au placut in mod deosebit mirosul si ambalajul colorat. Produsul ingrijeste buzele, le hidrateaza si are un gust delicat si placut.

Imi place ca este incolor (personal nu imi plac deloc balsamurile de buze cu cirese, visine etc. care iti coloreaza buzele), iar pretul sau este foarte accesibil. Balsamul costa doar 4,99 lei.

Cum vi se pare? Cateodata sunteti si voi niste mici printese?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss



KOTD: Leopard

Acesta este un model inspirat de o manichiura facuta de Asil si postata pe pagina de Facebook From Mona with Gloss. Mi-a placut atat de mult combinatia incat am intrabat-o care este aceasta oja frumoasa si dupa ce am aflat (este Flormar nr 394) am realizat si eu modelul leopard.
Modelul este realizat cu placuta Konad m57 (care este una dintre preferatele mele). Si pentru ca inca nu am oja speciala de transfer neagra, am adaptat modelul utilizand oja in nuanta Violet Pearl. Stiu ca nu se obtine acelasi contrast, dar modelul mi-a placut foarte mult si in aceasta combinatie!
Iar acestea sunt pozele dupa aplicarea modelului:
Multumesc Asil pentru inspiratie! Sper sa va placa!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...