English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

miercuri, 15 august 2012

Pantofi? A spus cineva pantofi?

Asa patesc de fiecare data cand vad niste pantofi superbi! Stim deja, noi femeile avem o pasiune pentru pantofi - cat mai inalti sau fara toc, colorati sau sobri, toate avem perechea noastra preferata. Si cu toate ca avem o gramada de perechi acasa, mereu suspinam dupa unii noi care sunt mai frumosi, mai comozi, mai "altfel" si pe care trebuie sa ii avem!

Si cu gandul la superpantofi ne-am intalnit sambata in cafeneaua Lente pentru o discutie intre fete cu un mare frappe in fata!

Le-am revazut cu drag pe Aleka, Iuliana si Andreea si mi-a facut placere sa le cunosc pe Sabina si Ancuta, dar si pe Claudia si Denisa de la Superpantofi.ro.
Sandalele mele vi le-am aratat deja pe Facebook si pot sa va spun ca sunt foarte incantata de ele! Marele lor plus? Faptul ca sunt comode in ciuda tocului de 13 cm! Platforma micsoreaza diferenta dintre talpa si toc, iar baretele de pe glezne le fixeaza perfect.
De asemenea, imi place ca sunt colorate si totusi pot fi asortate fara nicio problema la multe tinute! Si daca ma gandeam ca o sa am vreo problema cu numarul (fiind prima comanda de pantofi de pe internet am avut ceva emotii) ma bucur sa va spun ca pe site veti gasi o sectiune "Ce numar port?" unde veti gasi masura exacta in cm. Asa sunteti sigure ca nu veti avea probleme cu pantofii comandati!
Dar sa va dau mai multe detalii despre intalnirea noastra! A fost exact ca o iesire cu fetele in care am discutat despre o gramada de lucruri - tendinte pentru toamna-iarna, preferintele noastre, locatii interesante, pasiuni si nu in ultimul rand pantofi!

Distractia a fost la cote maxime si cu greu am reusit sa ne despartim dupa 4 ore!
Toata seara a fost foarte reusita si abia astept sa le revad pe fete cat de curand! Iar acum va invit si pe voi sa vedeti superpantofii ca sa ma credeti pe cuvant! Intreaga colectie o puteti vedea aici si in plus am si o surpriza pentru voi!
Pentru 3 dintre voi am 3 vouchere de 30 de lei valabile pe site-ul Superpantofi.ro. Reducerile nu se pot cumula cu promotiile existente pe site si nu pot fi folosite nici pentru pantofii la comanda, dar in rest le puteti folosi pentru orice alta pereche. Asa ca daca va doriti si voi superpantofii vostri va rog sa imi solicitati codul de reducere! Dar marea mea rugaminte este sa mi-l cereti daca veti plasa o comanda ferma pentru ca vreau sa ma asigur ca reducerile chiar vor fi folosite de cineva care isi doreste din tot sufletul superpantofii. Codurile le voi transmite pe mail sau prin mesaj privat pe Facebook, asa ca astept cererile voastre! De asemenea, codurile sunt valabile pana joi seara ora 0:00.
Si daca sunteti curioase sa vedeti cum ne-am distrat va las in continuare cu mai multe poze:
Asa ca aceasta sambata a fost foarte draguta! Si daca noi am tot vorbit despre pantofi sunt curioasa care sunt pantofii vostri preferati?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

3 comentarii:

  1. Ufff ce fain :D
    E aiurea cu reducerea aceea ca pana joi e mult prea repede. Nu stiu de ce nu au lasat macar o luna timp de ragaz :-??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Reducerea se va prelungi pana astazi la ora 0:00, asa ca daca te intereseaza, te rog sa imi spui. Pupici :)

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...