English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

luni, 27 februarie 2012

Shopping in Londra

Dupa cum v-am spus si pe Facebook, in perioada in care voi v-ati distrat cu concursul surpriza eu am fost in Londra. Iar de acolo m-am intors cu o multime de cosmetice, bijuterii si reviste.

Ca in orice alta calatorie primele cumparate au fost revistele. Stiti ca eu am o pasiune pentru reviste, iar acum m-am intors cu nu mai putin de 6 reviste. Desigur ca nu am putut renunta nici la carti, asa ca mi-am cumparat si 2 volume care mi s-au parut interesante.
In afara de reviste mi-am cumparat si suveniruri printre care 2 tricouri cu Londra.
Iar atractiile principale de shopping au fost Boots si Superdrug (unde am avut norocul sa gasesc o gramada de oferte si promotii!).

Acolo am profitat de o oferta de 3 produse la pretul de 2 pentru gamele John Frieda si Soap&Glory.
De multa vreme eram curioasa sa incerc produsele pentru par John Frieda (mai exact de cand am inceput sa citesc Cosmo UK), asa ca mi-am cumparat un sampon si un balsam pentru parul vopsit roscat si o masca de par Miraculous Recovery.

De la Soap&Glory am optat pentru o crema de zi, un primer Hocus Focus si un serum hidratant (de mult timp imi doream un astfel de produs dupa ce am tot citit despre diverse serumuri care promit sa faca minuni - desigur nu ma astept la minuni, dar tot sunt foarte incantata).
Alte produse la care visam erau tratamentele si ojele de la Nails Inc. Astfel, mi-am cumparat setul de base coat si top coat cu caviar (de care ma declar multumita) si cateva oje.
Un alt highlight al orasului a fost cu siguranta magazinul Primark (de pe Oxford Street). Acolo gasesti aproape orice iti poti imagina de la haine la accesorii, de la produse pentru ingrijire pana la geamantane (raion care s-a dovedit a fi foarte util dupa cum veti vedea la sfarsitul postarii), toate la preturi foarte accesibile.
Iar acum voi trece la cosmetice si oje!
Ojele sunt in numar de 11, iar in ordinea lor din poza ele sunt: 2 lacuri crackle de la Barry M (mov si auriu), o oja crackle cu sclipici intr-o nuanta de verde intens de la MUA, un lac cu particule mari de sclipici de la Claire`s, o oja albastra cu sclipici de la Barry M, 3 oje Nails Inc (2 cu efect 3D si una magnetica), 2 oje Gosh (una intr-o nuanta de auriu deschis, iar cealalta in nuante de mov, verde si albastru in functie de lumina) si o oja rosie cu sclipici tot de la Barry M.

Printre cosmetice se afla ...
... 5 tusuri de ochi cu sclipici ...
... 2 produse cu sclipici pentru gene de la Barry M ...
... o mascara de la Soap&Glory, una de la Barry M, 2 creioane de ochi Barry M, un tus cu sclipici de la Sleek, o mascara de la Collection 2000 si 3 balsamuri de buze cu gust de Coca Cola ...
... paleta The Original de la Sleek si doua rujuri mate in nuante intense (tot de la Sleek) ...
... o paleta cu glitter in diverse nuante ...
... si un gel puternic hidratant pentru buze.
De asemenea, mi-am mai cumparat 2 perechi de gene false si bijuterii.
Si daca va intrebati, da, a fost cazul sa mai cumpar un geamantan pentru toate cumparaturile facute pe care l-am pus la cala.

Sper sa va placa!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss



13 comentarii:

  1. a, nu, nu suntem invidioase:)))
    sa le folosesti sanatoasa!
    bijouurile sunt tare faine, la fel si sosetele si lipstickul coca cola:)):D

    RăspundețiȘtergere
  2. Cate ti-ai luat! Sa le folosesti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. wow! @-) cat ai cheltuit pe tot ce ti-ai luat? sunt foarte multe.. sa le folosesti cu placere :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Vreau si eu la Londra! :)) Frumos shopping! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Mno, tu ai cumparat toata Londra :P Te inteleg, chiar e un loc unde merita sa faci shopping. Arata delicios toate, eu sunt curioasa de Soap&Glory. Sa le folosesti cu multa placere!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mno, tu ai cumparat toata Londra :P Te inteleg, chiar e un loc unde merita sa faci shopping. Arata delicios toate, eu sunt curioasa de Soap&Glory. Sa le folosesti cu multa placere!

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte faine si frumoase toate, sa le porti si sa le folsoesti cu placere. :) Si lectura placuta!

    RăspundețiȘtergere
  8. Omg, la Primark si la Superdrug visez si eu. Ti-ai luat lucruri absolut adorabile, mai ales sosetele acelea cu pisicute. Sa le porti/folosesti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  9. :D ce tare...ai multe produse tentante pe acolo :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamne Doamne!!! As putea sa ma uit la pozele alea o zi intreaga <3

    RăspundețiȘtergere
  11. ce de minunatii...sa le folosesti cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  12. Oau, cate bunatati...sa le folosesti cu placere....am si eu un balsam de buze Vaseline cu extract de trandafiri...in afara culorii frumoase pe care o da buzelor, nu hidrateaza deloc :( produsele claire's imi plac si mie :D cele john frieda sunt bestiale, eu le folosesc pe cele pentru par brunet, iar sora mea pe cele pentru par blond si amandoua suntem f incantate de ele....nu stiam ca au scos si pentru par roscat
    pupici

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...