English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

miercuri, 25 ianuarie 2012

Tried&tested: Spray pentru protectie termica Balea

Desi am deja spray-ul pentru protectie termica de la Label.M am fost curioasa sa il incerc si pe cel de la Balea. Pe acesta l-am vazut atunci cand am intrat in magazinul dm si recunosc ca m-a atras ambalajul interesant cu pompita.
Ce scrie pe produs?
Protejeaza parul la temperaturi ridicate. Astfel va puteti usca parul cu uscatorul, il puteti intinde cu placa, il puteti ondula. Spray-ul protejeaza parul la temperaturi de pana la 200 de grade, il face matasos si stralucitor,  previne uscarea si deteriorarea lui.

Mod de utilizare: Inainte de a folosi uscatorul, pulverizati de la o distanta de 15 cm pe parul umed. De asemenea, inainte de folosirea placii de intins sau de ondulare a parului pulverizati pe toata lungimea parului.

Cum mi s-a parut mie?
Pe langa ambalaj mi-a atras atentia si mentiunea "reddot design award winner 2011" de pe produs, ceea ce m-a facut sa cred ca acesta este un produs deosebit. 

Spray-ul are un miros placut, usor fructat, care se mentine in par. De asemenea, produsul nu incarca parul, dar mi s-a parut ca il lasa mai aspru si mai greu de pieptanat. Iar acest lucru l-am remarcat imediat dupa aplicare, dar si pe parcursul urmatoarelor zile.

In general, dupa spalare parul meu ramane moale si matasos, dar dupa ce am utilizat spray-ul de protectie termica Balea acesta nu a mai fost ca de obicei. Astfel, produsul mi se pare mai potrivit pentru persoanele cu parul fin si subtire care isi doresc un plus de textura sau volum.

Dupa uscarea parului, el a ramas lucios si cu un aspect sanatos. Spray-ul mi s-a parut eficient in protejarea parului de caldura uscatorului sau a placii, dar trebuie sa aveti grija daca folositi aparatele de coafat setate la o temperatura de 210-220 de grade deoarece produsul protejeaza parul pana la temperaturi de 200 de grade.
In concluzie, spray-ul de protectie termica de la Balea mi s-a parut un produs bun, dar nu m-a impresionat in mod deosebit. Il voi mai cumpara in viitor? Cel mai probabil as spune ca nu deoarece am incercat alte spray-uri care mi-au placut mai mult. Dar ca si raport calitate/pret mi se pare ca produsul merita cumparat.

Spray-ul costa 9,99 lei, are 200 ml si este disponibil in magazinele dm.

Voi l-ati incercat pana acum? Cum vi s-a parut?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss




13 comentarii:

  1. I told you so:)
    Si eu l-am cumparat dar nu mi-a placut mai deloc.:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am patit sa am parul mai aspru de la spray-ul pentru protectie termina de la Gerovital si am descoperit ca avea alcool mult. Sa te uiti putin pe ingredientele acestuia ca sa vezi daca nu are aceeasi problema.

    RăspundețiȘtergere
  3. aveam de gand sa il incerc dar cred ca renunt dupa postarea ta :*

    RăspundețiȘtergere
  4. ai un premiu la mine
    :D
    http://inlovewithmanicureandmake-up.blogspot.com/2012/01/am-primit-de-la-scumpa-de-oana-un.html

    pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa am observat si eu dupa folosirea unui asemenea spray de la Syoss, parul meu era f aspru si cu aspect de matura. Cand mi-am aruncat ochii pe ingrediente, ce sa vad: al2lea pe lista era alcoolul denaturat. Poate si acesta are la fel, am vazut ca este o practica destul de frecventa atunci cand vine vorba despre astfel de produse pentru par. Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact asa mi l-am simtit si eu dupa aplicarea spray-ului. Si ai dreptate, alcoolul este al doilea ingredient din lista. O sa revin la spray-ul Label.M care nu contine alcool. Pupici :*

      Ștergere
  6. Chiar aveam nevoie de acest review..multumesc:*

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...