English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

luni, 31 octombrie 2011

Crema de maini Cosmetic Plant

Crema de maini emolienta-regeneranta cu ulei de catina si masline de la Cosmetic Plant a fost primul dintre produsele incercate in campania Trender. Inca de la inceput mi-a placut si am folosit-o zilnic pentru a avea mainile hidratate si catifelate.

Ce scrie pe produs?
Hranitoare si hidratanta prin vitaminele (A, E, F, D) si acizii grasi esentiali din uleiul de catina si cel de masline, crema creaza pe piele un film protector, emolient si regenerant. Mainile vor fi catifelate, fine si mereu tinere.

Cum mi s-a parut mie?
Crema pentru maini are un miros placut si persistent si ofera un grad foarte mare de hidratare, fiind necesara o cantitate foarte mica pentru rezultate de durata. Produsul mi s-a parut potrivit pentru sezonul rece, actionand in profunzime asupra pielii mainilor, lasandu-le catifelate.

Eu am pielea mainilor normala si crema a avut nevoie de putin mai mult timp pentru a se absorbi. De asemenea, in minutele urmatoare aplicarii am remarcat ca a ramas un strat uleios la suprafata pielii care a patruns mai greu in ea. Dupa ce s-a absorbit, mainile au ramas catifelate si vizibil hidratate.

Textura
Crema de maini are o textura onctuoasa, care se intinde foarte usor pe suprafata mainilor.
Astfel se creaza un film protector care ajuta la hidratarea rapida a mainilor.

Cum li s-a parut altor persoane?
Pe durata campaniei mi-am intrebat prietenele si mama daca doresc sa testeza crema alaturi de mine. Ele au raspuns pozitiv, iar parerile lor le puteti citi in continuare.

Cristina
Crema are un miros placut, dar are o textura prea grasa pentru gustul meu. Mi s-a parut ca intra greu in piele si consider ca e mai potrivit sa o utilizezi seara inainte de culcare. Dupa ce intra in piele, lasa o senzatie de catifelare si cred ca este potrivita pentru sezonul rece datorita gradului mare de hidratare.

Mama
Crema intra foarte bine in piele, are un miros discret, foarte placut si hidrateaza foarte bine. Ramane o senzatie de catifelare foarte placuta, mai ales ca sunt la varsta 50+. Mi-a placut uleiul de masline ca ingredient hidratant.

Alexandra
Mi se pare o crema ok. Initial a lasat o pelicula mai grasa pe suprafata mainilor, dar pana la urma a intrat in piele. Mainile au ramas placute la atingere.

Rodica
Crema are o textura omogena, grasa, cu miros placut si intra foarte usor in piele. Ofera o senzatie placuta, de catifelare. Este potrivita pentru pielea mai uscata, lasand-o hidratata. Ar fi o idee foarte buna sa existe si o crema de corp cu aceasta textura in gama cu ulei de masline si catina.

Astfel, crema de maini de la Cosmetic Plant mi se pare un produs bun, hidratant, potrivit mai ales pentru pielea uscata si pentru sezonul rece.

Voua cum vi se pare?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Articol scris de mine publicat pe Ovia.ro

Sunt foarte incantata sa va spun ca astazi a aparut pe Ovia.ro un articol scris de mine.

Il gasiti in sectiunea Editor`s Pick aici.

Sper sa va placa!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Castigatoarea concursului Libris

In primul rand vreau sa va multumesc tuturor pentru participare si sa va spun ca mi-au placut toate raspunsurile primite in concurs. Mi-a placut sa vad cum v-au influentat cartile si cat de mult le iubiti.

Ca si data trecuta, mi-a fost foarte greu sa aleg un singur castigator, mai ales cu atatea intamplari interesante! Mi-au placut in mod deosebit raspunsurile oferite de Mariuka, Aurelia, Endre, New_camy86, Aetana si Us, dar cel care m-a impresionat a fost oferit de Blueroses.

Acesta este comentariul ei:

Si acum la partea serioasa. A trebuit sa cuget putin la acest concurs, pentru ca nu vorba numai de o carte care mi-a placut (sunt multe) ci una care mi-a schimbat viata sau cel putin modul de a o privi, atitudinea. Una dintre cele mai marcante carti din lista mea este Martin Eden de Jack London. Este un roman centrat pe viata si evolutia unui personaj, ambitia lui de a invata. Perioada victoriana, sistem de clase si multe preconceptii. Martin este analfabet, marinar si lucrator necalificat care acceptor tot felul de slujbe, exponent al clasei de jos care se indragosteste de o fata din clasa de mijloc cu pretentii de inalta clasa. Ea il respinge pentru ca e mojic, needucat, sarac. Ambitia il impinge sa-si depaseasca conditia si calea pe care o alege este educatia. Mai intai accepta orice slujba gaseste pentru a strange bani (inclusiv intr-o spalatorie), invata singur sa citeasca in restul timpului si in cele din urma ajunge scriitor celebru, bogat, curtat si admirat. Ceea ce m-a impresionat este ca a ales educatia ca mod de a se ridica si ca nici educatia, nici bogatia nu l-au facut sa uite de unde a plecat, nici nu l-au orbit (dupa ce a capatat recunoastere si avere Ruth vine la el sa-i accepte cererea in casatorie pe care mai demult o respinsese, dar acum Martin vede dincolo de frumusete, meschinaria si prejudecatile ei). Mesajul cartii a fost pentru mine "Daca vrei, poti" si asa am dat la facultate cu toate ca nu-mi permiteam si mi-am terminat studiile in ciuda greutatilor pentru ca am considerat ca educatia ma va ajuta - si a mers, nu neaparat din punct de vedere financiar, dar mi-a schimbat atitudinea si perspectiva asupra multor lucruri. Am citit cartea acum vreo 10-11 ani si inca imi amintesc scene cu Martin spaland si calcand corsete, cu ambitia lui de a deveni scriitor si puterea de a nu se lasa descurajat de toate manuscrisele pe care le primea inapoi insotite de mesaje de respingere.


O rog pe Cristina sa imi trimita un mail pe adresa monawithgloss@gmail.com pentru detaliile referitoare la premiu.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

sâmbătă, 29 octombrie 2011

Manusi cu tinte de la Zara

Inca de anul trecut imi doream o pereche de manusi cu tinte si in sfarsit mi-am cumparat una!
Mie imi plac foarte mult accesoriile, iar manusile se afla printre primele pe lista dupa ochelarii de soare, genti si pantofi. Asa ca va dati seama cat am fost de incantata cand le-am gasit!
Recunosc ca atunci cand le-am vazut in magazinul din AFI mi s-au parut cam scumpe la 160 de lei, dar dupa aceea mi-a parut rau ca nu mi le-am cumparat, asa ca m-am dus in Zara din Baneasa si le-am luat de acolo.
Manusile sunt din piele si imi place ca sunt usor decupate in dreptul incheieturii. Ele nu vin drept, asa cum sunt majoritatea manusilor, ci sunt taiate usor pe rotund.
Iar in continuare va las cu mai multe poze:
Cum vi se par manusile?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Laptele demachiant vitaminizant de la Cosmetic Plant

Laptele demachiant Cosmetic Plant face parte din gama cu ulei de catina si masline si este potrivit pentru tenul normal si mixt.

Ce scrie pe produs?
Indeparteaza de pe piele fardurile, praful si impuritatile in mod delicat, dar eficient. Contine ulei de catina si masline alaturi de vitaminele A si E. Purifica, improspateaza , hidrateaza si protejeaza epiderma.


Mod de utilizare: Se aplica zilnic dimineata si seara, cu ajutorul unei dischete demachiante, pe fata, gat si decolteu. Se sterge apoi pielea cu Lotiunea tonica cu ulei de catina si masline. Pentru o ingrijire eficienta se folosesc zilnic Crema vitaminizanta de zi si cea Antirid de noapte din aceeasi gama.


Cum mi s-a parut mie produsul?
In aceasta perioada de testare am renuntat la sevetelele demachiante si am utilizat laptele demachiant, cu care m-am inteles foarte bine.

Am utilizat cam acelasi numar de dischete demachiante ca pentru orice demachiant de tip crema sau lotiune, respectiv 5 sau 6.

Produsul are un miros placut si indeparteaza delicat machiajul de pe fata, in cazul meu fiind necesar sa insist mai mult pe zona ochilor pentru a indeparta urmele de mascara. Mie imi place sa port 2 sau 3 straturi de mascara, asa ca acesta este un test pe care demachiantul meu trebuie sa il treaca. Iar laptele demachiant Cosmetic Plant l-a trecut.

Textura
Laptele demachiant are o textura lejera, usor cremoasa si se intinde foarte usor.
De asemenea, produsul ofera si un mic grad de hidratare.

Daca as schimba un singur lucru la acest demachiant, acesta ar fi culoarea lui. Mi se pare ca albul este o culoare mai potrivita pentru acest produs deoarece datorita culorii bej-galbui pe care o are pe discheta mi s-a intamplat sa ma intreb daca am reusit sa indepartez chiar tot fondul de ten.

In concluzie, produsul mi se pare bun, eficient si in plus este disponibil la un pret accesibil de 10,40 lei.

Laptele demachiant vitaminizant este potrivit persoanelor cu varsta cuprinsa intre 20 si 65 de ani.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

joi, 27 octombrie 2011

NOTD: Updated with flowers

Dupa cateva zile de purtare a manichiurii pe care v-am aratat-o aici, m-am gandit sa o updatez cu niste flori lila.
Decoratiunile sunt Kinetics si vi le-am mai prezentat aici. Imi plac foarte mult florile pentru ca sunt mai mari decat cele pe care le-am mai incercat pana acum si sunt foarte simplu de aplicat.
In punguta erau exact 10 flori, potrivite pentru o manichiura. Decoratiunile le-am fixat cu lac transparent si apoi am mai aplicat un strat de top coat pentru protejarea modelului.
Iar acesta este rezultatul final:
Cum vi se pare?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Produsele bio - Alegerea perfecta pentru pielea copilului tau


Imediat dupa prima baita facuta nou-nascutului, pielea lui pierde acel strat de grasime protector antiinfectios, dobandit la nastere, si devine mult mai usor predispusa la infectii ori depuneri bacteriene. Tocmai de aceea, parintii au obligatia de a alege, cu foarte mare atentie, produsele prin care isi vor imbaia zilnic pruncul, dar si pe cele folosite pentru hidratare. Pentru ca pielea micutilor este atat de sensibila, iar piata produselor cosmetice destinate copiilor este atat de mare si diversificata, medicii dermatologi propun parintilor sa foloseasca produsele cosmetice bio, fiind bine cunoscute efectele pozitive ale produselor naturale 100%.


Laboratoire Gravier ti-a pregatit o gama de patru produse bio dedicate copiilor: gel spumant pentru corp si par, lapte de toaleta, apa de curatare fara clatire si crema pentru fata si corp. Alegand aceasta gama de produse, poti sta fara nicio grija in privinta pielii bebelusului tau.


De ce sa folosesc produsele Laboratoire Gravier?

Produsele bio Laboratoire Gravier au formule special create si adaptate pentru pielea fragila a copiilor. Rolurile principale ale acestor produse sunt de a hrani si proteja pielea delicata si sensibila. Ele au un parfum special, rezultat in totalitate din uleiuri bio care penetreaza pielea usor, fara a lasa vreun strat gras si care transforma ingrijirea bebelusului in momente revitalizante.

De asemenea, gama de produse bio Laboratoire Gravier este cunoscuta pentru puterea de hidratare a ingredientelor sale (aloe vera bio, unt de karité bio) dar si pentru uleiurile vegetale bio (midgale dulci, jojoba) cu extracte si apa florala de plante bio cu proprietati calmante si linistitoare.

Copilul tau va fi cel care iti va multumi cu un zambet iar tu vei fi cea care se va bucura de linistea si bunastarea lui.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss


miercuri, 26 octombrie 2011

Un nou beauty case

Sau sa spun mai corect noua mea trusa de scule? Pentru ca va vine sa credeti sau nu, am cumparat beauty case-ul din Bricostore la pretul fabulos de 69,9 lei, iar acolo se numea bine-nteles "trusa de scule".
Stiu ca mai citisem pe un blog (din pacate nu mai retin exact unde) de un dulapior foarte dragut pentru cosmetice cumparat din Praktiker sau Bricostore, asa ca am plecat si eu in cautarea unui beauty case.
Si l-am gasit pe acesta sub forma de valiza. Ceea ce mi-a placut cel mai mult la el a fost suportul pentru pensule. Si atunci cand am cautat beauty case-ul initial doream asa ceva, insa nu am gasit si mi s-a spus ca nici nu exista. Bine-nteles, nu exista acolo.
Asa ca acum pensulele care nu erau in seturi stau perfect in suportul detasabil si sunt foarte usor accesibile.
Partea de jos a beauty case-ului este compartimentata si poate fi ajustata in functie de necesitati prin mutarea despartitoarelor.
Singurul dezavantaj pe care i-l gasesc beauty case-ului este acela ca nu poate fi transportat fara ca produsele asezate in el sa nu cada in alt compartiment sau sa se amestece. Dar cum eu l-am cumparat doar pentru depozitare mi se pare perfect.
Acum mi-am asezat chiar toate cosmeticele in mod organizat in cele doua beauty case-uri si nu mai am nimic dezordonat sau imprastiat prin alte parti. Bine-nteles ca este putin mai greu sa imi iau cele 2 beauty case-uri dimineata de la locul lor si sa le aranjez pentru a putea umbla in ele, dar recunosc ca imi place mult mai mult asa.

Iar pana acum beauty case-ul s-a comportat foarte bine! Pot sa va spun ca este facut dintr-un material putin mai subtire decat celalalt (si de aici probabil si pretul mai accesibil), este usor si foarte incapator. Ca dimensiuni el are 46x34x15 cm.

In Bricostore am vazut si unul asemanator cu cel vechi al meu (despre care v-am spus aici), dar n-am vrut sa ma uit la pret tinand cont de cat m-a costat atunci. Probabil ca este mult mai accesibil.
Si de cand mi l-am cumparat nu am rezistat sa ma abtin sa imi mai cumpar cate ceva, asa ca am reusit sa il mai umplu si inca face fata. Dar sunt determinata sa mai limitez cumpararea cosmeticelor, pentru ca un al treilea beauty case nu imi mai cumpar! Si aici ma refer la unul pentru cosmetice.

Pentru ca la o saptamana dupa ce l-am achizitionat pe acesta m-am intors in Bricostore pentru a imi mai cumpara unul pentu oje (o sa vi-l arat in curand) deoarece pretul mi s-a parut mult prea tentant pentru a nu-mi organiza si ojele frumos.

Cum vi se pare beauty case-ul?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

NOTD: Stone Cold

In urma votului de pe Facebook, astazi va voi arata nuanta Stone Cold din colectia Mineral FX de la Orly. Aceasta colectie cuprinde 6 nuante pe care le puteti vedea mai jos.
Stone Cold este o nuanta de albastru intens cu particule de sclipici. Eu l-am aplicat in 2 straturi peste un base coat, iar culoarea este destul de stralucitoare si fara un top coat. Si am fost foarte incantata sa port aceasta manichiura in vacanta mea in Barcelona.
Iar acolo am avut parte de o intamplare foarte draguta! In timp ce vizitam muzeul din Sagrada Familia am remarcat ca o doamna ma tot intreaba ceva. Avand audio guide-ul pornit nu am inteles exact si nici nu am fost foarte atenta. Si pentru ca am vazut ca insista, mi-am oprit audio guide-ul si am ascultat-o. Atunci mi-am dat seama ca arata spre unghiile mele si ma intreba in engleza cu ce oja m-am dat.
I-am spus ca este o oja de la Orly, dar imi tot cerea detalii, asa ca am mentionat ca este Stone Cold din colectia Mineral FX. Atunci s-a luminat la fata si mi-a spus ca este superba, ca si ea si-o doreste si ca o cauta de multa vreme. Mi-a multumit si a plecat.

Iar eu am ramas putin mirata de aceasta intamplare, dar cu zambetul pe buze si incantata de manichiura mea. Chiar nu ma asteptam sa fiu intrebata ce oja port in Sagrada Familia!
Asa ca in mod sigur pot sa spun ca oja este foarte catchy si arata foarte bine!
Voua cum vi se pare? Si eram curioasa sa stiu daca v-a placut ideea votarii urmatorului NOTD pe Facebook?
Iar cat de curand va voi arata si nuanta Rock Solid din aceeasi colectie. Sper sa va placa!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Produsul a fost oferit pentru testare de catre Orlyromania.ro.

marți, 25 octombrie 2011

Castigatoarele concursului surpriza

ZIUA 1
Culoarea din prima zi era bej sau maro, iar persoanele care au nimerit aceasta culoare sunt: 1. Endre, 2. Luiza, 3. Ana.
Iar castigatoarea este Ana. Felicitari!

ZIUA 2
In ziua a doua, culoarea corecta era alb, iar cele care au ghicit-o sunt: 1. Addicted, 2. Mad@, 3. Hannelore Gurbet, 4. Marianna, 5. Catallina, 6. Descude, 7. Cristina, 8. Blossoms, 9. Oana Maria, 10. Anytza, 11. Lolita`s Glow, 12. Pinkie, 13. Alexandra., 14. Let`s make a diva, 15. Alina, 16. Manix, 17. Miu Miu, 18. Adina Pup, 19. Glossylicious.com, 20. Anca N, 21. DanaMakeup, 22. Claudia, 23. Alina, 24. It`s friday somewhere, 25. Andreea, 26. Nico, 27. Florentina Georgiana, 28. ank_adaus, 29. The wise banana.

Iar castigatoarea este...
... Anca N. Felicitari!

ZIUA 3
Culoarea din ziua 3 era galben si a fost nimerita de catre: 1. PinkMeUp, 2. Adela, 3. Cristina, 4. Clarra, 5. Emma23, 6. Luiza.
Iar castigatoarea este Clarra. Felicitari!

ZIUA 4
In ziua a patra culoarea corecta era roz sau ciclam si a fost ghicita de: 1. Sunshine, 2. Dedeea, 3. Let`s make a diva, 4. Adelina Tomescu, 5. Katherine_sades, 6. Vultur Daiana, 7. Pixie, 8. Ada, 9. Oana, 10. Hannelore Gurbet, 11. Claudia, 12. Cristina, 13. Adela, 14. IriNa -- Haine FaSHion, 15. Maddailade.

Iar castigatoarea este ...
... Dedeea. Felicitari!

ZIUA 5
In ultima zi culoarea corecta era mov si au ghicit-o: 1. Adelina Tomescu, 2. Pinkie, 3. Ailenei, 4. Clarra, 5. Cristina, 6. PinkMeUp, 7. Anca N, 8. Ana, 9. Us, 10. Sweet Lory.
Si castigatoarea este Us. Felicitari!

Sper ca v-a placut concursul si felicitari castigatoarelor! Va rog sa imi trimiteti un mail pe adresa monawithgloss@gmail.com cu numele vostru complet si adresa pentru a va putea trimite premiile. Cand voi primi toate datele voi expedia cadourile prin posta.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...