English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

sâmbătă, 30 iulie 2011

Cadouri impreuna cu revista Joy

In luna August revista Joy ne ofera cartea "Iubit de imprumut" de Emily Giffin la un pret special de numai 11,90 lei. Eu am vazut filmul de curand, asa ca nu puteam rata aceasta ocazie. Iar acum sunt in concediu si ma delectez cu aceasta carte care este la fel de draguta ca si filmul.
Si pentru ca stiu ca multe dintre voi va doreati sa cititi "Aproape casatoriti" de Jane Costello sunt incantata sa va spun ca aceasta carte va fi disponibila impreuna cu Joy de Septembrie la un pret special!

Eu deja abia astept urmatoarea revista!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Nu uitati de Concursul Farduri.ro.

joi, 28 iulie 2011

Ovia.ro surprinde chintesenta femininului

Deoarece mereu sunt in cautare de noi informatii despre beauty, fashion si lifestyle descopar in fiecare zi noi bloguri si site-uri dedicate acestor sectiuni. De curand am intrat pe un site plin de informatii utile, tips-uri si recomandari care mi-a atras atentia destul de mult incat sa va spun si voua. Acest site se numeste Ovia.ro.

Printre sectiunile sale descoperim informatii despre stil si fashion, frumusete si sanatate, relatii, lifestyle, spirit si timp liber. Si daca v-a captivat universul Ovia va puteti face si un cont pentru a intra in comunitatea Ovia. Aici va puteti face noi prieteni, puteti comenta pe forum sau primi mesaje de la alte persoane din comunitatea Ovia.
Un articol care mi-a atras atentia este cel care prezinta 3 modele simple de coafuri cu impletituri. Mie imi place foarte mult acest stil pentru vara, mai ales ca este perfect pentru zilele calduroase si este foarte usor de facut si de purtat. Ce s-ar putea potrivi mai bine la o plimbare seara pe malul marii decat un par impletit usor neglijent (dar intotdeauna studiat)?
Si daca va intrebati unde sa va petreceti concediul in aceasta vara puteti consulta articolul “Cele mai frumoase castele ale Romaniei”. Toate merita sa se afle pe lista voastra, iar eu va pot spune ca am fost foarte incantata de Castelul Corvinilor pe care l-am vazut chiar ieri. Si pentru ca imi doream de mult sa il vad, am fost bucuroasa sa constat ca s-a ridicat la nivelul asteptarilor – este superb!
Iar daca sunteti pasionate de machiaj puteti citi articolul “Machiajul in 4 situatii diferite” pentru tips-uri despre cum sa te machiezi la o intalnire romantica, la birou, in club sau in timpul liber. Si citindu-l sunt convinsa ca maine seara voi incerca un look in nuante de verde. Iar acum o sa ma opresc aici pentru ca as putea continua la nesfarsit cu recomandarile de articole catchy – pentru ca asa este Ovia: interesanta, captivanta si fresh.

Asa ca va las sa o descoperiti singure. Chintesenta femininului este doar la un click departare.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Nu uitati de Concursul Farduri.ro.

luni, 25 iulie 2011

Pearl Wand de la Remington

In primul rand imi place numele - Pearl Wand - iar cand il pronunt ma astept sa faca minuni, ca o bagheta fermecata. Si stiti ce? Chiar face!
Eu am dorit sa creez un look cu bucle lejere, stil "beach waves" perfect pentru vara. Iar Pearl Wand m-a ajutat.

Ondulatorul are acoperire ceramica avansata Ultimate cu perla adevarata, timpul de pregatire pentru utilizare este foarte scurt (doar 30 de secunde) si de asemenea are (ca si placa din gama Pearl) oprire de siguranta automata.
Design-ul este unul atragator si modern cu floricele ce te face sa iti placa si mai mult acest aparat. Varful ondulatorului este rece si acesta are si un stativ pentru protectia termica.
Pearl Wand este livrat impreuna cu gentuta termorezistenta de depozitare si o manusa pentru prevenirea arsurilor accidentale.

Un alt aspect de care am fost foarte incantata a fost cablul rotativ lung (de 3 metri) care mi-a permis sa ajung foarte usor in fata oglinzii.
Eu am folosit ondulatorul pe parul proaspat spalat si uscat dupa aplicarea unui spray de protectie. Apoi am impartit parul in suvite mai mari si am inceput sa creez buclele. Manusa mi-a fost foarte utila si am pastrat-o pe mana stanga in timp ce cu mana dreapta utilizam ondulatorul.
Pentru bucle mai stranse aparatul se foloseste pe suvite mai subtiri. Timpul de creare a unei spirale este foarte scurt, acesta fiind de doar 10 secunde.
Astfel puteti trece de la un par drept la un look cu onduleuri foarte repede.
Cum vi se pare? Si nu uitati ca pana pe 31 iulie puteti beneficia de promotiile Remington (detalii).

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Nu uitati de Concursul Farduri.ro.

duminică, 24 iulie 2011

Castigatoarea Travel Kit-ului de la Sigma

Castigatoarea travel kit-ului de la Sigma a fost aleasa cu ajutorul random.org, iar numarul norocos a fost 10.
Felicitari Coco Mady!

Te rog sa imi trimiti un mail pe adresa monawithgloss@gmail.com cu numele tau si adresa completa.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

vineri, 22 iulie 2011

Manichiura Spa la Sunshine Club

Miercuri am fost la Sunshine Club Luxury Spa pentru a incerca manichiura spa si tratamentul cu parafina. Acolo am facut cunostinta cu Maria si am inceput procedurile cu diagnosticarea unghiilor. Am fost placut surprinsa de acest lucru, deoarece pana acum pur si simplu mi s-a facut manichiura fara prea multe detalii despre produse, procedeu si sfaturi.

Maria mi-a spus ca am unghiile casante (aspect cu care sunt de acord) si ca ar trebui sa urmez un tratament de flexibilizare a lor (dar care nu le-ar face moi sau fragile).

Am inceput manichiura prin stergerea unghiilor cu acetona, Maria fiind foarte draguta si admirandu-mi modelul (cel de aici). Astfel am descoperit ca avem in comun pasiunea pentru crearea modelelor pe unghii, lucru pe care l-am apreciat foarte mult. (Si o sa fac o paranteza sa va spun de ce - la ultima manichiura facuta la un salon tipa care s-a ocupat de mine a fost foarte draguta, dar a manifestat un dezinteres total fata de modele, s-a plans cat de greu se sterg de pe unghii - in timp ce mi le stergea mie - si si-a exprimat parerea ca sunt niste "prostii" si ca o manichiura simpla este mult mai frumoasa - si as putea sa adaug mult mai simplu de facut).

Pe tot parcursul procedurilor am discutat cu Maria care pune foarte mult accent pe ingrijire. Si intr-adevar are dreptate! Dupa cum a spus si ea, atunci cand semnele imbatranirii apar pe fata poti sa apelezi la Botox sau sa-ti faci un lifting, dar pentru maini nu exista un astfel de tratament. Asa ca trebuie sa le ingrijim de pe acum si sa folosim nu numai crema de maini, ci si serum-uri si produse anti-aging (asa ca eu fug la cumparaturi!).

Manichiura spa a fost foarte placuta si pe langa procedurile obisnuite de pilire a unghiilor (nu am dorit sa le scurtam), de curatare a cuticulelor si de hidratare a lor mi s-a facut si un masaj al mainilor (care pe langa faptul ca este relaxant, stimuleaza si circulatia) si mi-au fost aplicate produse de hidratare si anti-age.

Dupa degresarea unghiilor am trecut la tratamentul cu parafina. Maria mi-a spus ca datorita acestuia manichiura nu va rezista la fel de mult, chiar daca se efectueaza inca o degresare a unghiilor si se aplica base coat si top coat. Parafina actioneaza in profunzimea unghiilor si dupa incheierea tratamentului, dar au trecut 2 zile si manichiura arata la fel de bine.

La Sunshine Club Luxury Spa se utilizeaza parafina de unica folosinta si aceasta este aplicata cu ajutorul unui pulverizator pe toata suprafata mainilor. Apoi acestea se impacheteaza in folie si stau in niste manusi mai groase pentru 5-10 minute pentru ca tratamentul sa actioneze.
Cat am stat cu mainile in manusi Maria mi-a prezentat niste nuante de la OPI si am acceptat propunerea ei de a folosi un albastru deschis intens.

Asa ca dupa indepartarea parafinei de pe maini a urmat degresarea unghiilor si aplicarea ojei. Maria a inceput cu aplicarea bazei Bonder de la Orly, iar apoi a aplicat 2 straturi de oja OPI. Apoi mi-a aplicat cate 5 strasuri (cu cristale Swarovski) pe unghiile degetelor aratatoare in diagonala.

La final, a acoperit modelul cu top coat-ul de uscare rapida de la Orly Sec 'n Dry si cu inca un spray. Pentru a facilita uscarea mai rapida a unghiilor am stat pentru inca 10 minute la un ventilator special si am fost incantata ca am ajuns cu unghiile intacte acasa.

Mai multe detalii cu manichiura puteti vedea in continuare:
Mi-a placut foarte mult manichiura spa facuta la Sunshine si voi reveni cu siguranta! Tot tratamentul a durat aproximativ 2 ore, timp in care am pus o gramada de intrebari. Maria mi-a povestit despre produsele cu care a lucrat pentru acesta manichiura si despre cele pe care le-am vazut in salon. Am vorbit despre tendinte si am apreciat profesionalismul (si desigur ca am remarcat multele diplome obtinute de Maria expuse pe perete).
Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Nu uitati de Concursul Farduri.ro si de Giveaway-ul Travel Kit de la Sigma.

miercuri, 20 iulie 2011

Un nou LOTD

Pentru ca nu am mai postat de mult un LOTD astazi imi fac curaj si va mai arat unul.
Sper sa va placa!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Nu uitati de Concursul Farduri.ro si de Giveaway-ul Travel Kit de la Sigma.

marți, 19 iulie 2011

NOTD: Tropical French

O sa incep prin a va spune ca sambata am fost la Jaff (Just another fashion fair ... Not!) impreuna cu Stella. Acolo am vizitat mini-expozitia, iar la standul Orly am fost incantata sa descopar ca exista un concurs in care se premia cea mai colorata manichiura. Si cum eu aveam o astfel de manichiura (cea de aici) am castigat un set de 4 oje neon in varianta mini Hot Shots.
Asa ca fiind foarte incantata de premiul meu, m-am hotarat sa creez o manichiura neon cu ciclam si portocaliu (datorita nuantelor neon, culorile nu au putut fi surprinse exact asa cum arata, aparatul foto considerand ca sunt diverse nuante de rosu, iar telefonul mobil fiind mai aproape de realitate, dar oferind o paloare nu tocmai sanatoasa pielii; in realitate, manichiura este undeva intre cele 2 tipuri de poze).
Am inceput prin a colora unghiile cu ciclam pe toata suprafata lor, iar apoi am aplicat oja portocalie pe varful unghiilor cu ajutorul benzilor pentru manichiura french.
Pentru a nu fi doar un model french simplu (chiar daca este facut in culori neon) am aplicat un sticker cu o floricica in nuante de galben si portocaliu.
La final am acoperit tot modelul cu lac transparent pentru luciu si rezistenta.
Sper sa va placa!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Nu uitati de Concursul farduri.ro si de Giveaway-ul Travel Kit de la Sigma.

luni, 18 iulie 2011

Castigatoarele concursului Sunshine Club Luxury Spa

Castigatoarele concursului Sunshine Club Luxury Spa au fost alese cu ajutorul random.org, iar numerele norocoase au fost 3, 8 si 7.
Asa ca doresc sa le felicit pe Ank_adaus, Suzanne si Alexandra Rotaru!

Voi comunica numele voastre celor de la Sunshine, iar apoi va puteti face programarea pentru sedinta de diagnostic corporal LPG Cellu M6 Integral la numarul de telefon 021/232.60.49 cu precizarea ca ati castigat la concursul From Mona with Gloss.

Felicitari castigatoarelor, iar Sunshine Club Luxury Spa va va astepta cu mai multe surprize in cel mai scurt timp!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Nu uitati de Giveaway-ul Travel Kit de la Sigma si de Concursul Farduri.ro.

sâmbătă, 16 iulie 2011

Concurs Farduri.ro

Update 30 iulie ora 22:00: Concursul este inchis. Castigatoarele vor fi anuntate in urmatoarele 48 de ore.

Cu ajutorul Farduri.ro astazi voi da startul unui nou concurs. Farduri.ro este un magazin outlet de cosmetice de lux pe care il puteti vizita on-line accesand site-ul lor sau fizic pe strada Gabroveni nr. 24.

Pentru cele care doresc sa vada, sa testeze, sa miroasa si sa simta texturi, magazinul fizic este deschis de luni pana sambata intre orele 10:00-22:00. Eu am vizitat magazinul si am gasit foarte multe produse atractive la preturi foarte bune.
Premiile oferite sunt urmatoarele:

LOCUL I
  • Apa de toaleta Liz Claiborne Curve Crush 100 ml;
  • Lotiune de corp Liz Claiborne Curve Crush 200 ml.
LOCUL AL II-LEA
  • After shave Liz Claiborne Curve Classic 125 ml;
  • Gel de par Candie`s Men Lucky Stiff 200 ml.
LOCUL AL III-LEA
Set de produse de machiaj Innoxa
  • Oja Lilas Argente;
  • Fard de pleoape in nuanta Rose Tendre;
  • Fard de pleoape in nuanta Brun;
  • Ruj Stylo Levres Attitude in nuanta Chocolat;
  • Ruj Stylo Levres Attitude in nuanta Bois de Rose;
  • Eyeliner in nuanta Prune.
LOCUL AL IV-LEA

Set de produse de machiaj Innoxa
  • Oja Lilas Argente;
  • Fard de pleoape in nuanta Rose Tendre;
  • Ruj Stylo Levres Attitude in nuanta Chocolat;
  • Ruj Stylo Levres Attitude in nuanta Bois de Rose;
  • Gloss transparent;
  • Mostra de parfum Lulu Guiness.
LOCUL AL V-LEA
Set de produse de machiaj Innoxa
  • Fard de pleoape in nuanta Rose Tendre;
  • Ruj Stylo Levres Attitude in nuanta Chocolat;
  • Eyeliner in nuanta Prune;
  • Mostra de parfum Lulu Guiness.
Reguli de participare:
1. Sa urmariti blogul prin Google Friend Connect sau prin Facebook;
2. Sa dati "Like" paginii de Facebook Farduri.ro - aici;
3. Daca aveti blog sa scrieti un post separat despre acest concurs impreuna cu link-ul catre el si o poza cu un premiu
sau
sa postati link-ul pe Facebook impreuna cu comentariul "Concurs From Mona with Gloss"
sau
sa trimiteti un (singur) mail catre 5 persoane cu acest link si cu adresa monawithgloss@gmail.com in cc;
4. Sa va creati cont pe site-ul Farduri.ro aici;
5. Sa lasati un comentariu la acest post cu numele sub care ma urmariti si precizarea Google Friend Connect/Facebook, numele cu care ati dat Like paginii Farduri.ro, link-ul postat cu acest concurs si mentiunea ca ati creat contul pe site-ul Farduri.ro.

Concursul incepe in momentul postarii lui si dureaza pana in data de 30 iulie ora 22:00.Comentariile primite dupa aceasta ora nu vor mai putea fi luate in considerare pentru castigarea premiului.

De asemenea, se admite un singur comentariu de persoana. Daca ati trimis un comentariu incomplet, exista intotdeauna posibilitatea sa il stergeti pe cel trimis (care va aparea cu "continut sters de catre autorul sau") si sa mai trimiteti inca o data comentariul complet.

Castigatoarele vor fi alese prin intermediul random.org si vor fi anuntate in urmatoarele 48 de ore de la incheierea concursului intr-un post separat pe blog.

Va doresc succes!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...