English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

joi, 30 iunie 2011

Extravaganza reducerilor

Maine, 1 iulie, incepe Extravaganza reducerilor la Baneasa Shopping City. Magazinele vor fi deschise pana la miezul noptii, iar reducerile ajung pana la 80%!

Evenimentul incepe la ora 18:00, iar participantele sunt asteptate cu muzica buna, cocktailuri si defilari de moda.

Extravaganza se prelungeste si in weekend, cand clientii vor fi asteptati cu concursuri surpriza. Dar va spun din proprie experienta ca este posibil sa nu mai fie toate ofertele disponibile sambata si duminica.

Reducerile oferite sunt disponibile aici.

Eu am pus ochii pe o pereche exagerata de ochelari de soare (care probabil ca nu este la reducere) de la Koton si imi mai doresc cate ceva de la MAC si Douglas.

Voi ce va doriti? Si ce spuneti, ne vedem acolo vineri?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Nu uitati de Huge Giveaway.

miercuri, 29 iunie 2011

Rezultate dupa prima sedinta IPL cu i-Light

Deoarece perioada de 14 zile de dupa prima sedinta de epilare cu i-Light (despre care va spuneam aici) a trecut, astazi vreau sa va povestesc despre rezultatele pe care le-am avut.

Acestea au inceput sa apara inca din seara celei de-a sasea zile. Lucrul care mi-a placut cel mai mult dupa sedintele IPL efectuate la salon a fost acela ca putem lua cu mana firele de par crescute si acestea se desprindeau fara nicio problema. Acelasi efect l-am remarcat si dupa utilizarea epilatorului i-Light de la Remington.
Pe parcursul urmatoarelor zile firele de par s-au desprins singure sau au cazut la dus. Pana la sfarsitul celor 14 zile am remarcat zone pe care firele de par nu au mai crescut. Acestea nu sunt foarte mari, dar am fost incantata sa constat ca am avut rezultate chiar de la prima sedinta de epilare IPL.

Rezultatele optime se obtin dupa trecerea perioadei de 14 zile dupa a treia sedinta efectuata. Abia astept sa vad cum va arata pielea atunci si in cat timp vor creste din nou firele de par!
A doua sedinta de epilare
Aceasta a decurs la fel de usor ca si prima si a durat mai putin de 30 de minute. De aceasta data eram deja obisnuita cu aparatul, stiam exact ce intensitate sa aleg si ce mod, asa ca totul a fost foarte simplu!

Si am fost foarte incantata sa constat ca nu am consumat un bec nici dupa aceasta sedinta si am mai mult de 150 de pulsatii ramase.
Asa ca voi reveni cu mai multe detalii despre rezultatele obtinute dupa cea de-a doua sedinta efectuata cu i-Light dupa trecerea perioadei de 14 zile.

Cum vi se pare i-Light?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Nu uitati de Huge giveaway.

marți, 28 iunie 2011

Distractie cu castigatoarele concursului Kangoo Jumps

Ieri  seara am reusit (in sfarsit) sa ajungem la sedinta de Kangoo Jumps oferita la acest concurs. Asa ca m-am intalnit cu Pinkie si am avut placerea sa le cunosc pe Georgiana si pe Iri. Fetele sunt absolut adorabile si ne-am inteles de minune, am vorbit si am ras o gramada si ne-am distrat.
Odata ajunse acolo, fetele au primit si micul cadou pregatit pentru ele (o oja Flormar Miracle Colors) si am avut o surpriza si pentru Diana. Pe langa oja, ea a primit si niste dulciuri (pentru ca ea are voie si ii plac). 
La ora de kangoo jumps am topait si am ars calorii si a fost foarte distractiv. Dupa ora chiar am simtit ca am facut miscare si eram plina de energie.
La finalul orei eram toate obosite de atata topait, dar nu ne mai puteam opri din vorbit desi trebuia sa ajungem acasa.
Eu am avut o seara foarte placuta si amuzanta si sper sincer ca le-a placut si fetelor!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

P.S.: Mai multe poze de la sedinta de Kangoo Jumps vor fi puse pe pagina de Facebook From Mona with Gloss. Iar daca acestea sunt putin miscate este din cauza topaitului!

Nu uitati de Huge Giveaway.

sâmbătă, 25 iunie 2011

Happy Birthday Huge Giveaway

Update 9 iulie ora 22:00: Giveaway-ul s-a incheiat.

Cu ocazia zilei mele de nastere vreau sa va ofer posibilitatea sa castigati un premiu format din 9 produse cosmetice in valoare de peste 450 lei.

Ce include premiul?
Produse Orly
Orly ofera un set de 5 produse formate din baza de unghii si top coat 2 in 1 Top2Bottom, o oja intr-o nuanta de portocaliu solar perfecta pentru aceasta vara (Heat Wave), o oja intr-o nuanta inchisa usor metalizata (Take him to the cleaners) si un set de manichiura french (2 produse).
Trusa de machiaj
E-cosmetic ofera o trusa de machiaj Miss Cop cu 128 de nuante perfecta pentru crearea look-urilor de zi sau de seara. Multitudinea de nuante ofera foarte multe posibilitati de machiaje si va lasa sa va exprimati creativitatea.
Produse Blaze
Blaze ofera o oja care isi schimba culoarea in soare din galben in rosu (Canary Yellow to Red Robin) si un lac care isi schimba nuanta in soare din roz in rosu (Clear to Red).
Iar din partea mea...
... primiti o crema de baie de 500 ml de la Douglas I love ... strawberries&milkshake care miroase absolut delicios!
Toate aceste produse vor fi castigate de una dintre voi!

Ce trebuie sa faceti?
Incarcati o poza pe pagina de Facebook From Mona with Gloss aici inspirata din sarbatorirea zilei de nastere. Aceasta poate sau nu sa fie facuta de voi si poate contine cadouri sau un tort sau o petrecere sau orice altceva ce vi se pare ca se incadreaza in aceasta tema.

Eu fac astazi 25 de ani si vreau sa sarbatoresc impreuna cu voi!

Poza care va primi cele mai multe like-uri va fi desemnata castigatoare. Asa se va sti in orice moment care este clasamentul si totul va fi foarte transparent.

Perioada de desfasurare
Giveaway-ul incepe in momentul postarii lui si dureaza pana pe 9 iulie ora 22:00. Atunci se vor numara like-urile primite de fiecare poza si va fi desemnata castigatoarea.

Sper sa va placa! Iar in final doresc sa le multumesc sponsorilor Orly, E-cosmetic si Oja Blaze pentru participare si sa va urez succes!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

vineri, 24 iunie 2011

NOTD: Here comes trouble si o surpriza

Zilele trecute mi-am cumparat de la Orly 3 produse dintre care 2 tratamente si o oja. Asa ca astazi vreau sa va arat oja verde cu sclipici Here comes trouble (in format mini - 20 lei) si baza pentru unghii Bonder (45 lei). Cel de-al treilea produs cumparat este tratamentul pentru cuticule Cutique (56 lei) despre care  o sa va spun mai multe detalii dupa ce il voi testa.

Baza pentru unghii Bonder
Bonder este o baza pentru unghii cauciucata care ajuta oja sa reziste pana la 2 saptamani. Formula sa unica, ce contine o rasina speciala imbunatateste adeziunea ojei, fara a pata unghia, asigurand durabilitate.
Eu am aplicat baza de unghii miercuri seara si de atunci am dat startul testului de 14 zile. Deocamdata oja rezista foarte bine, dar sunt curioasa sa vad rezultatele finale.

Here comes trouble
De fiecare data imi spun ca nu imi mai cumpar oja cu sclipici pentru ca se curata foarte greu de pe unghii, dar cand am vazut aceasta nuanta nu am rezistat sa nu o iau.
Ceea ce mi-a placut cel mai mult la aceasta oja este faptul ca are doua feluri de sclipici in ea. Pe langa particulele obisnuite de sclipici care acopera toata suprafata unghiei, oja contine si niste particule mai mari de sclipici care se evidentiaza separat (cel mai bine se vede acest lucru atunci cand este aplicat doar un singur strat de oja).
Oja poate fi purtata in mai multe variante. Daca este aplicata intr-un singur strat acopera destul de bine unghia (desi aceasta mai ramane transparenta in anumite portiuni) si ies in evidenta particulele mai mari de sclipici. Daca este aplicata in doua straturi sclipiciul devine foarte intens, iar aspectul este usor mat. Daca se doreste un aspect intens si lucios se mai poate aplica un strat de top coat (ceea ce am facut si eu in pozele de mai sus).
Mie imi place foarte mult rezultatul (care ma face sa ma gandesc uneori la beteala verde pe care o pun de obicei sub brad) si sunt curioasa cat va rezista datorita bazei pentru unghii.
Voua cum vi se pare aceasta oja?

Iar in final vreau sa va invit sa va uitati pe blog dar si pe pagina de Facebook maine, deoarece v-am pregatit o surpriza! Sper sa va placa!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Tratamentul spa de lux Spa mist in cadrul evenimentului Gett's Hair Studio Dacia

Miercuri a avut loc evenimentul Gett's Hair Studio Dacia cu ocazia aniversarii a doi ani de la lansare. Acesta a fost organizat pentru presa online si pentru bloggerii de beauty, asa ca la eveniment m-am intalnit cu Pixie si Pinkie si cu Jules. Acolo am incercat serviciile Gett's si am fost servite cu tort si sampanie si alte bunatati intr-o atmosfera foarte placuta.
Salonul este pozitionat foarte accesibil pe bulevardul Dacia nr 153-155 in apropierea intersectiei cu Calea Mosilor, iar atmosfera primitoare si profesionalismul te intampina imediat ce ii treci pragul.

La salon am incercat tratamentul spa de lux pentru par Spa Mist. Prin intermediul acestuia parul isi recapata sanatatea si frumusetea si  obtine un plus de hidratare. Spa mist este un tratament noninvaziv de reparare in profunzime a cuticulei, recomandat inainte si dupa vopsire, sau in cazul parului foarte fragil.
Tratamentul a fost efectuat de Dan si a inceput prin spalarea parului. Apoi, pe parul ud se aplica o capsula care va actiona in profunzimea parului si masca pentru varfuri. Parul astfel pregatit este apoi tratat cu ajutorul aparatului Spa Mist.

Acesta creaza o ceata microscopica, lucrand in functie de starea parului pana la maximum 40-50 grade C, punctul ideal la care cuticula se deschide, astfel ca parul sa nu se deterioreze, dar sa permita patrunderea in profunzime a ingredientelor active reparatoare. Mai mult, pentru ca particulele cetei eliberate sunt semnificativ mai mici decat cele ale aerului evaporat de alte aparate similare, acestea conduc la depunerea unei cantitati mai mari de agenti nutritivi si nu de apa. Acest proces permite, pe langa realizarea tratamentelor reparatoare pentru par si vopsiri sau permanentari de o calitate superioara, ce au ca rezultat o culoare mai vibranta si care dureaza mai mult in timp, bucle mai bine definite, un par mai neted.

Pentru parul meu temperatura a fost aproape de cea maxima, iar ceata microscopica a fost depusa pe par prin intermediul unei casti care se umfla cu aerul cald si din care ieseau ocazional aburi. Dupa terminarea sedintei la aparatul Spa Mist, parul se clateste cu apa mai rece pentru inchiderea cuticulei, iar tratamentul continua sa actioneze pana la 7 zile. Procedura Spa Mist a fost foarte placuta si relaxanta, iar rezultatele au fost pe masura.
Dupa uscarea parului acesta era vizibil mai stralucitor si foarte placut la atingere. El nu s-a electrizat, a fost usor de coafat si parea mult mai hidratat. Iar buclele facute de Dan chiar au rezistat foarte bine pe parcursul serii.

Si pentru ca Gett's Hair Studio Dacia doreste sa isi rasfete toate clientele a pregatit foarte multe oferte si cadouri pentru toata lumea. In perioada 22 iunie-22 iulie veti gasi pachetul "Gett's Hair Studio Anniversary" care cuprinde urmatoarele oferte:
  • la orice serviciu de colorare a parului cu Wella Professionals Gett's ofera cadou un produs SP Sun in valoare de 70 de lei;
  • la orice pachet de manichiura si pedichiura, primiti cadou 2 produse marca Trind pentru ingrijirea unghiilor;
  • la orice tip de tratament facial achizitionat, Gett's ofera cadou o apa termala din gama Skeyndor Aquatherm in valoare de 47 de ron;
  •  la un pachet de servicii format din tuns, spalat si coafat, primiti cadou un sampon marca Fudge la alegere.
De asemenea, Gett's Hair Studio Dacia a micsorat toate preturile cu 15% pentru serviciile oferite.

Salonul este deschis in fiecare zi si isi asteapta clientele pentru cateva ore de rasfat intr-o ambianta foarte placuta ce imbina stilul clasic cu imaginea eleganta.

Mie mi-a placut foarte mult evenimentul si sunt convinsa ca voi reveni pentru a incerca si alte servicii oferite de Gett's Hair Studio Dacia si doresc sa le urez inca o data La multi ani!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

miercuri, 22 iunie 2011

VelaSmooth la Slimart (plus o oferta)

Ieri am facut prima sedinta Velasmooth la Slimart dintr-un abonament de 5 sedinte. De aceasta data am fost in locatia din Floreasca, unde clinica se afla intr-o vila draguta si primitoare. Desi foarte aproape de Calea Floreasca, Slimart se afla pe strada Dobrota nr 15, unde pare sa fie foarte departe de agitatia acestei zone.
Velasmooth este un aparat de ultima generatie, preferat de vedetele de la Hollywood. De asemenea, el se regaseste in doar doua clinici din Bucuresti, dintre care una este Slimart, si in cateva orase din tara.
Velasmooth combina 4 tehnologii pentru a oferi rezultate deosebite in diminuarea celulitei, remodelare corporala si scadere in centimetri. Acestea sunt energia optica infrarosie, radiofrecventa bipolara, vacuumul pulsat si masajul mecanic profund.
Ce spun cei de la Slimart despre aparat?
Radiofrecvenţa încălzeşte dermul, provocând o reacţie ce stimulează restructurarea şi remodelarea pielii. Infraroşul stimulează metabolismul, activitatea celulară şi creşterea metabolismului energiei stocate în celulele adipoase. Cele două energii sunt dublate de vacuumul pulsat ce îmbunătăţeşte fluxul sanguin şi limfatic, favorizând eliminarea reziduurilor, iar rolele mecanice spiralate permit realizarea unui tratament blând şi agreabil. 

Datorită tehnologiei elos, tratamentul cu VelaSmooth asigură o penetrarea selectivă şi în profunzime a dermului, în maximă siguranţă, iar rezultatele - îmbunătăţirea aspectului pielii şi a conturului corpului – sunt vizibile încă de la primele şedinţe. Totodată tratamentul duce la o îmbunătăţire a circulaţiei sangvine şi o diminuare a eventualelor dureri musculare.
Cum mi s-a parut mie sedinta?
Am fost incantata sa constat ca nu exista niciun disconfort in timpul sedintei, mai ales ca aceasta a fost efectuatata pe abdomen, o zona in care eu suport mai greu diverse proceduri.

Sedinta a inceput prin aplicarea gelului pe abdomen pentru a facilita alunecarea aparatului si a proteja de caldura emisa de acesta. Apoi am simtit vacuumul pulsat si masajul mecanic. Pulsatiile sunt la intervale de o secunda, iar aparatul este mutat din aproape in aproape pana se acopera toata zona.

Dupa putin timp de la inceperea sedintei se resimte senzatia de caldura datorata radiofrecventei. Atunci cand temperatura zonei devine prea ridicata se mai aplica inca un strat de gel.

Sedinta este foarte intensa, in sensul ca dureaza 30 de minute, iar in cadrul ei se trateaza o singura zona (in cazul meu abdomenul). In primele 20 de minute aparatul a fost aplicat pe abdomen, tratandu-se cate o jumatate in 10 minute. Iar ultimele 10 minute au fost alocate "colacelului" din jurul abdomenului.
In continuare va las sa urmariti cum se desfasoara procedura la clinica Slimart (eu am facut pana acum sedinta de evaluare corporala si de nutritie si prima sedinta Velasmooth corespunzatoare filmuletului de mai jos).


Acum astept cu nerabdare sa vad care vor fi rezultatele dupa toate cele 5 sedinte, dar pana atunci va invit sa va programati la o sedinta de VelaSmooth si sa beneficiati de oferta Slimart.









Slimart Bucuresti iti ofera posibilitatea sa testezi VelaSmooth, tehnologia vedetelor, cu numai 50 lei.

Completeaza formularul de mai jos pentru a beneficia de testul Velasmooth cu numai 50 lei

Nume:

Email:

Telefon:




Pentru mai multe detalii accesati pagina Slimart aici si paginile de Facebook. Ii puteti adauga ca prieteni aici sau le puteti da Like aici.

Cum vi se pare VelaSmooth?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

marți, 21 iunie 2011

Tried&tested: Lipfinity Lip Tint de la Max Factor

De mult timp imi doream sa incerc un lip tint si cand am vazut ca Max Factor a lansat Lipfinity Lip Tint m-am hotarat ca il vreau!

Ce spune producatorul?
Usor de aplicat, rezistent la transfer, culori in nuante vii - In acest sezon Max Factor rescrie regulile trendului printre make-up artisti lansand un nou produs ca si alternativa la traditionalul ruj - Lipfinity Lip Tint. Veti adora acest nou ruj care este foarte usor de aplicat, rezistent la transfer, iar datorita texturii deosebite, nu ramane la suprafata buzelor (ca si rujul traditional) ci nuanta se impregneaza conferind un aspect ingrijit.
Cum mi s-a parut mie?
Mi-a placut foarte mult ideea de culori intense rezistente la transfer. Toata lumea stie ca rujurile clasice in culori tari sunt greu de aplicat (in sensul obtinerii unui contur si a unei forme perfecte) si mereu raman pe pahare sau pe buzele iubitului. Astfel Max Factor ne ofera o alternativa.
Varful rujului este tip carioca si destul de ascutit pentru a ajuta la o buna conturare a buzelor.
Inainte de aplicare trebuie sa va asigurati ca aveti buzele perfect netede si hidratate. Daca nu, pe zonele mai uscate se va impregna mai multa culoare, iar aspectul va fi inestetic. Pentru a obtine un rezultat bun eu am apelat la exfolierea cu zahar. Apoi am avut grija de partea de hidratare.

Atunci cand am aplicat lip tint-ul pe buzele nehidratate acestea s-au uscat foarte rau pana la punctul in care creau o senzatie de disconfort, de usturime.

Eu mi-am cumparat lip tint-ul in nuanta 03 desi mi-as fi dorit o nuanta cu adevarat intensa (un rosu puternic, fuchsia sau un mov intens). Dar in magazin erau disponibile doar 5 nuante din toate cele existente in colectie.

Aplicata usor, nuanta arata astfel:
Iar daca se doreste un rezultat mai intens, rujul arata asa:
Pretul produsului este de 43 de lei in Douglas (de unde l-am cumparat) si il gasiti si cu 46 lei in Carrefour.

Rujul rezista la transfer destul de bine, desi mai raman usoare urme pe pahar de exemplu, dar dupa o perioada acesta ramane neuniform pe buze si ia aspectul de ruj sters din care mai ramane doar conturul. Asa ca necesita mai multe aplicari de-a lungul zilei.

De asemenea, dupa cateva ore de purtare, rujul depaseste conturul buzelor. Iar dupa uscarea acestuia retusurile sunt greu de facut.

In concluzie, rujul este potrivit pentru zilele in care doriti un plus de culoare si sunteti dispuse sa oferiti mai multa ingrijire buzelor si sa il reaplicati frecvent. Personal, nu am fost chiar atat de incantata de el pe cat ma asteptam.

Voua cum vi se pare?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...