English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

marți, 31 mai 2011

LOTD: Green with envy

Acest look a fost creat in jurul nuantelor de verde, iar pentru realizarea lui am folosit trusa Manly (vezi review).
Am inceput prin a aplica pe pleoapa o nuanta de verde-lime pana pe arcada, apoi am conturat ochii sub genele inferioare cu o nuanta de turquoise. In coltul intern al ochilor am aplicat o nuanta de portocaliu-auriu.
Pentru a adauga profunzime privirii am aplicat in pliul pleoapei o nuanta de verde mai inchis. Astfel am creat o umbra vizibila atunci cand clipesc sau cand imi intorc privirea.
La final am aplicat tus si mascara.

Sper sa va placa!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Si acum sa va povestesc experienta mea

Dupa ce v-am intrebat ieri "Care a fost cea mai dezamagitoare/jenanta experienta pe care ati avut-o la un coafor?" am citit toate povestile voastre si m-am ingrozit. Mi se pare inacceptabil sa ti se strice parul (ca textura sau ca si culoare) inainte de un eveniment important - mai ales inainte de propria nunta - de catre un hair stylist "creativ" sau pur si simplu dezinteresat. De asemenea, o tunsoare gresita iti va strica nu numai ziua, ci intreaga perioada pana cand reusesti sa o aduci la o forma acceptabila. Am citit si articolul Zuzelor si am fost incantata ca am facut acest lucru pentru ca aveam chiar o reducere de 25% la salonul in cauza - este clar ca nu voi risca!

Si acum sa va povestesc experienta mea ... S-a intamplat acum 6-7 ani cand eram prin clasa a 12-a. Tocmai se deschisese salonul Laurent Tourette Haute Coiffure si atunci se afla pe Calea Victoriei, in locul magazinului L'Oreal. De asemenea, tot atunci se lansase vopseaua L'Oreal Platinium si eu inca mai credeam in reclame.

Cum visul meu era parul platinat, iar rezultatul de la acel salon trebuia sa fie o certitudine (plus ca mi se parea foarte "fitos") mi-am facut o programare.

Acolo am avut "placerea" sa il intalnesc pe Florin Noje (care acum este un hair stylist foarte apreciat la salonul Manifest). I-am spus ce vreau si mi-a explicat ca mai bine folosim Majirel decat Platinium (ceea ce vroiam eu) deoarece culoarea va iesi la fel - daca nu chiar mai bine. Am spus ok, el este stilistul, asa ca am incredere. Acum ma gandesc ca cel mai probabil nu o avea in stoc si a fost vorba de o improvizare.

Dar mai intai am inceput cu o decolorare (parul meu era deja blond, iar culoarea prinde bine pe radacini), dar nu am protestat. Apoi, am fost lasata aproximativ o ora si jumatate cu decolorantul in cap (in ciuda protestelor mele ca ma ustura si nu mai rezist), deoarece dl Noje era preocupat de o alta "domnisoara" (cred ca tocmai se dezvolta stilul "pitzi" - bruneta cu parul lung si intins, super-bronzata la solar, cu buze "pline" si fuchsia). Cu aceasta s-a tot hlizit si dupa ce a trebuit sa ii atrag atentia de mai multe ori asupra parului meu s-a gandit sa ma clateasca. Oricum senzatia devenise insuportabila si m-am mirat ca aveam parul inca acolo - exceptand faptul ca acesta luase un aspect de "matura" datorita asprimii.

Dupa decolorare a urmat vopsitul propriu-zis la care am avut nevoie de 6 (!!) tuburi de vopsea (desigur alta decat imi doream eu). Recunosc ca am parul des si era mai lung atunci, dar eu nu am folosit niciodata 6 tuburi de vopsea in nicio alta ocazie.

Iar dupa clatirea parului eram ... BEJ. Exact! Bej! Nu platinat asa cum mi-am dorit, ci o culoare pe care nu am mai avut-o niciodata (nici inainte de aceasta vopsire si nici dupa). Desigur ca prietenii si familia mi-au spus ca imi sta bine, dar acum sincer, ce puteau sa imi spuna?

Imi venea sa plang ... si pentru chinul decolorarii si pentru bataia de joc fata de ceea ce imi doream eu.

Si apoi a urmat momentul jenant. Eu imi luasem la mine suma de 350 lei (stransi cu greu in clasa a 12-a) despre care eram convinsa ca imi vor ajunge mai mult ca sigur. Si o data ajunsa la casa, pus si simplu mi-a picat fata - total 3.900.000 lei (caci atunci vorbeam in lei vechi). Pentru un vopsit care a iesit prost la un salon de renume...

Am lasat cei 350 lei acolo (si numarul de telefon pentru a fi contactata in cazul in care nu ma mai intorc) si m-am dus acasa dupa restul de bani. M-am intors cu tatal meu si cu banii si nu pot sa va descriu cat de penibil m-am simtit ...

Si probabil pentru consolare am mai primit o sedinta gratuita de coafat cu ocazia zilei mele de nastere. Pana la aceasta sedinta mi-am purtat cu "atitudine" parul meu bej si l-am mai vopsit inca o data dupa ce a trecut putin timp de "refacere".

Si pentru ca aveam totusi acea sedinta gratuita - si era vorba doar de un coafat - m-am programat inca o data la Laurent Tourette. Acum salonul isi schimbase sediul si se afla pe Bd Dacia (de atunci s-a mai multat in inca vreo 2 locatii).

Atunci am avut si placerea sa il cunosc pe Laurent Tourette in persoana, care mi-a luat umbrela pentru a o pune in cuier - eram topita de emotie ... La salon lucrurile au mers ok, am primit desigur sfaturi despre parul meu deteriorat, tuns nepotrivit si cu o culoare nefericita si m-am ales cu parul intins (atunci facusem o pasiune pentru tunsoarea lui Sharon Stone - nu ma intrebati de ce - si vroiam sa fiu coafata ca ea).

Dupa ce am terminat m-am indreptat catre iesire cand am fost "atentionata" domnisoara de la receptie "Unde plecati doamna, nu vedeti ca nu ati platit?". I-am explicat acesteia ca era vorba de sedinta mea gratuita, dupa care am fost lasata sa plec.

Asa ca pentru mine acest salon reprezinta o dezamagire, in ciuda faptului ca se doreste a fi de renume (aspect foarte bine observat in preturi). Iar despre Florin Noje nu vreau sa mai aud  nimic (desi mai citesc cate un articol laudativ la adresa lui in cate o revista si imi aduc aminte de experienta mea "placuta").

Iar despre pret, nici acum nu imi vine sa cred ca am dat aproape 400 de lei acum 6-7 ani pentru un asemenea rezultat! De atunci nu am mai lasat niciodata aceasta suma indiferent de cate proceduri mi-am mai facut la un coafor.

Aceasta a fost experienta mea dezamagitoare si jenanta. Acum imi aleg cu mai multa grija saloanele la care ma duc, nu mai am incredere in "renume" si nici in reclame.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

luni, 30 mai 2011

Care a fost cea mai dezamagitoare/jenanta experienta pe care ati avut-o la un coafor?

Sunt curioasa sa stiu care a fost cea mai dezamagitoare experienta pe care ati avut-o la un coafor? Sau cea mai jenanta? Sau aceeasi experienta intruneste ambele conditii? Caci in cazul meu asa s-a intamplat.

Puteti da nume si detalii tocmai ca sa stim de ce locuri/hair stylisti sa ne ferim.

Deocamdata o sa va spun ca intamplarea mea nu a fost de curand, dar nu o voi putea uita niciodata. S-a intamplat la un salon cu pretentii, iar hair stylistul este acum foarte apreciat.

Dar mai intai astept povestile voastre si o sa revin si eu cu a mea.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

sâmbătă, 28 mai 2011

Tried&tested: Fardul mono de la Illamasqua

De cand mi-am cumparat produsele Illamasqua (detalii), am folosit acest fard aproape in fiecare zi!

Fardul mono de la Illamasqua este in nuanta Synth - un roz pal sidefat cu un usor sclipici. Am ales aceasta nuanta deoarece majoritatea fardurilor erau mate, iar eu prefer variantele sidefate.
Ce scrie pe ambalaj?
Each of these glorious colours makes a statement that`s as individual as you are. Highly pigmented, these lasting colours ensure all-night intensity. Experiment and be bold.

Eu am folosit fardul fara primer si intr-adevar nu am avut nicio problema cu el. Culoarea nu s-a sters si nici nu s-a strans in pliul pleoapei.
Culoarea poate fi purtata ca atare, intr-ul look usor de primavara-vara sau poate fi folosita (cum am facut de cele mai multe ori) ca highlighter intr-un machiaj in mai multe culori.
In pozele cu blitz culoarea nu a iesit exact asa cum arata datorita particulelor lucioase care difuzau lumina. Iar fara blitz fardul arata astfel:
Aplicat pe pleoape dupa cum v-am spus mai sus fardul arata dupa cum urmeaza:
Fardul poate fi achizitionat de pe site-ul Illamasqua cu 15,5 lire, iar intreaga gama de culori o gasiti aici.

Trebuie sa va spun ca acest fard a devenit preferatul meu si in incheiere vreau sa va las cu o fraza pe care am citit-o in catalogul lor de prezentare si cu care sunt de acord: "Although many high street make-up brands use the word 'Professional' when describing their products, Illamasqua is the only one who has the real authority to do so". Desi in mod sigur nu sunt chiar singurii care isi permit sa spuna asta, produsele Illamasqua m-au convins de calitatea lor deosebita!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Nu uitati de Giveaway-ul Miss Taylor Kabuki de la Sigma

joi, 26 mai 2011

Manufaktura

Ieri seara am fost cu Pinkie la o sesiune de shopping in AFI. Si pentru ca a fost atat de draguta sa imparta voucherul de -50% la Manufaktura cu mine, mi-am cumparat si eu primele produse Manufaktura.

Citisem despre aceste produse pe alte bloguri si eram foarte curioasa sa le incerc si eu!

Asa ca mi-am cumparat din gama cu vin samponul, balsamul, uleiul de baie si balsamul de buze. Toate cu doar 56 de lei dupa aplicarea reducerii! Preturile initiale sunt de 32 de lei pentru sampon, balsam si ulei si 15 lei pentru balsamul de buze.

Gama miroase foarte bine si mi-a placut mai mult decat cea cu bere. Desi am inteles ca berea este foarte buna pentru par, am preferat totusi gama cu vin (care este buna pentru parul uscat sau vopsit) datorita aromei.
Despre balsamul de buze pot sa va spun deja ca nu prea mi-a placut. Mirosul este foarte frumos, dar sincer ma asteptam sa aiba si un gust placut (m-am obisnuit eu cu astfel de produse). Acesta nu este chiar deranjant, dar nici prea placut. Balsamul pare sa fie hidratant, dar momentan am buzele destul de uscate si o sa il mai incerc putin pentru a vedea exact ce efect va avea.
Si abia astept sa incerc si uleiul de baie, mai ales ca celalalt s-a terminat si nu am gasit unul care sa ma incante pana acum!

Dupa ce voi incerca produsele voi reveni cu mai multe detalii! Abia astept!

Voi ce produse ati incercat sau doriti sa incercati de la Manufaktura?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Nu uitati de Giveaway-ul Miss Taylor Kabuki de la Sigma.

marți, 24 mai 2011

NOTD: chains, dots and sparkles

Abia asteptam sa creez un nou model pe unghii, mai ales ca mi-ati spus ca va doreati sa vedeti unul in ultimele notd-uri.

Ideea pentru acest model mi-a venit dupa ce am cumparat cateva accesorii pentru unghii - un dotting tool si niste stickere.
Ca baza am aplicat doua straturi de oja Illamasqua in nuanta Stagnate. Dupa aplicarea primului strat mi s-a parut ca acesta era usor neuniform si destul de transparent, dar aceasta problema nu a mai aparut dupa aplicarea si celui de-al doilea. Oja s-a uscat foarte repede, asa ca am trecut la pasul urmator.
Am ales modelul preferat de lant din stickerele disponibile si l-am aplicat pe unghii delimitand varful acestora.
Stickerul l-am taiat in functie de lungimea necesara fiecarei unghii si apoi am aplicat un strat de oja Flormar Miracle Colors in nuanta U23.
Culoarea s-a vazut foarte bine dupa primul strat, asa ca nu a mai fost necesar sa aplic inca unul.
Punctele de la baza unghiilor le-am creat cu ajutorul unui dotting tool cu capatul mai mare.
Nu au iesit perfecte, dar pentru o prima incercare am fost multumita. Oja folosita pentru crearea punctelor este Flormar U18.
La final am aplicat un strat de top coat pentru stralucire si protectie a modelului.
Sper sa va placa!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Nu uitati de Giveaway-ul Miss Taylor Kabuki de la Sigma.

luni, 23 mai 2011

LOTD: Purple smokey

Am creat acest machiaj pentru ca am vrut sa testez noua mea pensula smudge. In ultima vizita facuta la Sephora mi-am cumparat pe langa beauty case (despre care va spuneam aici) si doua pensule - una smudge si una cu doua capete speciala pentru smokey eyes. Astfel am vrut sa vad cum ies machiajele de tip smokey in versiunea clasica facuta cu ajutorul pensulei smudge si in versiunea facuta cu pensula speciala.

Astazi am incercat varianta clasica, iar acesta este rezultatul obtinut:
Machiajul a fost inceput prin aplicarea fardului roz Illamasqua pe toata pleoapa.
Apoi am trasat conturul ochilor cu un creion negru. Pe pleoapa superioara am "intins" creionul cu ajutorul pensulei smudge cu miscari ascendente. Apoi am aplicat un fard gri cu particule de sclipici de la Bourjois pe pleoapa mobila (intr-o cantitate mai mare) si pana spre arcada (intr-o intensitate mai mica), dar si sub genele inferioare.
Am blenduit culoarea de pe arcada si apoi am aplicat in pliul pleoapei o nuanta de mov intens. De aceasta data am folosit movul din trusa Hot Makeup.
Am blenduit inca o data nuanta de mov, iar la final am aplicat mascara si mi-am conturat sprancenele.
Data viitoare voi incerca sa creez un smokey cu ajutorul pensulei speciale (si cu aceasta ocazie o sa pun si poze cu cele doua pensule).

Cum vi se pare machiajul?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Nu uitati de Giveaway-ul Sigma Miss Taylor Kabuki.

sâmbătă, 21 mai 2011

NOTD: Oja mata de la Orly

Aceasta a fost prima oja mata pe care am incercat-o si de asemenea, prima oja Orly. Ea este nuanta Retro red si am cumparat-o de la expozitia Cosmo Beauty (pret 47,5 lei).
Culoarea imi place foarte mult, dar ma asteptam ca rezultatul sa fie mai mat. Intr-adevar, nu are acelasi luciu ca o oja obisnuita, dar tot mi se pare ca este putin lucioasa.

Oja a fost aplicata in 2 straturi, fara base sau top coat si s-a uscat repede.

Sticluta are 18 ml (este cea mai mare oja pe care am vazut-o pana acum) si imi place foarte mult capacul "Gripper Cap", care ofera o buna aderenta la desfacere.

Voua cum vi se par ojele Orly?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Giveaway Iulia C

Iulia ne ofera sansa sa castigam un set de pensule de la Sigma. Pentru mai multe detalii si inscrieri intrati aici.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

vineri, 20 mai 2011

Mango&The One Shopping Night

Ieri seara am fost la evenimentul organizat de revista The One si Mango in Plaza Romania. Acolo m-am intalnit cu Stella, care este foarte draguta si simpatica! Am vorbit despre o gramada de lucruri, ne-am uitat la haine si am savurat un Latte Macchiato de la Nescafe Dolce Gusto. De asemenea, am facut poze si ne-am bucurat de atmosfera serii.
Evenimentul a inceput la ora 18:00, iar seara a fost plina de surprize! Primele 100 de cumparatoare au primit o geanta Mango si produse oferite de sponsorii evenimentului.
De asemenea, au fost organizate tombole la fiecare jumatate de ora. Invitata serii Dana Rogoz extragea cate 20 de castigatoare la fiecare tombola care au primit produse Maybelline, produse Peggy Sage, vouchere de 60 de lei la salonul Tribute by George Soare, produse de intretinere a parului, abonamente pe un an la revista The One si alte surprize.
Participantele au beneficiat de sedinte de make-up oferite de Maybelline si de sedinte de manichiura oferite de Peggy Sage.
Eu am fost invitata la o consultatie personalizata despre cum sa imi ingrijesc parul, iar apoi am fost coafata de catre hair stylist-ul Tribute by George Soare. Robert mi-a facut niste bucle superbe de care am fost foarte incantata! Si apoi am primit si un voucher de 20% reducere la serviciile acestui salon.
De la Mango mi-am cumparat o geanta rosie si i-am cumparat un portofel mamei mele. Geanta a costat 150 lei la care s-a aplicat reducerea The One de 30%. Si fiind printre primele 100 de cumparatoare am primit si geanta Mango. Aceasta este din material textil si are un imprimeu cu Mango Barcelona.
In geanta am mai primit un creion de ochi negru, un gloss si un fard toate de la Maybelline si o oja si o pila de unghii de la Peggy Sage.
In final pot sa va spun ca evenimentul mi-a placut foarte mult, m-am simtit foarte bine, am facut shopping intr-o atmosfera foarte placuta, iar surprizele au fost pe masura! Felicitari organizatorilor!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Nu uitati de Giveaway-ul Miss Taylor Kabuki de la Sigma.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...